Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Daca tot faceti reuniune The pogues. ![]() Misho, el e din Irlanda, da? Ne-am inteles pana aici? Asta-i limba si originea lui. Apoi se muta baiatul in Anglia, ce-ai cu el? Iar numele telenovelistic ... aici nu ma bag, parintii-s de vina Gabrielo, habar n-ai tu cum sunt relatiile profesor-student(a) in ziua de azi I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
buey,Tantzo, io nu ti contrazic, asa o fi ca "ai voie" daca spui tu! Io cred ca am ramas pe vremea aia..cu a fost odata ca niciodata,cand nici nu indrazneam sa ridic ochii la prof darmite sa mai am si fantezii cu el?!

Iar cand mi-o fost de
mi-am gasit unu' tanar, nelinistit si fara coada dupa el .Uite de asta azi imi pot privi in ochi si prietenii si fostii profesori, chiar si pe ala care m-a invatat sa sofez.Da' tu ai alti ani,alte aspiratii... da' asculta la coana mare...demnitatea e ceva de pret.Cu asta te nasti !Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Io-te baba! Da lectii de viata!
Lasa soro demnitatile fumeilor, sintem in sec.21, democratie, ce? Ti-e ciuda ca nu mai ai douaj de ani? Pentru tine ti-am gasit www.peteava.ro/imagini/arataOriginalul/2008-2-295-387a8ed4999a1a1eccbcaf4549437a351f0cc620/jpg" target="_blank">barbati adevarati! ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Io-te baba! Da lectii de viata! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
astia fac reclama la budigai sau la ce nu au in ei?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
devoska spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary [br Gabrielo, habar n-ai tu cum sunt relatiile profesor-student(a) in ziua de azi I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Moamaaaa, Madame, daca cati ani ai tu, fata draga, daca nu sunt indiscreta? Ca daca doar 20 si-un pic, ce cati fata tu pe DC? Ca inteleg ca maritata nu esti, banuiesc ca, daca dantuiesti pe ring noptile si doar ai fantasme cu barbatii altora, n-ai gand de copil, de divort nici gand? Asa, simpla curiozitate de baba
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Io-te baba! Da lectii de viata! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ci-i Cruello,tu la douaj'deani te culcai cu profu' de 40?
Gabriela
kokiy spune:

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:

il omor pe organu'.Cand dau buzz pe mess, bate un clopot.Il tai.de unde naiba o fi scos sunetu' asta?

Gabriela
devoska spune:
stai ca o trimit pe sara sa-ti explice... da parol ca nu a stat cu al tau pe mess, desi diferenta de varsta ar cam fi tot studenta -profesor
. Na ca azi sunt acida... rusoaica e di vina!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui devoska stai ca o trimit pe sara sa-ti explice... da parol ca nu a stat cu al tau pe mess, desi diferenta de varsta ar cam fi tot studenta -profesor |
n-a intrat in sevraj?
Gabriela
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui devoska Moamaaaa, Madame, daca cati ani ai tu, fata draga, daca nu sunt indiscreta? Ca daca doar 20 si-un pic, ce cati fata tu pe DC? Ca inteleg ca maritata nu esti, banuiesc ca, daca dantuiesti pe ring noptile si doar ai fantasme cu barbatii altora, n-ai gand de copil, de divort nici gand? Asa, simpla curiozitate de baba |
Fantezii poti sa ai cu oricine, ca d-aia sunt fantezii
22 de ani.
EU, sa fiu proasta de sincera, relatie cu un profesor n-am avut niciodata. Ca imi placea de X sau de Y, da, sigur... dar nu mi-am permis si nu a fost cazul. Sa mai am si relatie, sa ma mai si mandresc cu asta!
Gand de copil nu cred ca ar trebui sa am date fiind iarasi coordonatele problemelor personale, a barbatului, a lucrurilor pe care vreau sa le fac pana sa devin mama etc.
Pe DC am venit mai demult pentru o problema medicala la care doream raspuns...celor curioase: nu va apucati sa rascoliti, nu o sa o mai gasiti, fac curat in urma mea
Tre sa ai copil sau sa fii in prag de divort ca sa poposesti aici? Ca mi se pare ca mi-a scapat partea asta din regulament...
Alte intrebari, nelamuriri, reclamatii?