Pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
Caprioara spune:
Alexa_teo, deci una e mai neastamparata
(in cazul meu si al sora-mi eu eram aia
)? Imi pare rau de cazatura.
sa treaca.
Kimmy, iti doresc sa te faci bine rapid!
Flo, ce zi agitata avusi. Sa ne dea DD putere sa le facem pe toate...
Narci, m-am amuzat cand am citit la sunete noi ca ai scris de sforaitul lui Vil
. Sa ne mai povestesti din programul vostru minunat, ca ai o gramada de idei bune
. Pupam fetele frumoase.
Truli, sanatate la cupii! Io am una pereche soacra si una pereche mama de soacra care vesnic viseaza cate ceva care "nu e de bine", sau li se zbate ochiul nu stiu care si iar "nu e de bine", si tot asa
. Asa ca te inteleg.
Ralu, tareeee visul
. Profa, zici ca ai febra musculara
???
Anna,
. Sper si eu sa nu mai dureze mult programul asta cu nopti nedormite...
Violeta, imi pare rau ca si mama ta a facut asa comentarii. Doare tare pentru ca tu astepti suport moral si ajutor fizic si primesti reprosuri si treaba facuta auiurea
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Ankule, bafta maxima cu dosarul
.
Didi, pai fara alea-alea il si las
, ca-s suparata raaau pe el si in plus la cat de obosita sunt... In rest, no comment. Uneori am impresia ca barbatzii sunt de pe alta planeta. Oricum, m-a dezamagit tareeee la cum se comporta cu cupiii
. Ii zic mereu, dar nu facem decat sa ne certam, nu se schimba nika semnificativ... Din cand in cand mai pune umarul, dar apoi se intoarce la ale lui si ajungem tot de unde am plecat
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ankalaura spune:
ANNA - acolo unde stii tu emigrez
Dar primul dosar se trimite la Ambasada Canadei de la Viena, au birou de emigrari pt toata Europa. Al doilea dosar se trimite la Ambasada de la noi, dar asta e a doua etapa, alte taxe alte distractii, teste medicale si altele.... Oricum e lung al naibii procesul asta...
Cu branzica, si eu pateam asa... Au mai zis fetele si e corect, cheia e sa fie focul mic (dar nu MINUSCUL!), eu pun o sg pastiluta de Ca lactic la 200-250 ml de lapte (si folosesc laptele ramas sau cel refuzat). Pastiluta o pun cand e aproape de fiert, si in ibric "adun" cu o lingura branzica... Am observat ca daca las ibricul in pace, iese trei lulele. Daca tot adun in sus branzica pana da in cateva clocote, iese mai multa. Adica nu o scot din ibric atunci cand o "adun", ci o ridic asa dinspre fundul ibricului...
CAPRI -
Eu nu am nene veleitati de-astea... Pai eu daca sunt obosita, sunt criminala frate, nu sunt in stare de nimic, nu pot nimic, nu judec!
dia_filipas spune:
Anka sa fie intr-un ceas bun cu actele!!
Oficial si noi am inceput procesul, adica sotul meu completeaza pe net actele pt. Noua Zeelanda, pe siteul oficial pt. emigrare...nu stiu cum ii zice la institutie... si intre timp si-a echivalat studiile. Noroc ca ne sunt recunoscute facultatile la amandoi! Avem 140 de punce din minim 100.
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
violeta29 spune:
Buna fetele, eu iar la schimbul trei, ca doar ce am terminat cu invatatul.Multumim tare mult fetelor care ne-au urat bafta la examene

Noaptea trecuta a fost groaznica, a plans din ora in ora, si de fiecare data a trebuit sa o iau in brate pina s-a linistit, asa ca s-a dus naibii somnul meu.Astazi a fost ceva mai bine, a dormit doua ore dupa amiaza, iar in seara asta a adormit pe la 10, imediat dupa baita,pare a fi mai linistita.
CAPRIOARA, ce sa-i faci sunt mamele noastre si trebuie sa le acceptam asa cum sunt, cine stie si noi la randul nostru cum om ajunge(eu sper sa nu, dar mai stii ce-ti rezerva viata?)
