Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mi-l si inchipui cum sta ca greierul cu burtica in sus !
Sa ii fie de bine si sa revina la sentimente mai bune in ceea ce o priveste pe tzatzii !

Citat:
citat din mesajul lui mav

Nu stiu ce sa mai cred... A ras un bibe de 200ml... lapte praf!!!!!!!... A tras si-un kk de-a iesit prin toate hainele.... Acu sta cu burta plina in sus, se holbeaza la bec... si... ma cheama....

Mirtha, ma bucur ca nu-i mai rau de atat la bunica!
Sunt total de acord cu ceea ce i-ai scris Corinei!

Citesc ca multora dintre voi le-a venit menstruatia. Mie inca nu, dar mi-a iesit un 'corn' la tampla...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Bertha m-ai impresionat cu melodia...e superba

Mirtha sper sa fie bine bunica...va pup

Fetelor bebeii vostrii au vreun semn...piticei mele i-a aparut acum unul la incheietura genunchiului...am furat un mar in sarcina in Spania...era un mar cu crengile in strada si mi-am dat seama deabia cand eram cu marul in mana.....dar nu e mar e ceva in colturi, dreptunghiular...dd

Copilul meu de cand i-am luat baby gym adica de 3 zile se dezvolta fantastic...in afara faptului ca o atrag culorile si sta si cate 1 h fara sa zica psss doar rade si se joaca, se intoarce pe o parte si cand o ajutam minimal cand ahunge pe burtica isi trage mana de sub ea si se ridica de zica ca face flotari...
Cu mancatul mananca mult mai bine...nu mai face fitze si papa in jur de 100 ml...e putin stiu dar ce sa zic...perioada asta in care nu a papat nu a luat deloc in greutate doar de vreo 4 zile de cand si-a mai revenit a pus 70 g....astept si eu sa se faca luna ca sa vedem ce facem...4560 e putin la 2 luni si 3 sapt de la 2800...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mirtha, imi vine s-o papa pe Eva...cum se uita e la pestisori.
Mar_ysa, pune te rog poze cu baby gym, sa vad cum arata, vreau si eu sa-i iau bubulinei

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Marysa, ma bucur ca ti-a placut. E superba, intr-adevar. Si eu vreau sa vad acel baby-gim, te rog! Noi suntem la aprox 5000 de la 3000 (3200 la nastere). Asa-s fetele noastre, mai siluete.

Mirtha, deliciosa Eva cu sunculite ei frumoase Cate kg are? Cre'ca Ioana e pe jumatea ei. F reusita fotografia si micuta, bineinteles!

Andy, nu te mai stresa, te rog mult! O sa fie bine!

otilia, calmeaza-te, o sa fie super zborul, lasa emotiile deoparte.

Ma duc la nanic, pt a produce laptic. Vai, ce versuri minunate fac, talent neexploatat, ce mai.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

n-am mai scris de muuult timp 'perlute' de ale lui sebi... nu mai am nici timp si nici rabdare sa le scriu, ar insemna sa scriu zilnic si nu sunt mereu pe faza si apoi uit si n-as vrea sa 'inventez' alte cuvinte/ alta exprimare... si oricum discutiile noastre, de multe ori, nu mai sunt atat de amuzante, ci mai degraba... mai... profunde....
sebi, in seara asta, foarte serios:

-mami, asta-i viata!
-care viata, sebi?!
-pai viata asta cu bebelusii....... lasa, mami, ca o sa creasca antonio mare si cu lapte praf!
-de unde stii tu ca o sa creasca cu lapte praf? tu ai papat cu drag tzatzica....
-pai, tu nu vezi ca nu suge?! eu iubesc tzatzelele astea!!!!! (si ma mangaie pe sani si da sa mi-i pupe)... da' unii bebelusi nu vor tzatzica si vor lapte praf!

-mami, ce se intampla daca dau foc la masina si.... apoi vin repede cu doua galeti cu apa si sting focu'?
- cum de ti-a venit ideea asta? sa nu carecumva sa faci vreodata asa ceva, ca-i tare periculos!
...................
...bine-nteles ca a urmat discursul cu 'nu-i voie sa te joci cu focul'... si de ce, cum se reactioneaza in caz de accident/ incendiu/ explozie... ca nu-i ok sa stai la locul accidentului si ca mai bine chemi ajutoare (pompierii).... etc... si asa am ajuns la partea cu sunatul la nr pt urgente... 112...
................
-trebuie sa-mi cumparati si mie un telefon de-adevaratelea! eu stiu sa sun la 112, numarul care-i scris pe masina mea de pompieri de la buni sanda! 1-1-2!!!!
..............
-sebi, ai grija ca nu-i de joaca nr pt urgente! acolo suni numai in caz de accident/ incendiu/ explozie... daca tu suni in gluma, tii si telefonul ocupat si poate ca sunt oameni care au nevoie cu adevarat sa anunte o urgenta si nu numai ca noua, parintilor, ne da politia amenda, da' ne baga si la puscarie....
....dupa un moment de tacere:
-si ce v-ar da de mancare la puscarie?
-....pai... ceapa si usturoi.....
-da, da, sigur, ceapa, usturoi si gheare de pisoi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am luat o pauza, sunt aproape gata cu bagajele, mai trebuie sa le cantaresc .
Noroc ca-mi tine bubulina mica companie, rade la mine si gangureste de ma topesc toata de ea . Deja mi-e somn, nu stiu cum voi rezista pana maine la ora 7 cand probabil vom fi acasa.

Am intrat de fapt sa-i spun lui Ginye ca ne vom gandi la ei luni. Doamne ajuta!

Mirtha, ce bine ca ii place in apa micutei sumo . Asa a fost si este Ana, de cand sta in funduletz de abia o scoti dupa o ora. La bucuresti o bag in cada si las usa deschisa la baie sa o aud/vad si e bine, cat face ea baie strang jucariile, pregatesc tot de nani.
Am citit si despre bunica ta, ma bucur ca nu-i ceva grav.
Mav, sincer pe mine ma depaseste ce face Antonio, bine ca papa acel biberon seara si e vesel.
Alra, ai vazut ca nu am tinut pumnii degeaba, inca putin si ne prindeti.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am uitat sa va multumesc pentru gandurile bune

Mav, Sebi, si Ana a vrut sa suga aseara si nu glumea deloc.

Nu va stresati cu menstruatia, eu ma mir ca a venit acum devreme, la Ana mi-a venit la 5 luni, am gasit acum pe forum .

Pe mine ma uimiti, eu nu stiu deloc cat papa Elisa la o masa, suge, e o grasana, nu stiu cat are ca nu-s adepta cantarului mai ales ca ei cresc in salturi, dar s-a ingrasat bine de tot.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Otilia, frumoase foc bubulinele tale, ma uitam la al II lea filmulet...si parca o vedeam pe a mea cu suzeta in gura si zgariindu-se pe fata cand ii e somn.
Drum bun, sa ajungeti cu bine acasa!
Mav, tare de tot Sebi...are si baiatul dreptate

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ah, otilia, ramo, vedeti ca am editat mesajul anterior... si am mai adaugat 'una' buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

ah, otilia, ramo, vedeti ca am editat mesajul anterior... si am mai adaugat 'una' buna!

Ce tarece grija avea de voi..auzi ce va da de mancare la puscarie....
Cam naspa cu copiii si sunatul la 112...dar eu cred ca Sebi a inteles cum sta treaba si n-o sa sune.

02.12.2008

Mergi la inceput