Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Bre, lasa-i budigaii in pace, ca atat mai are si el de valoare, nu-i lua si p-astia, ca-s cu cristale si diamantzi pe ei!! QUESTION: de ce-mi zice pe contul de google ca "sorry, your account has been disabled"? I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
tu pi mine ma intrebi? da' ce-s io,mama Omida? Misha ma vede mai tare ca MIG-ul lu' barbac'su , cica daca bate vantu' sparg plafonu' di nori, da' deh, mai Tantzo, in stele nu ghicesc.
Da uite, ptr tine,io jtiu ceva:
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
MB la mine merge gmail
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
mai curand hiene ...astea nu vaneaza ,merg pe pomana ![]() **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de ![]() ![]() |
buey,nu ti baga ca-s suparata pi tini.Tu in loc sa-mi dai consortu' spre o unica folosinta ,tu -mi trimit soacra.Ti urasc !
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Kokiy... nu adresa comuna, adresa mea!
Gabitz, daca aduni, ti-o trimit si eu pe mama cateva zile.. ca a inceput iar sa-mi vorbeasca si s-a dus si picul meu de liniste!!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Kokiy... nu adresa comuna, adresa mea! ![]() Gabitz, daca aduni, ti-o trimit si eu pe mama cateva zile.. ca a inceput iar sa-mi vorbeasca si s-a dus si picul meu de liniste!! I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
buey, voi sunteti nebune de tot? Io nu adun mame, soacre ,verisoare si ce mai aveti voi inutil prin dotare.
Bueeeeeeeeeeeeey, io va vreau barbatii.Clar?
Ce ,numai dev sa se planga ? sa bociti si voi! ia hai,adunarea. Incepem :oferta-acceptare!
Tantza da prima ca e tanara.Of,deja suspin !
![](icon_smile_big.gif)
Celalte care au acasa peste 30 , sa astepte ,'nteles?
Gabriela
kokiy spune:
Bey,al meu e din Husi ...si daca se pune cu tini la masa ...nu va ajung doo salarii
Alaturi de Sonia!
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
Gabi , totusi,baga o poza,poate-l induplec sa presteze pe burta goala
Alaturi de Sonia!
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
Buey, eu ti-am zis ca al meu vine de buna-voie, nici nu trebuie sa duci tratative cu el! Asa e el croit, asa o sa moara . Mare norocoasa m-a facut mama!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
citat din mesajul lui kokiy Gabi , totusi,baga o poza,poate-l induplec sa presteze pe burta goala ![]() **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de ![]() ![]() |
asta o fi poza?
![](icon_smile_big.gif)
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
![](icon_smile_big.gif)
MadameBovary spune:
Misho, ia treci pe mess si zii ce ti-am spus in offline, ca te palesc!! move it, woman, move it!!