Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Daca tot faceti reuniune The pogues.

Misho, el e din Irlanda, da? Ne-am inteles pana aici? Asta-i limba si originea lui. Apoi se muta baiatul in Anglia, ce-ai cu el? Iar numele telenovelistic ... aici nu ma bag, parintii-s de vina

Gabrielo, habar n-ai tu cum sunt relatiile profesor-student(a) in ziua de azi . Nici nu poti sa incepi sa iti imaginezi ce depravati suntem noi, astia tinereii! Da, bre, "fantezez" si eu sa am si eu unul de la mama lui, vorbitor de inglish, sa pot sa-i spun si eu d-alea din filme cu nabadai in asternut . L-am prins pe asta, ma folosesc de el - in fantezii, ca mai mult, nu-mi permit deocamdata. Suntem de-abia la inceputul cursului... si, sincera sa fiu, nu-i facultate sa scrie la litera de lege ca N-AI VOIE cu profesori si cadre didactice ... poate astia or avea regim special pentru imbarligaturi, mai stii?

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

buey,Tantzo, io nu ti contrazic, asa o fi ca "ai voie" daca spui tu! Io cred ca am ramas pe vremea aia..cu a fost odata ca niciodata,cand nici nu indrazneam sa ridic ochii la prof darmite sa mai am si fantezii cu el?!
Iar cand mi-o fost de mi-am gasit unu' tanar, nelinistit si fara coada dupa el .Uite de asta azi imi pot privi in ochi si prietenii si fostii profesori, chiar si pe ala care m-a invatat sa sofez.Da' tu ai alti ani,alte aspiratii... da' asculta la coana mare...demnitatea e ceva de pret.Cu asta te nasti !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io-te baba! Da lectii de viata! Lasa soro demnitatile fumeilor, sintem in sec.21, democratie, ce? Ti-e ciuda ca nu mai ai douaj de ani? Pentru tine ti-am gasit www.peteava.ro/imagini/arataOriginalul/2008-2-295-387a8ed4999a1a1eccbcaf4549437a351f0cc620/jpg" target="_blank">barbati adevarati!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Io-te baba! Da lectii de viata! Lasa soro demnitatile fumeilor, sintem in sec.21, democratie, ce? Ti-e ciuda ca nu mai ai douaj de ani? Pentru tine ti-am gasit www.peteava.ro/imagini/arataOriginalul/2008-2-295-387a8ed4999a1a1eccbcaf4549437a351f0cc620/jpg" target="_blank">barbati adevarati!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

astia fac reclama la budigai sau la ce nu au in ei?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary
[br

Gabrielo, habar n-ai tu cum sunt relatiile profesor-student(a) in ziua de azi . Nici nu poti sa incepi sa iti imaginezi ce depravati suntem noi, astia tinereii! Da, bre, "fantezez" si eu sa am si eu unul de la mama lui, vorbitor de inglish, sa pot sa-i spun si eu d-alea din filme cu nabadai in asternut . L-am prins pe asta, ma folosesc de el - in fantezii, ca mai mult, nu-mi permit deocamdata. Suntem de-abia la inceputul cursului... si, sincera sa fiu, nu-i facultate sa scrie la litera de lege ca N-AI VOIE cu profesori si cadre didactice ... poate astia or avea regim special pentru imbarligaturi, mai stii?

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

Moamaaaa, Madame, daca cati ani ai tu, fata draga, daca nu sunt indiscreta? Ca daca doar 20 si-un pic, ce cati fata tu pe DC? Ca inteleg ca maritata nu esti, banuiesc ca, daca dantuiesti pe ring noptile si doar ai fantasme cu barbatii altora, n-ai gand de copil, de divort nici gand? Asa, simpla curiozitate de baba Nu dati cu rosii, fetelor... sunt si io curioasa. Pe vremea mea... era interzisa relatia-profesor elev, chiar sin facultate.

Mergi la inceput

Citat:

ci-i Cruello,tu la douaj'deani te culcai cu profu' de 40?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

il omor pe organu'.Cand dau buzz pe mess, bate un clopot.Il tai.de unde naiba o fi scos sunetu' asta?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

stai ca o trimit pe sara sa-ti explice... da parol ca nu a stat cu al tau pe mess, desi diferenta de varsta ar cam fi tot studenta -profesor . Na ca azi sunt acida... rusoaica e di vina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devoska

stai ca o trimit pe sara sa-ti explice... da parol ca nu a stat cu al tau pe mess, desi diferenta de varsta ar cam fi tot studenta -profesor . Na ca azi sunt acida... rusoaica e di vina!

n-a intrat in sevraj?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Moamaaaa, Madame, daca cati ani ai tu, fata draga, daca nu sunt indiscreta? Ca daca doar 20 si-un pic, ce cati fata tu pe DC? Ca inteleg ca maritata nu esti, banuiesc ca, daca dantuiesti pe ring noptile si doar ai fantasme cu barbatii altora, n-ai gand de copil, de divort nici gand? Asa, simpla curiozitate de baba Nu dati cu rosii, fetelor... sunt si io curioasa. Pe vremea mea... era interzisa relatia-profesor elev, chiar sin facultate.

Fantezii poti sa ai cu oricine, ca d-aia sunt fantezii . Restul, ce fac si cum fac, e problema mea si zau ca nu am EU vreo mustrare de constiinta date fiind toaaaate datele problemei mele existentiale.
22 de ani.
EU, sa fiu proasta de sincera, relatie cu un profesor n-am avut niciodata. Ca imi placea de X sau de Y, da, sigur... dar nu mi-am permis si nu a fost cazul. Sa mai am si relatie, sa ma mai si mandresc cu asta!
Gand de copil nu cred ca ar trebui sa am date fiind iarasi coordonatele problemelor personale, a barbatului, a lucrurilor pe care vreau sa le fac pana sa devin mama etc.
Pe DC am venit mai demult pentru o problema medicala la care doream raspuns...celor curioase: nu va apucati sa rascoliti, nu o sa o mai gasiti, fac curat in urma mea .
Tre sa ai copil sau sa fii in prag de divort ca sa poposesti aici? Ca mi se pare ca mi-a scapat partea asta din regulament...

Alte intrebari, nelamuriri, reclamatii?

Mergi la inceput