Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
diana21 spune:
Citat: |
Si d-na pediatru ne-a adus o solutie rosie, precum carminul de la spital , dar sper rusinea mea nu mai stiu ce este , si aia a fost ok ptr fundulet. |
gabriellag, solutia aia rosie se numeste MERCUROCROM. E fff eficienta in caz de eritem nasol, infectat, fetitei mele i-a trecut in cateva ore, vazand cu ochii. Insa nu se foloseste decat in cazuri mai grave. Noua de-abia ne-a dat asistenta pe vremea aia, cateva picaturi intr-o eprubeta, si ne-a zis doar sa tamponam zonele iritate cu un betisor inmuiat in solutie. Eu am mai auzit de violetul de gentiana ca ar fi foarte bun si asta se gaseste la farmacie.
diana21 spune:
Lorena, dar de ce trebuie sa faci rezectie de col? Colposcopie am facut eu zilele trecute la dr. care mi-a urmarit sarcina. E buna pe probleme de col, pe altcineva nu stiu sa-ti recomand. Poate stiu fetele, si pe mine ma intereseaza subiectul. Daca vrei, vorbim mai multe pe pm.
Mirtha, , ma bucur ca e ok bunica ta, Doamne ajuta, putea sa-si rupa gatul. Dar cum a reusit sa cada??? Of, saracii bunici...
Malinas, si eu patesc asa , daca imi fac greata singura, fac si crize de fiere uneori.
mav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diana21
gabriellag, solutia aia rosie se numeste MERCUROCROM. E fff eficienta in caz de eritem nasol, infectat, fetitei mele i-a trecut in cateva ore, vazand cu ochii. Insa nu se foloseste decat in cazuri mai grave. Noua de-abia ne-a dat asistenta pe vremea aia, cateva picaturi intr-o eprubeta, si ne-a zis doar sa tamponam zonele iritate cu un betisor inmuiat in solutie. Eu am mai auzit de violetul de gentiana ca ar fi foarte bun si asta se gaseste la farmacie. Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
ar putea fi vorba si despre eozina..... o solutie banala, despre care citesti peste tot in carti, dar care nu se prea gaseste pe la noi....
mie mi-a adus-o cineva din franta; am folosit-o doar o data (mai mult n-a fost cazul), e f eficienta.
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Otiliav spune:
Neata !
Eu la Ana daca nu trecea si nu trecea foloseam albastru de metilen, pana cand pe la un anisor s-a gandit mandra mea sa bea din sticluta .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Mirela_1 spune:
Buna dimineatza! Ma mai tineti minte? N-am mai intrat din decembrie, dinainte de nastere, am tot fost internata cu pitica prin spitale si n-am mai avut timp de net. Intr-o pauza am sa revin cu povestea de dupa nastere. Sper ca sunteti bine toate ca n-am mai avut timp sa citesc din urma.
Fetelor am nevoie de incurajarile voastre, pitica mea nu mai mananca deloc bine din 8 ianuarie, are media de masa in jur de 80 ml (inainte manca 120 ml), eu o alaptez la bibe mixt: san muls (cam 40-50ml pe masa) si Nan fara lactoza. Ma apuca disperarea, nu stiu ce sa mai fac; se pare ca are si un reflux gastro-esofagian. Si adoarme foarte repede la masa, ramane cu biberonul plin in gura. Si nu pot s-o trezesc. Deocamdata pediatrul zice ca nu stie ce are si ca s-o urmarim daca creste in greutate. Pare sa creasca putin, dar trebuie sa-mi iau un cantar cu greutati ca asta electronic ma cam pacaleste. Acum are cam 4,200 la 1 luna si 3 saptamani (la nastere a avut 3,100).
In alta ordine de idei, povestiti-mi si mie cum faceti baia cu taratze, vreau si eu sa aplic metoda inainte de a-i da cu diverse creme (are niste bubitze pe frunte si parca si niste cojitze).
Mirela, mami de Diana (13.12.2008)
Mirela_1 spune:
Si sa ma invatatzi si pe mine sa pun poze la semnatura si in album.
Mirela 38+ Diana Elena
mar_ysa_28 spune:
Ramo Bertha dar erau deja poze ca baby gymul doar ca nu pe prima pagin....vedeti a sunt mai multe pagini la semnatura...pup dulce
citat din mesajul lui Ramo2007 Mirtha, imi vine s-o papa pe Eva...cum se uita e la pestisori. Mar_ysa, pune te rog poze cu baby gym, sa vad cum arata, vreau si eu sa-i iau bubulinei Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
malinas spune:
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Copilul meu de cand i-am luat baby gym adica de 3 zile se dezvolta fantastic...in afara faptului ca o atrag culorile si sta si cate 1 h fara sa zica psss doar rade si se joaca, se intoarce pe o parte si cand o ajutam minimal cand ahunge pe burtica isi trage mana de sub ea si se ridica de zica ca face flotari... |
Vreau si eu baby gym pt David. Voi de unde l-ati luat?
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
mar_ysa_28 spune:
Malinas eu l-am luat de la barza dintr-o intamplare cu 160 lei dar gasesti pe net multe modele...bafta
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
lauramiron spune:
'Neata, fetele!! Sunt in priza de dimineata, ca maine avem botezul si mai sunt multe de facut. Gogoasa parca a stiut ca mami are nevoie de odihna, si a dormit de la 10 aseara pana dimineata la 6.30 Mi-a venit s-o pup toata cand am vazut cat e ceasul dimineata, nu-mi venea sa cred.
Mirela, eu fac asa: fac 3 saculeti din tifon dublu, de fapt pun taratzea si-i adun ca si poalele-n brau, apoi ii introduc intr-o oala mare cu apa pe care o pun la fiert, si le dau cateva clocote, dupa care o amestec cu apa rece pana la temperatura optima si apoi facem baita!!
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo