Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Fetelor,
Trebuie sa schimbam carutul, pt. ca initial, inainte de nasterea Evei am achizitionat unul care cantareste nici mai mult, nici mai putin de 12kg si nici macar nu intra in lift. Ma rog, injineru' meu a insistat, caci da, am si eu unul
Acum tot studiez problema si nu ma pot decide...
Ce ziceti de Chicco din link-ul alaturat?
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5821&c_id=33&cf_id=38
Eva, daca nu ma insel parca tu il ai pe asta sau ceva asemanator?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hello si eu dupa un secol

In primul rand Carla nu`s ce sa zic, si nu stiu ce sa scriu.Daca vreodata pot sa te ajut cu ceva te rog sa-mi spui, eu nu prea am incredere in medicii de aici dar daca vreodata pot face ceva cu cea mai mare placere. Undeva in adancul sufletului eu cred ca Sasha e un copil sanatos ca ceilalti si ai sa te convingi si tu de asta in curand.

Khristin daca nu te prezentezi la apel nu mai vb cu tine neam. Btw am gasit bibe care sa-i placa, incearca si tu Tommee Tippee, la mine a mers si parca tot tu intrebai d eun leac pt constipatie. Eu una pt constipatia lu` fii-miu si a mea pap prune uscate, merge 100%.

Babytza sar`mana ca esti draguta si imi raspunzi apelurilor mele disperate pe mess. Am "furat" tot despre diversificare de pe mailul comun si mai citesc si de la englezi ce si cum, deocamdata targetul meu e 5 luni jumate - 6 in functie bineinteles de doleantele lu` fii-miu (Babymom sunt cu ochiu` pe tine)

Gagici eu nu folosesc servetele parfumate cand il sterg pe fii-miu la funduletz. De la inceput am mers pe vata si apa calda (si mai economicos si nu am avut probleme niciodata cu iritatii). Dupa ce il spal bine, il sterg cu o carpitza uscata dam cu Sudocrem si gata.

Gata fug ca ma cheama teroristu` de 3 nopti nu dorm ca a invatat sa se rasuceasca si acu` doarme pe burta spre disperarea mea si a berbantului.

Pup u all

PS Monica nu mai am timp sa scot agitatele da` iti urez sa vezi o inimioara sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Lumi:
Mussete:
Moni:succes diseara
ramo:eu dezinfectez ori la rece cu sol chicco ori le sterg cu spirt
giuli-:felicitari pt micutul papacios,,,vr sa te intreb cum merge cu portocala??nu s-a iritat, e ok?azi am cump si eu portocala as vrea sa-i dau maine cateva picaturi
cd-noi am cump tetina speciala pt cerreale

andreutac
:e ok asta de la chicco,e f dragut si pretul ok,,,eu il am pe www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=6254#" target="_blank">astasi e super ok,,,oricum cu landoul toate sunt grele ,,,dar acum cresc piticii si scapam de landou

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Iriss ce fel de tetina aveti voi? si noi avem tetina taiata de la avent si se inneaca, e prea mare gaura, am luat si una dela NUk masura L si cu aia se inneaca

Musette merci, o sa caut magazinul in we, sper sa ajung

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Gagici eu nu folosesc servetele parfumate cand il sterg pe fii-miu la funduletz. De la inceput am mers pe vata si apa calda (si mai economicos si nu am avut probleme niciodata cu iritatii). Dupa ce il spal bine, il sterg cu o carpitza uscata dam cu Sudocrem si gata.

Ankussa

De sters bebele cu apa calduta si vata am citit si eu intr-o carte (Bebelusul - aparuta in colectia Cotidianul), se pare ca e cea mai buna varianta si tind sa ma indrept si eu catre ea.

iriss de ieri am inceput sa-i dau. Azi a fost ok, nicio schimbare. Ii storc un mar + jumatate de portocala. Astazi i-am dat cu lingurita (a mers neasteptat de repede) din cauza ca ieri m-am chinuit cu toate biberoanele si toate tetinele, se infundau de la pulpa de portocala.

CD eu cerealele i le dau cu tetina NUK, de lapte. 170 ml lapte + 2 masuri de cereale...niciodata nu s-a infundat.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

[quote]citat din mesajul lui _giulianna_

CD eu cerealele i le dau cu tetina NUK, de lapte. 170 ml lapte + 2 masuri de cereale...niciodata nu s-a infundat.

giulianna, NUk ce masura? am luat L si e prea mare

despre sters cu apa si vata...eu am incercat si nu mi s-a parut ok deloc, am umplut copilul de vata, nu mi-a placut ce a iesit si nu mai fac, daca e musai sa il spal si nu pot la chiuveta, incalzesc apa si pun in lighean. Dupa ce face kk si il spal, dau cu crema de galbenele si e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Iriss ce fel de tetina aveti voi? si noi avem tetina taiata de la avent si se inneaca, e prea mare gaura, am luat si una dela NUk masura L si cu aia se inneaca

Musette merci, o sa caut magazinul in we, sper sa ajung

si eu am de la avent si la fel se ineaca e f mare,,,am luat acum de la baby nova si vad ca ii place dar el are o probl ca nu prea o agreazsa ca e rotunda,,,s-a obisnuit cu alea tesite asa ca vreau sa-i caut tesita speciala pt cereale

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Monicolegul e Tzetze ca nu stiu daca stiai. Nu e nici bine nici rau e stabil dar nu ia in greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Iriss, multumesc pt. parere, dar inca mai cantaresc...

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Musette, sper sa nu va faca probleme otita aia, m-a cam surprins vstea ta; adica asa pe nepusa masa, fara simptome...

Spune-mi si mie te rog daca ai observat la Luca sa-si duca manutza la ureche, anda ma mai face asa din cand in cand dar credeam ca si-a descoperit urechile tocmai pt ca nu reactiona in vreun fel si nu avea muci.

De dimineata m-am speriat, am crezut ca i-o fi intrat apa in ureche aseara si eu n-am sters-o, sau orcum ca o mananca si am curatat-o usor si fara sa fortez cu un bat. Dar nu s-a luat nimic. Pe de alta parte pe mine ma sageteaza ba o ureche ba cealalta si eu f. rar am avut probleme de-astea...

In plus, fata mea a avut nasul infundatd e doua ori, in conditile in car nu au fost decat 4 dati in care a fost fornaita si a avut nevoie de ser fiziologic. Insaaaa... abia acum cateva zile a avut efectiv nasul infundat, stiu asta pentru ca n-a mai plans cand i-a ajuns apa in gat cum facea alte dati si chiar respira usor dupa.

Ti-a dat si ceva contra eventualelor dureri de urechiuse?

Scuze ca m-am intins asa.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Nu avea nici un simptom,nu ducea mana la ureche,nu plangea cand o atingeam,radea,in afara de muci multi cu care se ineca nu avea nimic.si mie mi s-a parut f rapida evolutia bolii,direct catre ureche,de asta m-am bucurat daca pot spune asa ca am fost la dr ca altfel stateam bine mersi fara tratament la urechiusa.
si eu si sotul avem dureri de urechi si simptome de raceala asa ca ma gandesc ca poate asa se manifesta tulpina virusului pe care am luat-o unii de la altii
Ca si tratament strict pt ureche punem picaturi otis T si vibrocil in nas iar pe langa astea punem supozitor cu paractemaol la 12 ore si la pranz supozitor cu nurofen nu mai mult de 3 zile,ser si apa de mare la greu.Cam atat si ne rugam sa treaca asa sa nu fie nevoie de antibiotic.Sper sa nu aveti si voi,dar daca nu mai are muci nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput