Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(127)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

da eu ma mulg si intre supturi - cam la o ora si jumatate

e bine sau nu?

ca lapte mai mult tot nu se face

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Nu intre supturi, ci dupa fiecare supt. Si trebuie sa stai la pompa macar 15 min. la fiecare san.
De ce consideri tu ca bebe vrea supliment? Cum face? Descrie-mi o zi normala. Bebelusii nostri au exact aceeasi varsta si sunt curioasa sa vad cum e Carol. Sa vedem de unde vine problema.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

o zi normala

ne trezim la 6 sa zic papa si readoarme - numai titi
la 8 titi 1, urla, titi 2, urla, formula somn
la fel la toate mesele urmatoare
formula pleaca de la 50 ml de dimineata pana la 100 ml seara dupa titi

noaptea la 1-3 depinde numai titi - ultima masa o fost pe la 9 asa ca titi-s pline

cand nu ajunge titi e clar ca trage din ea, incepe sa traga in toate partile si apoi cu ea in gura urla ca de durere

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Crisspolis, felicitari! Sa fie sanatos licuriciul si sa va bucurati de el!
Naty, off, greu de tot la tine. Asta cu iesitul afara ma omoara si pe mine. Daca ar fi fost macar primavara ieseam cu amandoi afara, ne aeriseam si noi. In casa o iei razna, cei mari au multa energie si n-au cum s-o consume pe toata.
Si Nadia regurgiteaza asa des? Eu mor cand vad ca Ilinca tot da afara laptic. La fiecare masa, uneori doar putin, alteori in jet. Cu Tudor n-am patit asa. Incep sa intru la idei.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Bee, BRAVO!! Ma bucur cand aud vesti din astea
Legat de greutate...eu nu stiam asa...Sabina a luat in greutate in fiecare zi dupa ce am iesit din spital...adica ea a iesit cu 3220g si la o sapt. avea deja 3380g...si apoi inca vreo 200g la a doua sapt. si tot asa pana a ajuns la 3960g la o luna. Ti-a zis tie Dr Culcer asa? Alexia cat are acum la 2 sapt fatza de greutatea cu care a iesit din spital?

Naty, te rog nu intra in depresie...o sa vina bona si o sa stea si ea cu Ioana si tu o sa ai timp de tine macar intre 2 alaptaturi si apoi poti sa o iei pe Nadia sa iesiti. O pui in sling si te duci unde vrei tu. O sa treaca perioada asta, o sa vezi. Iar cu soacra...poate macar sa incerci?!?...adica ma gandesc sa-ti vezi si tu interesul un pic...chiar daca e asa cum zici tu, macar face ceva...te ajuta intr-un fel...sta cu Nadia 2 ore cat iesi si tu pe afara cu8 o prietena la un suc, la un magazin...ceva sa faci pt. tine. E imp ca altfel chiar dai in depresie si nu e bine. gandeste-te ce ai putea face sa-t faci macar 2 ore pe zi numai pt tine.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mesele din timpul zilei nu sunt la ore exacte - uneori trec 3 ore si atunci poate ii ajunge titi, uneori trece doar o ora si atunci ajungem la completare.

il tin de fiecare data la amandoi sanii ca unul nu e decat aperitiv. si asa macar stiu ca ii stimulez. oricum, unul e mai lenes si pe ala il stimulez de fiecare data mai mult

carol nu poate fi pacalit - pana nu se satura de tot nu tace. chiar daca ii trebuie o singura inghititura in plus te obliga sa i-o dai si pe aia.

nu stiu ce sa mai zic - eventual intreaba-ma tu

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cristi, selene, andrea_ea multumesc de raspunsuri

si bun venit pe lume licuricilor de crispoliss , lisa

va rog sa nu va suparati ca nu mai scriu nominalizat, apreciez toate urarile si gandurile voastre (la odisee sau pe pm) si sper sa reusesc cat de curand sa intram si noi intr-un oarecare ritm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, dna Cobac mi-a spus sa nu ma sperii daca bebe mai scade in greutate. Acum bebe are 3 kg, deci a luat 100 g. Oare e putin? Nu gasesc nici un articol despre greutatea nou-nascutului.

Ea suge de aprox 7-8 ori pe zi, cate 20-30 chiar 40 min, cu mare pofta. Oare nu asimileaza? Sa abia se obisnuieste cu lapticul meu?

Abia astept sa merg la medic. Am vb si cu dr Culcer, just in case.

Ma duc sa ma mulg. Milka in actiune.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am pus si eu poze cu Robert pe mailul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Invitatie la capitolul 128
... merg sa citesc putin din urma sa vedem daca au mai aparut ceva licurici de adaugat

Jasmi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

o zi normala

ne trezim la 6 sa zic papa si readoarme - numai titi
la 8 titi 1, urla, titi 2, urla, formula somn
la fel la toate mesele urmatoare
formula pleaca de la 50 ml de dimineata pana la 100 ml seara dupa titi

noaptea la 1-3 depinde numai titi - ultima masa o fost pe la 9 asa ca titi-s pline

cand nu ajunge titi e clar ca trage din ea, incepe sa traga in toate partile si apoi cu ea in gura urla ca de durere

La ora 8 ii dai titi, cat timp sta la san? Adoarme si il pui din nou in cat timp? Il pui la acelasi san sau la celalalt?
Copiii sunt haplea, mie asa mi-a zis Dr si D-na Georgeta Musat. Ei papa in plus peste cat au nevoie daca tu le dai. Deci nu inseamna neparat ca ii e foame...el adoarme imediat pt ca ii fortezi stomacul (mai bine zis il indopi ca pe gaste) si de aia cade lat dupa. Zi-mi cum se manifesta cand urla? Da si din picioare, se inroseste? De cate ori pe zi face asa? la toate mesele mai putin la cele de dimineata si la cea de seara?

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput