Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

umflatelule, unde esti soro?
te-ai bagat la pat?

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Karinna

"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Fetelor, ma duc la culcare. Va las... cu balconul, cu ringul, cu DC-ul... eu capitulez, daca intelegeti ce vreau sa spun . Toata lumea are constiinta curata, afacerea cu ghiocu nu merge. Ma bucur macar ca in casa nu miroase a formol . Spor la scris si sa-mi lasati adresa unde va gasesc maine. La nr. 21?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

te-ai bagat la pat?

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

Karinna

"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"

sunt aici...ei,m-am bagat la pat...am fost menajera de serviciu...vazut pozele,sunteti niste frumusei...
MB,destrabalare placuta,dar cu grija!
kay,distractie placuta si tie,sa-ti traisca sotul si impreuna sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
dev,ia pune tu mama pitzipoanca cu botul pe labe..ce inseamna asta sa se de la omul tau?
gabi,ma bucur ca esti mai plina de viata...
mishule,m-ai ignorat azi pe mess...
va ,pe toate,fug la culcare ca-s franta!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:

te-ai bagat la pat?

Karinna

sunt aici...ei,m-am bagat la pat...am fost menajera de serviciu...vazut pozele,sunteti niste frumusei...
MB,destrabalare placuta,dar cu grija!
kay,distractie placuta si tie,sa-ti traisca sotul si impreuna sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
dv,ia pune tu mama pitzipoanca cu botul pe labe..ce inseamna asta sa se de la omul tau?
gabi,ma bucur ca esti mai plina de viata...
mishule,m-ai ignorat azi pe mess...
va ,pe toate,fug la culcare ca-s franta!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

zici ca facusi menaj? de-ala neplatit, desigur! da uite, iti dau eu ca sa fie platita munca!

si eu ma duc, nu la somn inca, ma indusez si apoi ciocan hasbandul la cap....ca asa imi place cate-odata....bine ca el ma suporta....de atatia ani, s-a invatat!

noapte buna, stilatelor!

Karinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Tizo nu te-am ignorat da' am avut program administrativ azi, ca e plin de sarbatori in perioada asta si nici sa dau cu aspiratorul nu mai pot Ce face iubitul meu?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:

si eu ma duc, nu la somn inca, ma indusez si apoi ciocan hasbandul la cap....ca asa imi place cate-odata....bine ca el ma suporta....de atatia ani, s-a invatat!

noapte buna, stilatelor!

ciocanul nu-i pentru cap foloseste-l corespunzator

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Tizo nu te-am ignorat da' am avut program administrativ azi, ca e plin de sarbatori in perioada asta si nici sa dau cu aspiratorul nu mai pot Ce face iubitul meu?

iubitul tau,pe langa faptul ca imi mai scoate niste peri albi,face bine si multe nebunii,pe zi ce trece este mai nazdravan..mai nou ii place sa stea cocotat pe bufet,langa cuptorul cu microunde...n-am avut ce face,si l-am invatat sa traga apa dupa ce face pisu..si acum intai trage apa si dupa aia face pisu......hai ca daca ma intreb de mihaitza..nu ma mai opresc...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

iubitul tau,pe langa faptul ca imi mai scoate niste peri albi,face bine si multe nebunii,pe zi ce trece este mai nazdravan..mai nou ii place sa stea cocotat pe bufet,langa cuptorul cu microunde...n-am avut ce face,si l-am invatat sa traga apa dupa ce face pisu..si acum intai trage apa si dupa aia face pisu......hai ca daca ma intreb de mihaitza..nu ma mai opresc...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

pai arata-i invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

http://www.trilulilu.ro/leifer/7b03014279e031

dedicatia de dimineata

maine promit ceva mai vioi - da-n weekend putem dormita putin, nu?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

wake up!!!!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!

Mergi la inceput