Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Kokiy... nu adresa comuna, adresa mea!

Gabitz, daca aduni, ti-o trimit si eu pe mama cateva zile.. ca a inceput iar sa-mi vorbeasca si s-a dus si picul meu de liniste!!

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

Sper ca ai fost fata cuminte in ultima vreme ... Ca rusnaca "noastra" a inceput acum si cu e-mailurile, asa ca am zis cate ceva, gen mama Omida. Deis-ar si bloca-i-sar e-mailul la toti care... etc . Vezi ce-ai facut in ultima vreme, mergi de te spovedeste, fii fata cuminte si mai incearca o data. Glumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

Si nu te lua de Martin al meu, daaaaaa? Pana la Martin, ca aici se strica smecheria.

buey ala sigur nu e vreun vecin colorat de-a lu' Gabitza? Ca prea are multe nume ca'n telenovele (auzi tu: Martin Gerard Joseph Michael Clarke) Auzi, pina la urma e unu' sau "e" mai multi? Nu de alta da' da-mi si mie unu' ca io nu's ca Coana Mare sa vreau d'astia de unica folosinta daca-i bun de ceva, il mai tin o tura

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

E irish, fai, lasa-l in pace. Irish din Londra and he is all mineeee!!
Dev, taci, ca imi trec o mie de ganduri prin cap... si daca e la ce ma gandesc eu ca e... fereasca sfantul ca nu-i a bine!

Gata, va pup, ma duc sa ma destrabalez. Intru cand ma intorc. Cred.

si sa nu fiti cuminti!

Mergi la inceput

Ba da mai terminati de impartit barbatii, mai ales ai altora, ca io sunt traumatizata!

Mishule, fii fata cuminte! Vezi ca ti-am raspuns pe subiectul cu durerile. Cu durerile de spate, nu de inima .

Mergi la inceput

Citat:

Dev, taci, ca imi trec o mie de ganduri prin cap... si daca e la ce ma gandesc eu ca e... fereasca sfantul ca nu-i a bine!

si sa nu fiti cuminti!

Te stii cu constiinta incarcata, coana? Stii cum se zice, dai in unu tipa doi, ceata lui pitzigoi! Sper ca nu ti-ai tas cizme lungi de lac, bucle blonde pan' la fund si canti serenade sub balcon, ca la genu' asta... ori am zis "de bine", or nu!!!!! Nu zice degeaba al meu sa stau cu gura inchisa cand zic "de bine" .
Hai ca deschidem pravalie! Hai la Dev sa va ghicesca norocu' cu ghiocu'! Mai vrea cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Dev, constiinta mea e mai bine ca niciodata, n-am niciun stres! . Ziceam ca nu-i de bine, dar nu ma refeream la mine - in privinta contului de gmail. Da' hai ca ma apuca si pe mine paranoia si o dau in sf-uri! Uite ce fac eu in loc sa fiu deja pe ring... haidiiii paaaaaaaaaaaa , acum chiar plec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

asta o fi poza?

misho, esti durere mama!

gabito, sa inteleg ca am scapat? cauti "de unica folosinta" numa sub 30 de ani? peste 40 ce are?

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Dev, constiinta mea e mai bine ca niciodata, n-am niciun stres! . Ziceam ca nu-i de bine, dar nu ma refeream la mine - in privinta contului de gmail. Da' hai ca ma apuca si pe mine paranoia si o dau in sf-uri! Uite ce fac eu in loc sa fiu deja pe ring... haidiiii paaaaaaaaaaaa , acum chiar plec!

pleaca Tanto, pleaca....asa am patit eu cu adresa de mail, cea cu care m-am inscris pe forum. si nu mi-a mai mers de atunci, sa fie vre-o doua saptamani...

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Citat:

si sa nu fiti cuminti!

ulilui muica irishu' o fi din ala cu fuste?
si ce ginduri iti trec prin cap? ha? de distrabalare cumva?
mai baga si la baba idei ca m-am saturat de aceleasi pozitii

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

gabito, sa inteleg ca am scapat? cauti "de unica folosinta" numa sub 30 de ani? peste 40 ce are?

aia peste 40 cica o poarta numa' in borcan in formol

Mergi la inceput