Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 20
kokiy spune:
MB iti dau eu unu' de 38ani neinsurat si fara obligatii
...fostul meu sot ...e cameraman freelancer,are contract cu protv-ul ...are 1.74 si pana'n 60kg ...nu bea,doar fumeaza ...acu' ii plac cluburile,pe vremea mea nu'i placeau ...ma fac petitoare...sa stii ca nu-i urat ,in tinerete avea plete a la Dave Mustaine,iar dupa 25ani arata cam asa http://www.youtube.com/watch?v=WZiQdM7ih5Q ...ce zici facem targul ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
Fantezii poti sa ai cu oricine, ca d-aia sunt fantezii 22 de ani. EU, sa fiu proasta de sincera, relatie cu un profesor n-am avut niciodata. Ca imi placea de X sau de Y, da, sigur... dar nu mi-am permis si nu a fost cazul. Sa mai am si relatie, sa ma mai si mandresc cu asta! Gand de copil nu cred ca ar trebui sa am date fiind iarasi coordonatele problemelor personale, a barbatului, a lucrurilor pe care vreau sa le fac pana sa devin mama etc. Pe DC am venit mai demult pentru o problema medicala la care doream raspuns...celor curioase: nu va apucati sa rascoliti, nu o sa o mai gasiti, fac curat in urma mea Tre sa ai copil sau sa fii in prag de divort ca sa poposesti aici? Ca mi se pare ca mi-a scapat partea asta din regulament... Alte intrebari, nelamuriri, reclamatii? I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Tantzo,tu ejti salvarea lu' organu',zau.Tre' sa-l trimit la tini sa invete cum e cu fanteziile, ca altfel n-am nici o sansa sa vad ceva in eprubeta ptr analize. Si mi-i c-oi intra la menopauza si nu mai vine bb. Ca si J.Iglessias e batran!
Iar cu constiinta ta,io nu ma pun. Fiecare cu ce are !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy MB iti dau eu unu' de 38ani neinsurat si fara obligatii **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
buey,ai promis ca pe actualul mi-l dai mie !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
ia ca vin io in apararea Tantzei ![]()
ce-aveti ma cu fata?
ca pe vremea mea se purta relatia studenta-profesor...stiu io freo doua care se maritara cu profesori
......
kokiy,ala de-ti fu barbat daca era asa "bun" de ce vrei sa pricopsesti pe vreuna cu el ?!![]()
apai daca-i de dat....sunt si io la coada ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Alaturi de EMMA 
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
Gabi,sa mor daca nu i-am zis aseara ...a zis ca-i cam greu cu deplasatul,dar te asteptam la noi...asa ca fati bagaju'
...a zis ca te ajuta cu place,iar eu ptr. o fatpa buna nu ma supar 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
CAPITOL NOU!!!!!!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Gabi,sa mor daca nu i-am zis aseara ...a zis ca-i cam greu cu deplasatul,dar te asteptam la noi...asa ca fati bagaju' ![]() **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |

buey,da vine muntele la Mahomed?Gabriela
kokiy spune:
Vio,la douaj' de ani imi placeau aia frumosi,dar nu inseamna ca sunt si buni
...pai dupa o varsta aveam si eu unele aspiratii...copii,o casa a mea,vacante etc ...pe cand el era baiatu' lu' mama ...ii trebuia servici de 8ore,ca deh,oboseste omu'(acu' face 17-18 ore pe zi
) ...in timp ne-am dat seama ca nu ne potrivim decat fizic
...din pacate ptr. el,eu am pus picioru'n prag si dusa am fost ...vorbim foarte des,nu ne purtam raca
... se pare ca s-a schimbat mult,dar ce folos...si ca sa-ti dai seama de bunatatea lui,a spus ca ma primeste inapoi ,chiar si cu 2copii ![]()
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)