Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Kokiy... nu adresa comuna, adresa mea! ![]() Gabitz, daca aduni, ti-o trimit si eu pe mama cateva zile.. ca a inceput iar sa-mi vorbeasca si s-a dus si picul meu de liniste!! I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Sper ca ai fost fata cuminte in ultima vreme
Deis-ar si bloca-i-sar e-mailul la toti care... etc
. Vezi ce-ai facut in ultima vreme, mergi de te spovedeste, fii fata cuminte si mai incearca o data. Glumesc! 
misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Si nu te lua de Martin al meu, daaaaaa? Pana la Martin, ca aici se strica smecheria. I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
buey ala sigur nu e vreun vecin colorat de-a lu' Gabitza? Ca prea are multe nume ca'n telenovele
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
E irish, fai, lasa-l in pace. Irish din Londra
and he is all mineeee!!
Dev, taci, ca imi trec o mie de ganduri prin cap... si daca e la ce ma gandesc eu ca e... fereasca sfantul ca nu-i a bine!
Gata, va pup, ma duc sa ma destrabalez. Intru cand ma intorc. Cred.
si sa nu fiti cuminti!
devoska spune:
Ba da mai terminati de impartit barbatii, mai ales ai altora, ca io sunt traumatizata!
Mishule, fii fata cuminte! Vezi ca ti-am raspuns pe subiectul cu durerile. Cu durerile de spate, nu de inima
.
devoska spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary E irish, fai, lasa-l in pace. Irish din Londra and he is all mineeee!!Dev, taci, ca imi trec o mie de ganduri prin cap... si daca e la ce ma gandesc eu ca e... fereasca sfantul ca nu-i a bine! Gata, va pup, ma duc sa ma destrabalez. Intru cand ma intorc. Cred. si sa nu fiti cuminti!I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Te stii cu constiinta incarcata, coana?
Hai ca deschidem pravalie! Hai la Dev sa va ghicesca norocu' cu ghiocu'! Mai vrea cineva...
MadameBovary spune:
Dev, constiinta mea e mai bine ca niciodata, n-am niciun stres!
. Ziceam ca nu-i de bine, dar nu ma refeream la mine - in privinta contului de gmail. Da' hai ca ma apuca si pe mine paranoia si o dau in sf-uri!
Uite ce fac eu in loc sa fiu deja pe ring... haidiiii paaaaaaaaaaaa
, acum chiar plec!
kariguld spune:
| citat din mesajul lui misha71 asta o fi poza? |
misho,

esti durere mama!gabito, sa inteleg ca am scapat? cauti "de unica folosinta" numa sub 30 de ani? peste 40 ce are?
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
kariguld spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Dev, constiinta mea e mai bine ca niciodata, n-am niciun stres! , acum chiar plec!I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
pleaca Tanto, pleaca....asa am patit eu cu adresa de mail, cea cu care m-am inscris pe forum. si nu mi-a mai mers de atunci, sa fie vre-o doua saptamani...
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary E irish, fai, lasa-l in pace. Irish din Londra and he is all mineeee!!Dev, taci, ca imi trec o mie de ganduri prin cap... si daca e la ce ma gandesc eu ca e... fereasca sfantul ca nu-i a bine! Gata, va pup, ma duc sa ma destrabalez. Intru cand ma intorc. Cred. si sa nu fiti cuminti!I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
ulilui muica irishu' o fi din ala cu fuste?

si ce ginduri iti trec prin cap? ha?
mai baga si la baba idei ca m-am saturat de aceleasi pozitii
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kariguld gabito, sa inteleg ca am scapat? cauti "de unica folosinta" numa sub 30 de ani? peste 40 ce are? |
aia peste 40 cica o poarta numa' in borcan in formol