Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

bitza voi ce mai faceti??

Roxana sigur vrea nora-ta sa fuga la voi,mai ales ca ii to zic de Robert

Noi bem pe tetine avent,daam sacrificat un nr 2 si i-am facut o gaura mai mare ptr laptele cu cereale...cu cele nr 3 se ineaca.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Imi spui si mie mandra pe care din gemenasi l-a ales...? Ca sa stiu ce rezerv pentru Moni, daca face fata,

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Pai 1) Moni nu face fata, nu va zisa ca face baiat?!
2) preety, dadusi fata? Deci sa nu te mai strig "cuscra" pe-aici...
3) o sa caut pt Teo o fata de pe la voi... si pt Radu o fata de pe la bobocei de 2010... asa ca sa fie ceva diferenta de varsta
Glume, da?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa
Gagici eu nu folosesc servetele parfumate cand il sterg pe fii-miu la funduletz. De la inceput am mers pe vata si apa calda (si mai economicos si nu am avut probleme niciodata cu iritatii). Dupa ce il spal bine, il sterg cu o carpitza uscata dam cu Sudocrem si gata.

Ankussa

Nici eu nu folosesc in niciun caz servetele parfumate, gen Pampers Naturals care miros a levantica sau alte prostioare, ci numai servetele simple, Pampers Sensitive, nu miros a nimic, nu sunt cu aloe sau minuni. Fi-miu nu s-a iritat absolut niciodata pana acum, este curata pielea fara nik, dar nici nu l-am lasat cu scutec ud sau ceva.

Citat:
citat din mesajul lui andreutac
Ce ziceti de Chicco din link-ul alaturat?
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5821&c_id=33&cf_id=38
Eva, daca nu ma insel parca tu il ai pe asta sau ceva asemanator?

Nu, eu pana la urma am luat Grillo Brevi, dar cred ca e ok acela pe care il arati, e un Chicco ff usor vad eu (si al meu e fff usor 5,9kg) si pare usor manevrabil, adica practic. Acesta e cel mai important aspect.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD noi folosim tetine tesite de la NUK 0-6luni pentru hrana medie, sunt foarte bune si nu se inaeaca fata .

Ramo am sa caut un soft pt filmulete, movie maker nu a mers

Andy.p ce scumpa e imi place stilul ei de a cobora din patut, abia astept pozele , chiar aseara vb cu tati ca va trebui sa mutam un nivel mai jos patutul si dam patul nostru aproape de al ei....poate are vreu gand de hop...macar sa cada unde trebuie.

Folosim pampers nr 3 cu elastic, mi se par foarte bune, am folosit happy (asa si asa), huggies nu am folosit.

O sterg cu sevetele umede dupa metoda lui Babymom, uneori folosesc multe alteori putine, vb unei fete daca face pana la gat..., facem kk de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Musette speram sa treaca cat mai repede, dar spune te rog: la otita in mod normal te doare urechea nu?

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreutac mie imi place carutul si e cam la fel cu al meu cand voi monta baza sport.Mie la aceste modele imi place f mult sistemul de strangere,e f practic si nu ocupa mult loc.eu zic sa-l iei.

300 eu spal unele jucarii cu detergent de vase si plusurile le bag la masina din cand in cand.Am si solutie chicco de sterilizat la rece dar nu-i suport mirosul asa ca nu o folosesc.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Sondaj cu ce spalati/ dezinfectati jucariile de bagat in gura? Madame isi suge toate bluzele, paturile, degetele (index si aratator ca tot se vorbea), parul meu...). E de-ajuns spalat cu detergent de vase sau musai solutie de sterilizat la rece? S-a mai vorbit o caruta despre asta dar faceti-va pomana si mai dati-va odata cu parerea. Va pup.

de Anda Teodora din 10.10.2008

Eu m-am hotarat sa iau detergent separat pentru biberoane si jucariile "bagabile" in gura. Mi s-a pus pata sa incerc L.O.C. de la Amway, astept prima doza saptamana viitoare. A incercat cineva?
Am citit ca nu e nevoie sa clatesti (normal ca o sa clatesc, dar mi se pare ca stau mai linistita decat cand stiu ca trebuie sa clatesc, si poate nu am facut-o destul...) si ca poti spala fructe cu el, etc...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Musette speram sa treaca cat mai repede, dar spune te rog: la otita in mod normal te doare urechea nu?

Crinul Meu
Eco
Crina

In mod normal cred ca te doare,eu imi amintesc ca am avut si era dureroasa acum nu stiu ce sa zic.....Luca a plans la dr ca l-au aspirat ,a plans de s-a omorat apoi acasa radea si vb cu maimutoii lui,cred ca le povestea prin cea trecut.Dr mi-a zis ca s-ar putea sa se trezeasca noapte de la durere dar vad ca a dormit tun toata noaptea....nu stiu ce sa mai zic.....de avut sigur are ceva la ureche pt ca dr s-a uitata cu aparatul acela si a vazut clar ca este ceva acolo.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

seara buna de la noi!

Anamona eu la botez am i-am rugat frumos pe invitati sa nu fumeze cat sunt copii in restaurant( in afara de al meu au mai fost 4 copii sub 2 ani). Din fericire majoritatea fumatorilor erau prieteni apropiati care au inteles si au fumat pe terasa pana pe la 4 cand am dus bebele acasa. Noi am inceput la 1 la restaurant si la 8 seara asteptam sa achitam factura. Dupa tort au inceput sa plece invitatii.

Andreutac si eu vreau un alt carucior din motive de pitici pe creier Eu o sa iau unul cu 3 roti pt ca mama sa poata urca cele cateva trepte din fata scarii cu el fara sa il ridice.
Ce concluzii am tras eu:
-e important sa vezi cat de mult se lasa spatarul pe spate (daca doarme e bine sa fie cat mai la orizontala)
-capotina e reglabila ?(la vara sa o poti muta dupa cum bate soarele)
-greutatea
-manevrabilitatea
-ce parere au altii despre el? exista pe mothercare review-uri si pe alte situri
-e bine sa il vezi inainte sa il cumperi
Bafta !

O seara buna va doresc!

Monica, asteptam vesti

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui 300

Sondaj cu ce spalati/ dezinfectati jucariile de bagat in gura? Madame isi suge toate bluzele, paturile, degetele (index si aratator ca tot se vorbea), parul meu...). E de-ajuns spalat cu detergent de vase sau musai solutie de sterilizat la rece? S-a mai vorbit o caruta despre asta dar faceti-va pomana si mai dati-va odata cu parerea. Va pup.

de Anda Teodora din 10.10.2008

Eu m-am hotarat sa iau detergent separat pentru biberoane si jucariile "bagabile" in gura. Mi s-a pus pata sa incerc L.O.C. de la Amway, astept prima doza saptamana viitoare. A incercat cineva?
Am citit ca nu e nevoie sa clatesti (normal ca o sa clatesc, dar mi se pare ca stau mai linistita decat cand stiu ca trebuie sa clatesc, si poate nu am facut-o destul...) si ca poti spala fructe cu el, etc...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Uau ce detergent super,vreau si eu....de unde pot sa cumpar ??

Mergi la inceput