IRISS, am incercat si varianta sa stau mai la distanta, nu chiar la biblioteca ci la fratele meu , care sta cu cateva etaje mai jos.In jumatate de ora m-a sunat mama si cand am urcat sus plangeau amandoua de mama focului.Acelasi lucru s-a intamplat si cand au iesit amandoua afara.A dormit, iar cand s-a trezit si a dat cu ochii de ea a inceput sa planga.Clar n-o simpatizeaza, i s-a pus pata pe ea si gata.
ANKALAURA, multa bafta cu dosarul!
DIA, multa bafta si voua!
DIDI, mai, sotul meu cum o aude pe Alexandra plangand imediat se trezeste sa vada ce se intampla, daca e cazul de leganat mai leagana si el nu zic nu, dar daca-i vorba de papa, chiar n-are cum sa-i dea el.Ca nu l-a dotat natura si pe el cu o tzitzi cu lapte
SERENITY, pupici lui Raducu ca sa treaca febra
NARCISA, da, si Alexandra e fascinata de apa care curge la robinet, si de fosnetul pungilor .Uite ca la sforaitul lui tati nu m-am gandit.Si uneori sforaie nu gluma
TRULI_LULI, pupici sa treaca raceala
FLO, super tare faza cu pamantul de flori, iarta-ma da nu ma pot abtine , mi-l si imaginez pe David scurmand prin pamant
RALU, hai ca m-am amuzat tar de tot cu visul tau
DIARUX, deci ai febra, ai?Ia zi cum mai merge diversificarea la voi, ca la noi e jale mare, ma bate gandul sa o las moarta o perioada, nici eu nu mai stiu
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ileanna spune:
Salutare si ... noapte buna!! 
Mi-o fo' dor de voi.
Da' vorbim maine ca shi asa, nu mi-ati dat prea mult de citit
.
Anilansa spune:
buna dimineata
o
ferbinte cine doreste... va servesc cu cea mai mare placere
Caprioara cred ca ieri Darius a inteles ca e prea cuminte noapte, fata de alti copii... de spun asta deoarece asera mi-a facut figura.... a papat la 10... bun, mos ene a venit... la 2.15 ( cand adormisem si eu mai bine) urlete din camea lui... era de la gingii lam dat cu gel si a adormit... am zi s taci ca doarme pina dimineata... dar de unde la 5 sa trezit pina la 6.30 un chef de halca nebun( rasete, tiptte, gangureala) adoarme dupa un biberon de lapte la 7.30 in picioare....sa jucat cu taicasu inainte de a pleca la munca, acuma doarme. Deci in cateva cuvinte cred ca toate trecem prin nopti nedormite...
didi nici eu nu prea am timp sa fac de mancare, noi facem intotdeauna cu randul la bucatarie
, Cu toate ca am momente cand imi vine sa imi iau campii noaptea dupa ore nedormite si vad ca el nu se strofoaca deloc... mai bine zis nu il aude pe Darius plingand eu una il inteleg.... sa stai de la 7 dimineata pina la 7 seara cu ochii atenti la circulatie,ce miscari fac elevii, si la cum se circula azi in romania,, eu una il inteleg... deci acum depinde fff mult si de servici.. eu una ma multumesc daca sta cu Darius cat fac eu curatenie, mancare sau altceva prin casa.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ileanna spune:
Da' ce credetzi ca is io aici??? Portaru???
Adicatelea io deschid, io inchid???
Hai ca ma duc la treaba. Pe seara cand m'oi intoarce sa va gasesc alineate shi cu raportu' scrisssssssss!!!
Dezertoarelor!!
Voi atzi furat armele de la Ciorogarla!!!
Kimmy spune:
Neatza 
Haha Ile,tare aia cu armele
uelcam
Timi s-a trezit de 4 ori,din care de 2 ori a papat,in rest vroia suzeta.Deci din partea ei puteam sa dorm mult si bine de aseara de la 8 pana azi dim la 8.In schimb m-a luat o durere de masea,de toata noaptea nu am putut sa dorm.In plus si raceala asta e nasoala frate.Deja simt ca ma doare pieptul.Timi e tot mai mucoasa,si mi-e frica sa nu faca ceva rosu in gat sau eu stiu ce.
Eu nu ma mai plang de husbandu din dotare,ca oricum nu rezolv nimic.Am ajuns si eu la concluzia ca oricum munceste foarte mult si e obosit,si la un moment dat o sa-si dea el seama ca desi e acasa,lipseste cu desavarsire...(who can top that?)
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra