Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 De cateva zile vreau sa va intreb: tetina taiata de la Avent, se inneaca, e prea mare gaura ,Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
ma bag si io ca musca: eu am folosit cand am inceput diversificarea cu Teo tetine de la Avent cu fanta. Au o chestie f misto, depinde pe ce parte o pui, curge mai mult sau mai putin.
Din asta ai? ca ma mira ca are fluxul prea mare, la noi merge pentru lapte pe I, suc pe II sau III in functie de densitate...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
musettepink spune:
Nocom esti pe receptie?ma tot tin sa-ti spun ceva.I-am povestit sotului de Matei al tau care canta "pusca si cureaua lata",s-a impresionat maxim.....mereu imi zice de Matei al tau....apoi si-a amintit de melodie ca si lui ii place asa ca s-a gandit sa o puna sa o auda si Luca si culmea ca atunci cand o aude sta cumintel si asculta drept pt care tasu e f mandru si o pune non stop cand e acasa.....iar creierii mei sunt varza
....imi vine sa scot modemul din priza![]()
![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui andreutac Fetelor, ![]() ![]() ![]() Trebuie sa schimbam carutul, pt. ca initial, inainte de nasterea Evei am achizitionat unul care cantareste nici mai mult, nici mai putin de 12kg si nici macar nu intra in lift. Ma rog, injineru' meu a insistat, caci da, am si eu unul Acum tot studiez problema si nu ma pot decide... Ce ziceti de Chicco din link-ul alaturat? http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5821&c_id=33&cf_id=38 Eva, daca nu ma insel parca tu il ai pe asta sau ceva asemanator? Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria |
Foarte fain! Si io vreau! Cruciorul meu e super OK dar e foarte greu, are 16 kg un adevarat 4x4 al carucioarelor. Acum iarna e bun ca are si un saculet captusit cu blanita naturala de miel, dar la vara as dori unul mai usor si mai usor de impachetat - actualul nu-mi incape in portbagajul masinii mele ( un amarat de Renault Clio cu 2 usi )
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
musettepink, Amway vinde prin reprezentanti.
Eu am o prietena care se ocupa, daca vrei o intreb pe ea, daca nu sti pe altcineva.
Pana acum nu am cumparat nimic de la aceasta firma. Mi-a adus ea cadou cand s-a nascut Teo un detergent de rufe, principala calitate era ca e ecologic, si special conceput pentru pielea bebelusilor.
Nu am avut nicio problema cu el, dar am renuntat la el cand am inceput diversificarea, pentru ca pete nu scotea 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
babytza spune:
Angelynna cu metoda nr 2 de aspirat nasucul nu ii scoti chiar tot ca la aspirator si atunci nu ii mai iriti mucoasa. Eu de-asta prefer sa folosesc cat mai putin posibil batista bebelusului la aspirator. Dar de scos , scoate foarte bine. Mai ales ca dupa ce scot mai pun ser si mai trag pana cand vad ca nu mai iese si se aude ca respira bine.
Lumi ai zis f bine de Rotarix. Incepand cu ziua 5 de la administrare trebuie avut grija cand face kk, Pentru ca se elimina virusii ( care am inteles ca sunt vii ) si este foarte usor pentru cei din jur sa se imbolnavesca. dureaza pana la 2 saptamani sa elimine tot din organism, deci mare atentie la igiena dupa ce schimbam pampersul de kk.
Musette
sa va treaca repede si sa nu aveti nevoie de antibiotic 
Si eu folosesc metoda descrisa de Babymom la schimbat. Este usor si rapid si mare parte din murdaria de pe funduletul beblului se ia cu pampersul.Deci mai ramane putin de sters cu servetelul....
Ce luam noi de raceala : Stodal 3ml de 3 ori/zi
Panadol 3ml de 3 ori/zi
Vitamina C picaturi cate 4 pic/zi
Oscillococcinum jumatate tubulet/zi
Totul timp de 3 zile. Pot continua cu vit.C si profilactic cu Oscillo cate jumatate de tubulet/saptamana.
Astept mesajul Monicai 

Le: eu am folosit la Valentina detergentul de vase de la Amway si este super , mai ales ca nu stai stresat ca nu e bine clatit..
Dupa ce o sa termin definitiv cu sterilizatul , o sa iau si pt David .
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Apropos de carucioare...
Azi am fost la Carrefour (Vitantis, pe Calea Vitan, ca e la 2 pasi de mine) si am descoperit la etaj un magazin IMENS de puericultura.
Am vazut un Chicco din acela usor, si unul de gemeni, ambele suficient de inalte (crosele) si pentru oameni inalti, usoare, de lasat pe spate se lasau destul de mult (perfect pentru 6+), mi-au placut.
Am mai vazut si alte modele. La Mothercare de asemenea, muuulte modele, si la Feeria si pe Beller.
Eu am asa (v-am zis ca sunt colectionara?!)
De la Chicco, unul de la zero, pe care merge si scoica, se culca perfect, extra manevrabil, extra pliabil... dar TANC (13 kg) si imi ocupa tot portbagajul (desi se strange f mic, si cu o mana...)
De la 6 luni am luat un Mothercare City Light (nu il mai vad acum...) foarte usor si manevrabil.
Pe acesta l-am lasat la mama, ca Teo statea des la ea, si cand am constatat ca nu il mai pot cara pe Chicco (de burta... abia ma miscam) am luat unul de la Brevi de 4kg, sport. E super, dar nu se lasa deloc pe spate, daca adoarme Teo in el e jale...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
300 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Eu m-am hotarat sa iau detergent separat pentru biberoane si jucariile "bagabile" in gura. Mi s-a pus pata sa incerc L.O.C. de la Amway, astept prima doza saptamana viitoare. A incercat cineva? Am citit ca nu e nevoie sa clatesti (normal ca o sa clatesc, dar mi se pare ca stau mai linistita decat cand stiu ca trebuie sa clatesc, si poate nu am facut-o destul...) si ca poti spala fructe cu el, etc... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Am folosit LOC dar nu pe post de detergent de vase ci ca sa scot pete, ceva gen vanish. L-am limpezit intotdeauna. Au niste servetele umede impregnate cu LOC, noua ne-au emrs f bine la Raluca (si la mine cand eram gravi ca ma patam mereu cu mancare la serviciu
Amway mai are un detergent de vase concentrat, ecologic zic ei, e verde. Si ala e ok, tocmai ce l-am terminat.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
gaia.nevia spune:
Am si o intrebare... desigur stupida. Nu cumva marirea numarului de infestari cu Rotavirus de care tot auzim lately (anul trecut nu se auzea asa ceva) vine tocmai de la ... si anume... VACCIN?
Adica, daca fac Rotarixul, kk e contagios. Il arunc (chiar asa sigilat cum il fac eu) la pubela din fata blocului. Vine "scarmanatorul" de gunoaie... sau un caine... rastoarna gunoiul... sparge pungile... rezulta caca rotavirusat peste tot prin cartier, care se ia pe talpi, il ploua, il usuca soarele, devine praf... cainii si copii umbra prin praf (sa continui sau am luat-o suficient de rau razna
)?!?! E doar un film SF...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
babytza spune:
Citat din mesajul Monicai
"Sunt bine, in grafic, imi bate inimioara , sunt bine lipit de mami si mami e in culmea fericirii."
Yupiiiiiiiiiiiiiii !!!! 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:

vestea asta o asteptam!!! 

Acum putem pleca la ziua socrului ![]()
Cuscra multumim mult pt cea mai buna veste! 

Moni
pe burtik!
Pozici
Mami super happy de
Maya