Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy ia de aci' Noe, si dedic-o cui ti-e drag **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Bravo, kokiy! Nu stii cum pot sa ii trimit melodia ca sonerie la telefon? Zau de nu o fac. De stau toata noaptea si tot gasesc si ii trimit sms de pe tel. la al meu si ii zic ca e dedicatie si ca luni o sun si sa aud melodia cand ii suna telefonul! Cred ca as murii de ras!
devoska spune:
| citat din mesajul lui kay Doamne fereste Dev !!! frate da a innebunit lumea? ce-i asta? oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Kay, am crezut ca ai plecat la petrecere! Hai ca nu vreau sa-ti stric seara cu prostiile mele. Am rezistat eu nebunei un an crezi ca nu rezist pana o "daram"? Nu stie cu cine se pune... Sunt Ok, doar m-am descarcat aici la voi, ca n-am cu cine sa vorbesc pe limba mea aici
Distractie placuta placuta!
kokiy spune:
Dev ,intreab-o pe Misha cum e cu descarcatul, ea le are cu ingineriile astea
... si poate ne pune aici melodia pe care o are ea la primire de mesaje 
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
devoska spune:
nu vezi ca eu ma dau de ceasul mortii si misha umbla cine stie pe unde... iar s-o tine de petreceri!
kariguld spune:
| citat din mesajul lui devoska Bai... daca nu aveam barbat serios, eram de mult la Bucuresti! Da al meu e om educat, citit... Are nevasta beton acasa . Si ne-a zis ca e bolnava si ca pana nu gaseste pe altul pentru care sa dezvolte obsesie, al meu/noi nu scapa. Si psihiatru era un uratel... si zicea ca de ce nu are el norocul asta? Ca e singur, e bogat... Si eu, ca sa nu par disperata, ii zic ca daca mai povesteste mult asa frumos despre el il las pe al meu rusoaicei si il iau pe el de barbat |
mei, da aia e intr-o ureche? ii lipsesc niste bujii? de UN an?!!! chiar ca-i nebuna saraca....
si tu ai multa tarie ca rezisti asa....banui ca te incearca cateodata ganduri ....de-alea....
am avut parte si eu de mimoze care credeau ca hasbandul o sa le ia in pat la prima clipire din ochi, da le-am concediat eu una-doua....(erau angajate in firma pe care o aveam in Ro). una, care putea sa-i fie copil s-a tinut atata de capul lui....ca sa o ajute la mutat, ca are nevoie de bani, ca vrea nu stiu ce....si hasbandul o trimetea mereu la mine
io mi's destul de geloasa, dar nu exagerata, am incredere in barbat, stiu ca nu are pasiuni de-astea...il lasa rece...
soacra zicea in urma cu ani, ca i-am facut io farmece...
si ca se uita la o femeie sau la un stalp, e tot aia, nu vede nici o diferenta.devoska, nu stiu ce solutie sa-ti dau, dar daca poate fi concediata tipa, e momentul sa se intample asta. ca nu ai tu nervi de consum cu pitipoanca....
fetele, am scapat de musafiri, acuma sa stau putin degeaba. ca barbatul strange pe acilea....
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
devoska spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
mei, da aia e intr-o ureche? ii lipsesc niste bujii? de UN an?!!! chiar ca-i nebuna saraca.... si tu ai multa tarie ca rezisti asa....banui ca te incearca cateodata ganduri ....de-alea.... am avut parte si eu de mimoze care credeau ca hasbandul o sa le ia in pat la prima clipire din ochi, da le-am concediat eu una-doua....(erau angajate in firma pe care o aveam in Ro). una, care putea sa-i fie copil s-a tinut atata de capul lui....ca sa o ajute la mutat, ca are nevoie de bani, ca vrea nu stiu ce....si hasbandul o trimetea mereu la mine io mi's destul de geloasa, dar nu exagerata, am incredere in barbat, stiu ca nu are pasiuni de-astea...il lasa rece... soacra zicea in urma cu ani, ca i-am facut io farmece... si ca se uita la o femeie sau la un stalp, e tot aia, nu vede nici o diferenta.devoska, nu stiu ce solutie sa-ti dau, dar daca poate fi concediata tipa, e momentul sa se intample asta. ca nu ai tu nervi de consum cu pitipoanca.... fetele, am scapat de musafiri, acuma sa stau putin degeaba. ca barbatul strange pe acilea.... ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** ~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~ Jean de la Bruyere |
Kari, si al meu tot cam ca al tau. Da io, tata, sunt geloasa. Daca aveam cel mai mic dubiu eram la Bucuresti demult. Daca ii zic "mai marelui" sa o dea afara, o da. Dar ma trezesc ca sta sa-mi cante serenade sub geam. Asa macar o mai trimit astia sa invarta hartii, o mai tin ocupata. Si toti zic ca daca o da pa aia afara se duce toata distractia
Si noi strangem dupa musafiri... Sara a avut o colega invitata. Am fost vrajitoare, am dansat, am pictat suporti pentru lumanari, am insirat margele... Al meu sot a insirat margele

kariguld spune:
devo, cea mai buna idee! in Siberia taica! sa te asiguri ca ninge si e ger mare acolo...sa plece in sandale si rochie de vara...ca sa ramana acolo...
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
devoska spune:
| citat din mesajul lui kariguld devo, cea mai buna idee! in Siberia taica! sa te asiguri ca ninge si e ger mare acolo...sa plece in sandale si rochie de vara...ca sa ramana acolo... ![]() ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** ~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~ Jean de la Bruyere |
Nu sunt sigura ca o sperie Siberia. Ne ameninta ea cu statul sub geam la -20 de grade. Cred ca isi lua si o sticla de votka, sa-i tina de urat.
Ma gandesc la o noua destinatie... Alcatraz. Crezi ca s-o intoarce satula de acolo? Sau poate ii place si nu mai vine
Qamar spune:
| citat din mesajul lui kokiy ia de aci' Noe, si dedic-o cui ti-e drag **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |

Qamar spune:
eu sunt mama geloaselor
pe bune, cred ca sufar cu nervul la faza asta
dar nu ma exprim asa direct, pe fata, tin in mine..si pe urma, jale![]()
oano, have fun si la multi ani lui daddy de sonia!
cica azi e ziua lui justin timberlake, numai vedete, mey![]()

de
SOSONICA (6.06.2007)

. Si ne-a zis ca e bolnava si ca pana nu gaseste pe altul pentru care sa dezvolte obsesie, al meu/noi nu scapa. Si psihiatru era un uratel... si zicea ca de ce nu are el norocul asta?