Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/devoska/devoska.jpg)
devoska spune:
Uite asa, mai fetelor! Cum v-am zis! Si nu va am decat pe voi sa ma plang!
Al meu rade de se prapadeste, ii da cu flit si tampita nu se lasa! Are cred ca pana in 25 de ani, inalta, slaba, blonda si tampita! Nu are nimic blonda cu tampita - ma iertati de-am dat in balta! Al meu e frumusel , saten, ochelari rama subtire, cam plinut ce-i drept, dar baiat destept! Sta si el (sotul meu) si se intreaba, ca si mine de altfel, cat de tampita poate fi! Iti spune omu' in fata ca nu e disponibil, in plus nici macar n-o simpatizeaza si ea nimic... Scuzati-mi expresia, dar curat "catea in calduri". Stau si ma intreb, chiar nu ii e rusine, toata lumea rade de ea. Chiar nu se prinde?
Trebe sa fac o pauza ca m-am enervat si cred ca nu mai sunt coerenta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Dev, tu intri,arunci bomba si ma alsi aici ,singura,fara egzplicatii spumegand?bueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devoska Uite asa, mai fetelor! Cum v-am zis! Si nu va am decat pe voi sa ma plang! ![]() Al meu rade de se prapadeste, ii da cu flit si tampita nu se lasa! Are cred ca pana in 25 de ani, inalta, slaba, blonda si tampita! Nu are nimic blonda cu tampita - ma iertati de-am dat in balta! Al meu e frumusel ![]() Trebe sa fac o pauza ca m-am enervat si cred ca nu mai sunt coerenta! |
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Acu' lasand gluma la o parte,treaba e najpa. Rau de tot.Ptr ca de bolnave e plina lumea. Iaca ii citeam lui Adi al meu si mi-a zis ca atat timp cat pe sotul tau il amuza, e ok. Ea are probleme. Adi a zis asa" o putoare, de ce se amaraste Dev?"
Na, cand un barbat spune asa ceva despre o femeie...pai mai mama, io m-as arunca in fata unei masini !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
M-ati omorat frate ...o fost dezlegare la hormoni,de-a luat-o toata lumea razna ... si al meu e cuminte,dar daca e sa se tina vre'una dupa el, asa,in doru leli, si eu sa aflu', jar mananca ... pai spune-i frate verde'n fata, ca n'are nevoie de scarpinat la oo...si daca tot continua, fa un plan cu sotu' si insceneaza-i ceva,filmati-o, fa-o de kko
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
devoska spune:
Mai fata draga, da al meu i-a zis in fata... in fata si cu martori. Fata draga, te compoti ca o tarfulita de doi lei. Chiar nu ai pic de mandrie? Si cica i-a fredonat in romaneste: esti frumoasa dar esti proasta, proasta dracului. Sefu' lu' al meu (ca tampita e colega de servici cu el) l-a intrebat ce a cantat. Si al meu le-a tradus, de fata cu ea... cica ce tavaleala era acolo!!! Si mistouri din alea, de barbati oripilati de o tarfulita...
Il suna seara, noaptea... Binenteles ca nu-i raspunde. Il ameninta ca vine sa stea in fata blocului pana ii raspunde... Stau si ma intreb daca e intreaga la cap, mai ales ca noi suntem supravegheati tot timpul de secu... Stai maica pana ti-o degera fofoloanca, i-am zis io, in rusa, invatata de profu' de rusa. Ca m-am enervat si am raspuns eu...
Sefu' de la securitate i-a zis la al meu sa ma duc la el ca ma invata el cum sa scap de ea... Iti dai seama pana unde s-a ajuns? Al meu cica ii e rusine, teama de scandal. Si tipu a tras niste injuraturi rusesti si a zis ca o face de comanda si poate o da si afara in plina criza economica
I-a zis frumos la al meu ca are reclama facuta pana la centrala mama datorita tarfulitei, ca toate fetele vor sa stie cine e el
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devoska Mai fata draga, da al meu i-a zis in fata... in fata si cu martori. Fata draga, te compoti ca o tarfulita de doi lei. Chiar nu ai pic de mandrie? Si cica i-a fredonat in romaneste: esti frumoasa dar esti proasta, proasta dracului. Sefu' lu' al meu (ca tampita e colega de servici cu el) l-a intrebat ce a cantat. Si al meu le-a tradus, de fata cu ea... cica ce tavaleala era acolo!!! ![]() Il suna seara, noaptea... Binenteles ca nu-i raspunde. Il ameninta ca vine sa stea in fata blocului pana ii raspunde... ![]() Sefu' de la securitate i-a zis la al meu sa ma duc la el ca ma invata el cum sa scap de ea... Iti dai seama pana unde s-a ajuns? Al meu cica ii e rusine, teama de scandal. Si tipu a tras niste injuraturi rusesti si a zis ca o face de comanda si poate o da si afara in plina criza economica ![]() I-a zis frumos la al meu ca are reclama facuta pana la centrala mama datorita tarfulitei, ca toate fetele vor sa stie cine e el ![]() |
fata,io zic ca ai un barbat beton! io vin sa stau cu aia la coada ,platesc si belet. da' daca al tau ii vinovat cu ceva,ii tai aia inainte de secu'.
Fata ,afla tot ,tot! ca pare ceva putred. ia baga tu interogatoriu cu lampa intre bujii.
io zic sa nu tii momaia la poarta blocului,ia-o in casa, da-i un pumn, doo kile vodka si smulge adevaru'.hait!
Gabriela
gabriella1 spune:
revin mai pi noapti ca baga adi un GTA !
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
mi'erau amici prin ani 90" www.trilulilu.ro/n0name/4d3866d9b3a0f5" target="_blank">Antract
ia de aci' Noe, si dedic-o cui ti-e drag
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
Doamne fereste Dev !!! frate da a innebunit lumea? ce-i asta?
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
devoska spune:
Bai... daca nu aveam barbat serios, eram de mult la Bucuresti! Da al meu e om educat, citit... Are nevasta beton acasa , copil - o mandrete! Trebuie sa fii prost sa dai cu piciorul la asa ceva pentru o tarfulita de doi lei. Al meu & colegii cauta pe altu' sa-l bage pe gat tarfulitei. Am ajuns pana la psiholog
. Si ne-a zis ca e bolnava si ca pana nu gaseste pe altul pentru care sa dezvolte obsesie, al meu/noi nu scapa. Si psihiatru era un uratel... si zicea ca de ce nu are el norocul asta?
Ca e singur, e bogat... Si eu, ca sa nu par disperata, ii zic ca daca mai povesteste mult asa frumos despre el il las pe al meu rusoaicei si il iau pe el de barbat
. Si el mi-a zis ca daca mai pot sa glumesc in situatia asta (care nu va zic ca dureaza de UN AN), duduia a dat de dracu' cu mine. Si pe bune daca nu-i fac viata amara. Am destule resurse, idei... Io-s desteapta
, ea e proasta! O fac! Sunt deschisa la sugestii!