Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

MB iti dau eu unu' de 38ani neinsurat si fara obligatii ...fostul meu sot ...e cameraman freelancer,are contract cu protv-ul ...are 1.74 si pana'n 60kg ...nu bea,doar fumeaza ...acu' ii plac cluburile,pe vremea mea nu'i placeau ...ma fac petitoare...sa stii ca nu-i urat ,in tinerete avea plete a la Dave Mustaine,iar dupa 25ani arata cam asa http://www.youtube.com/watch?v=WZiQdM7ih5Q ...ce zici facem targul

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Moamaaaa, Madame, daca cati ani ai tu, fata draga, daca nu sunt indiscreta? Ca daca doar 20 si-un pic, ce cati fata tu pe DC? Ca inteleg ca maritata nu esti, banuiesc ca, daca dantuiesti pe ring noptile si doar ai fantasme cu barbatii altora, n-ai gand de copil, de divort nici gand? Asa, simpla curiozitate de baba Nu dati cu rosii, fetelor... sunt si io curioasa. Pe vremea mea... era interzisa relatia-profesor elev, chiar sin facultate.

Fantezii poti sa ai cu oricine, ca d-aia sunt fantezii . Restul, ce fac si cum fac, e problema mea si zau ca nu am EU vreo mustrare de constiinta date fiind toaaaate datele problemei mele existentiale.
22 de ani.
EU, sa fiu proasta de sincera, relatie cu un profesor n-am avut niciodata. Ca imi placea de X sau de Y, da, sigur... dar nu mi-am permis si nu a fost cazul. Sa mai am si relatie, sa ma mai si mandresc cu asta!
Gand de copil nu cred ca ar trebui sa am date fiind iarasi coordonatele problemelor personale, a barbatului, a lucrurilor pe care vreau sa le fac pana sa devin mama etc.
Pe DC am venit mai demult pentru o problema medicala la care doream raspuns...celor curioase: nu va apucati sa rascoliti, nu o sa o mai gasiti, fac curat in urma mea .
Tre sa ai copil sau sa fii in prag de divort ca sa poposesti aici? Ca mi se pare ca mi-a scapat partea asta din regulament...

Alte intrebari, nelamuriri, reclamatii?

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

Tantzo,tu ejti salvarea lu' organu',zau.Tre' sa-l trimit la tini sa invete cum e cu fanteziile, ca altfel n-am nici o sansa sa vad ceva in eprubeta ptr analize. Si mi-i c-oi intra la menopauza si nu mai vine bb. Ca si J.Iglessias e batran!
Iar cu constiinta ta,io nu ma pun. Fiecare cu ce are !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

MB iti dau eu unu' de 38ani neinsurat si fara obligatii ...fostul meu sot ...e cameraman freelancer,are contract cu protv-ul ...are 1.74 si pana'n 60kg ...nu bea,doar fumeaza ...acu' ii plac cluburile,pe vremea mea nu'i placeau ...ma fac petitoare...sa stii ca nu-i urat ,in tinerete avea plete a la Dave Mustaine,iar dupa 25ani arata cam asa http://www.youtube.com/watch?v=WZiQdM7ih5Q ...ce zici facem targul

Alaturi de Sonia!

buey,ai promis ca pe actualul mi-l dai mie !o tura !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ia ca vin io in apararea Tantzei
ce-aveti ma cu fata?
ca pe vremea mea se purta relatia studenta-profesor...stiu io freo doua care se maritara cu profesori......

kokiy,ala de-ti fu barbat daca era asa "bun" de ce vrei sa pricopsesti pe vreuna cu el ?!
apai daca-i de dat....sunt si io la coada

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
Alaturi de EMMA

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Gabi,sa mor daca nu i-am zis aseara ...a zis ca-i cam greu cu deplasatul,dar te asteptam la noi...asa ca fati bagaju' ...a zis ca te ajuta cu place,iar eu ptr. o fatpa buna nu ma supar

Alaturi de Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

CAPITOL NOU!!!!!!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Gabi,sa mor daca nu i-am zis aseara ...a zis ca-i cam greu cu deplasatul,dar te asteptam la noi...asa ca fati bagaju' ...a zis ca te ajuta cu place,iar eu ptr. o fatpa buna nu ma supar

Alaturi de Sonia!

buey,da vine muntele la Mahomed?

Gabriela

Mergi la inceput

Vio,la douaj' de ani imi placeau aia frumosi,dar nu inseamna ca sunt si buni ...pai dupa o varsta aveam si eu unele aspiratii...copii,o casa a mea,vacante etc ...pe cand el era baiatu' lu' mama ...ii trebuia servici de 8ore,ca deh,oboseste omu'(acu' face 17-18 ore pe zi ) ...in timp ne-am dat seama ca nu ne potrivim decat fizic ...din pacate ptr. el,eu am pus picioru'n prag si dusa am fost ...vorbim foarte des,nu ne purtam raca ... se pare ca s-a schimbat mult,dar ce folos...si ca sa-ti dai seama de bunatatea lui,a spus ca ma primeste inapoi ,chiar si cu 2copii

Alaturi de Sonia!

Mergi la inceput