Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
raportez o noapte alba si cu BBEdy f miscator
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
'neata si de la noi!
asteptam fetele care au chefuit azi-noapte la raport...vrm detalii picante!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
violeta69 spune:
'neata
dodo
daca e asa miscaret BB Edy,cand o sa se nasca o sa fie cuminte ![]()
Mihnea nu se misca de nici un fel,ba la un moment dat speriata l-am intrebat pe medicul meu ce se intampla,zic sa nu fi patit kopilu' ceva
si-mi spune ca se odihneste si el
...
si adevarat a fost s-a odihnit ca pe urma a avut treaba(si inca mai are
)e argintul viu 
va
pe toate...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
'Neata si de la mini
...
Aseara baga'i faru'n ochi la barbat ,poate ,poate scot ceva ...nik...e cuminte ca o fecioara(ce este)
Dodo
,pe'al meu prunc il numeam alien in burtica,scotea capu' prin burta si ramanea asa vreo cateva min. bune,de ma speriam si imi dadea niste dureri ...facea box cu ficatul meu ... dupa ce l-am nascut 2-3 luni n-a stiut sa planga ... acu' de pe la un an s-a produs iar transformarea ,il mai numesc si zvarluga(gemeni ca al lui Vio)
Alexandru (sotul lui Kay), sa ai parte de ce este mai frumos, din partea sotiei si fetei tale frumoase ,asteptam vesti despre un baietel ...si bineinteles picanterii de la dezmatul de aseara 
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 'neata dodo daca e asa miscaret BB Edy,cand o sa se nasca o sa fie cuminte Mihnea nu se misca de nici un fel,ba la un moment dat speriata l-am intrebat pe medicul meu ce se intampla,zic sa nu fi patit kopilu' ceva ...si adevarat a fost s-a odihnit ca pe urma a avut treaba(si inca mai are ![]() va pe toate...Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
vio si mihaitza este la fel,argint viu,doar daca este bolnavior nu se misca din pat,asa ca mai bine il pefer argint viu!
pt mihnea cel miscator!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui umflatel
vio si mihaitza este la fel,argint viu,doar daca este bolnavior nu se misca din pat,asa ca mai bine il pefer argint viu! pt mihnea cel miscator!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Mihaela,ai dreptate,sa fie sanatosi si sa zburde
si Minnea a fost linistit
pupici lui Mihaita

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy 'Neata si de la mini Aseara baga'i faru'n ochi la barbat ,poate ,poate scot ceva ...nik...e cuminte ca o fecioara(ce este) Dodo ,pe'al meu prunc il numeam alien in burtica,scotea capu' prin burta si ramanea asa vreo cateva min. bune,de ma speriam si imi dadea niste dureri ...facea box cu ficatul meu ... dupa ce l-am nascut 2-3 luni n-a stiut sa planga ... acu' de pe la un an s-a produs iar transformarea ,il mai numesc si zvarluga(gemeni ca al lui Vio) Alexandru (sotul lui Kay), sa ai parte de ce este mai frumos, din partea sotiei si fetei tale frumoase ,asteptam vesti despre un baietel ...si bineinteles picanterii de la dezmatul de aseara ![]() **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
kokiy
pt gemanutzul tau...Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
Saru`mana, saru`mana
. o sa ii transmit, da acu doarme. mie mi s-a urcat copilu in cap, si facea diii calutul pe mine, asa ca nu am mai avut nici o sansa... A fost foarte frumos, eu saraca am fost aia treaza, am aranjat masini si soferi, am mingle around etc... Trebuie sa ma duc sa iau masina, am zis ca o sa conduc eu, dar dimineata eram atat de obosita, ca am renuntat. acu ma duc sa iau masina si sa fac niste cumparaturi, sa respir niste aer, ca am numai fum in nas
.
ma duc sa ii instalez caadoul iubitului, sa il verific. ![]()
O zi buna, dragele mele drage !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:

LA MULTI ANI ALEX!!!

Sa fii sanatos si fericit alaturi de Soso si Oana
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor