Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Qamar spune:
devoska, urit, dom'le, nu-mi place deloc rasa asta...
dar stai tu linistita ca barbatul stie ce are acasa si n-o sa aleaga veci cioara (sa ma scuze zburatoarele) de sub gard
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabriella1 spune:
Mai Dev, fa-i zile amare pitipoancei. Io nu inteleg de ce tre sa suferi tu ptr ea. Daram-o! maltrateaz-o pisihic pana -i crapa matza !
Auzi,da' Guantanamo nu-i cumva mai sigura?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe dar stai tu linistita ca barbatul stie ce are acasa si n-o sa aleaga veci cioara (sa ma scuze zburatoarele ![]() |
![](floare.gif)
Eu ma duc sa ma dantuiesc! Muzica, dans si alcool - da, eu aia de zicea ca nu bea
![](icon_smile_big.gif)
Qamar spune:
si acum o dedicatie pentru tinerii petrecareti care acum probabil isi fac de cap (unul altuia)
le doresc felicidad, amor, dinero, di tati fara numar, fara numar
Oana, ia d-acia:
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Noe devoska, urit, dom'le, nu-mi place deloc rasa asta... dar stai tu linistita ca barbatul stie ce are acasa si n-o sa aleaga veci cioara (sa ma scuze zburatoarele ![]() |
tu cumva ti iei di vecinii mei????????? bueeeeeeeeey, io ti-o trimit pe a' batrana si-ai sa zici c-o venit Apocalipsa !
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
![]() Eu ma duc sa ma dantuiesc! Muzica, dans si alcool - da, eu aia de zicea ca nu bea ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
io cand ti-am zis ca esti distrabalata ,nu m-ai crezut. N-ai crezut baba si pace! da' coana mare jtie ce spune.
Si ti rog frumos sa inapoiezi repejor budigai di sarbatoare a lu' organu', ca jeneralu' poate sta la Antipa si cu tanga. Chiar poate parea viu
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
MadameBovary spune:
Bre, lasa-i budigaii in pace, ca atat mai are si el de valoare, nu-i lua si p-astia, ca-s cu cristale si diamantzi pe ei!!
QUESTION: de ce-mi zice pe contul de google ca "sorry, your account has been disabled"?
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Noe ma refer la rasa care se baga unde sunt deja doi, comprendes? ![]() |
adica doi.. doi caiete, doi penare,doi organe ?ptiu,DOI ! aaaaaaaaaaaaa, DOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
buey, tu chiar nu mirosi a praf di pusca? Chiar NU?
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
citat din mesajul lui Noe ma refer la rasa care se baga unde sunt deja doi, comprendes? ![]() |
mai curand hiene ...astea nu vaneaza ,merg pe pomana
![](icon_smile_big.gif)
Si Mihaita,are nevoie de voi!
![](floare2.gif)
Alaturi de Sonia!
![](pupic.gif)
Iulia, mami de
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)