Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
MadameBovary spune:
And I say I'll never hurt her
but she knows it isn't true
'cos although I never told her
I think she knews bout me and you
now she cries with silent tension
this can't be right
and the downtown special cries along
'cos I'm leaving tonight
Si plange Suzanna asta de faci gropi in pamant. Saracuta! ![]()
Neata si de la mine. Va fac cinste cu o cola. A fost super tare aseara, m-am dansat de n-am mai stiut de mine. I shook my booty pana m-am anchilozat de spate; fu frumos, cunoscut baieti tinerei. Cam prea tinerei pentru gustul meu, dar na, pentru o seara de dans merge si cu din astia mai tinerei
. Am uitat si de probleme, si de tot... pana si de contul de gmail. Dar mi-am adus aminte acum, dimineata (pranz) si iar imi creste tensiunea... nici nu stiu daca sa mai incerc sau sa o dau pe partea cealalta...
.
Misho, irishu' nu-i cu fustita
. Mi se pare ca s-a nascut in Irlanda, dar apoi s-a mutat in Anglia asa ca-i mai mult englez decat altceva. 
kay spune:
ia kokiy inapoi, ca sa te gandesti la soare si clad si bine

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary And I say I'll never hurt her but she knows it isn't true 'cos although I never told her I think she knews bout me and you now she cries with silent tension this can't be right and the downtown special cries along 'cos I'm leaving tonight Si plange Suzanna asta de faci gropi in pamant. Saracuta! Neata si de la mine. Va fac cinste cu o cola. A fost super tare aseara, m-am dansat de n-am mai stiut de mine. I shook my booty pana m-am anchilozat de spate; fu frumos, cunoscut baieti tinerei. Cam prea tinerei pentru gustul meu, dar na, pentru o seara de dans merge si cu din astia mai tinerei Misho, irishu' nu-i cu fustita ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
buey, da ' lamureste-ma si pi mini,baba ci sunt. Pai ai zis ca Martin Luther Plesnitu Cocarjatu' si cum l-o mai chema e profu' tau. Pai daca e profu' ,soro, di ci tre' sa-ti spuna ceva dirty?

Egzplica ,ti rog, ca iote coana nu pricepi. Pi vremea mea, relatia student-profesor era strict in sala de curs, incepea la catedra si se termina tot acolo.
La tine s-o mutat catedra acasa?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary 'cos I'm leaving tonight Si plange Suzanna asta de faci gropi in pamant. Saracuta! Misho, irishu' nu-i cu fustita ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way[/i] |
unde pleci Tantzo iar diseara?
...si cum adecatalea ti se pare ca-i nascut in Irlanda?
Adecatalea il tradezi pi jeneral cu altu' de nici nu stii cum il cheama (ca i-ai pus nume ca'n telenovele) si nici nu stii ce limba are la orijini? ****************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
citat din mesajul lui gabriella1![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tata iar mananca putin, transpira,bea apa cu butoiul, nu mai este perfuzat si nu mai e cum era ieri................................. Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
are perioade mai bune si mai rele, insa tu trebuie sa-i sustii moralul si pentru asta tre' sa fii puternica si sa papi, da?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
Oana
,m-ai nimerit ...tocmai ii ascultasem mai devreme ,dar cu ceva mai 
http://www.youtube.com/watch?v=yNX3hQbSVmM
si daca-i plac lui MB aia mai purii poarte-i fac lipeala
...jur ca-i tot irlandez
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
Buey,Tanzto, halal di tini ca ai contiinta impacata.Iaca io nu pot s-o am !

Ca uite, cand imi fug gandurile de la tata, ca sa nu innebunesc de tot, ma gandesc sa-mi parasesc barbatu' ptr J.Iglessias. Si organu' e fff intelegator, cica e de acord !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Daca tot faceti reuniune The pogues.

Misho, el e din Irlanda, da? Ne-am inteles pana aici? Asta-i limba si originea lui. Apoi se muta baiatul in Anglia, ce-ai cu el? Iar numele telenovelistic ... aici nu ma bag, parintii-s de vina
Gabrielo, habar n-ai tu cum sunt relatiile profesor-student(a) in ziua de azi
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 ma gandesc sa-mi parasesc barbatu' ptr J.Iglessias. Si organu' e fff intelegator, cica e de acord ! |
Bre, si mai ziceti de mine ca o am cu astia trecuti?
misha71 spune:
Da' ce-ati devenit asa melancolice bey? Ia www.peteava.ro/imagini/arataOriginalul/2008-2-298-98d67f1891c69699f2b640ae4c680e9e3aff61ab/jpg" target="_blank">haideti la un fotbal sa va reveniti din letargie ![]()