Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kristinik Buna fetelor!!! Vai ce ati mai scris.... Am tot incercat cand si cand sa recuperez din citit dar... tot am sarit niste capitole.. Ieri am zis hai sa apuc sa-l citesc cel putin pe acesta... insa... am ramas abia pe la pag 10 . Vreau sa va intreb daca stiti ce acte trebuie depuse pentru recalcularea indemnizatiei de crestere a copilului. Stiu ca trebuie: - adeverinta de la angajator cu venitul pe ultimele 12 luni lucrate, - copie certificat de nastere copil - cerere de recalculare a indemnizatiei ... oare mai trebuie ceva? Cristina de Diana Maria |
Copie dupa buletinul tau
YLARI spune:
Laurita, of, of, of... Imi pare rau ca Mirci tot cu scaunele moi se lupta...
Un gand bun de la noi!
Cleo, tu pe unde esti, scumpa?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
Pentru fetele care au cerut cartea lu' "madam", o gasiti aici :
http://s6.transfer.ro/storage/transfer_ro-95a900bf83.zip
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
chinabulina spune:
sunteti haioase cu "cartea lui madam"
... eu n-am citit-o pana acum, azi am descarcat-o si am "rasfoit-o"; dar acum vreo 3 ani am citit in diverse reviste sau am urmarit la tv diverse principii de-ale sale de hranire sanatoasa si hipocalorica si le-am pus in practica. si asa am slabit. nu va asteptati sa gasiti retete-minune acolo, sunt doar chestii de bun simt. eu doar ii multumeam lui stefany ca a postat-o...
kristinik, mi-ai amintit de vacantele la bunici, iarna, cu rondele de cartofi pe soba si povesti
... ce frumos era!!!
ylari, mama ta cred ca sufera de un fel de depresie postnatala (oricat de ciudat ar suna). e putin depasita de situatie. dar o pupam, sa treaca repede, sa nu se mai consume 
laura, multa sanatate lui Mirci. imi pare rau sa aud ca e bolnavior. si eu ma tem de rotavirus... il pupam sa se faca bine repede
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
belleane spune:
salutare,
am fost la spital azi si i-am facut hemograma, se pare ca este si o usoara viroza respiratorie cumulata cu aparitia dintilor asa ca s-ar putea sa apara si alte semne in curand: tuse, muci.
In spital era carantina.Infectii respiratorii si rotavirusuri la greu.
s-a trezit
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
YLARI spune:
Un pic off topic (sorry)
Mai fetelor, daca n-a fost azi o isterie la noi la birou ceva de speriat din cauza de pasapoarte biometrice. Femeile de servici erau ingrozite si ne sopteau cu frica despre diavolul care va intra in noi odata cu cipul acela, ca vom fii urmariti (parca n-am fost si pana acum) ca ala bala portocala, mama-mamaaaaa 
Noroc ca m-am decis sa nu ma mai uit la stiri! Nu stiu cine vrea asta asta, dar eu consider ca astia cu televizoarele (stiri, emisiuni, filme) pur si simplu demoralizeaza omu'......... 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Mai fetelor eu zic ca suntem intr-un con de umbra, s-au aliniat planetel sau ceva.
O noapte mirifica, de azi dimineata maraie si urla. AAA si am mentionat ca urla? A dormi f putin o ora la pranz acum tot asa, cu sculari din 10 in 10 minute. Daca il tin in brate doarme, dar ce pisici ajungem unde nu am fost. Am facut asta 2-3 zile dar zau asa.
O fi dintii...o fi chiar dnii canini?? Nu stiu dar cert e ca 
bratafel felicitari pentru mama
Miss, no comment. Asa face si sotul meu. Data trecut se juca cu HTC-ul ca sa puna el Google Earth iar eu il rugasem sa tina un pic copilul, evident vorbeam cu peretii. Dupa aia m-a intrebat ca ce m-am suparat si i-am zis ca da. Si zicea ca nu a auzit sa tina copilul, ca el vroia sa imi arate unde stam noi de parca nu am mai vazut GoogleEarthhh. In fine acuma de 2 zile vine acasa tarziu abia vede copilul 5 minute. Parca nici nu ii lipseste sa il vada mai mult.
O sa stea o saptamana acasa.Sunt curioasa daca are de gand sa ma ajute si pe mine ca zici ca am facut singura copilul. Daca il las cu el in 5 minute sunt calare pe mine, ca "am venit si noi la tine". Ii ador pe amandoi dar poate vreau si eu 5 minute de pauza. Tb sa ii explic ca tb sa se joace cu copilul ca nu sta in tzarc asa de unul singur, tb sa te tot joci cu el. Si nu e o solutie nici sa il tii in brate.Si da, urla chiar daca il tii in brate.
In fine ma mai enervez si eu. Imi dau seama ca e obosit si el de la servici, dar parca e singurul obosit. Eu stau toata ziua dupa fundul copilului, mai fa-i mancare mai da-i aia, mai fa mancare pentru noi, dupa care spala copilu, hraneste copilul, culca copilul si pune masa, scoate masa.Eventual dupa asta sa mai ai chef si de alte alea.
Ca sa citez pe cineva "puii mei"
In fine, macar poate reusim sa iesim din casa, la un mall ceva ca nu mai suport sa stau inchisa.
Ma duc sa iau copilul din pat. L-am lasat acolo ca poate poate il mai ia somnul, dar vise nene.
Magdone spune:
Buna fetele,
am avut si eu o noapte mai buna cat de cat...
Vlad, Robert Daniel, Julia, Sara Maria si Eric
sa cresteti mari si norocosi!
Sa scriu si eu cateva randuri cat mai apuc,
Laura, ooof ce rau imi pare de Mircisor
sa se faca bine mai repede. Stiu cum e sa-ti fie copilul bolnav, nu-ti mai trebuie nimic pe lumea asta.
Doloress, al meu e Pesti, nu e Varsator, e de un caaaalm de ma scoate din sarite
Imi place cum povestesti tu de sotul tau.
Nicole, oof ce program greu de servici, sa vii la 7 seara acasa, cred si eu ca toata lumea e maraita la ora aia.
Iulia, eu ficatelul il fierb separat si dupa aia il blenduiesc in pireul de legume, dar nu pun mult, pentru ca mi se pare ca are un gust usor amar dupa aia si nu il mananca. Pun foarte putin. Poate sa adaugi un pic de unt la pireu sa fie mai gustos.
Si eu am tuns-o pe Olivia de 2 ori pana acum, prima data mai mult si a doua oara doar bretonul, ca vreau sa-i las sa creasca uniform.
Legat de petrecerea de 1 an, noi o sa petrecem tot in familie, nu realizeaza ei prea multe la varsta asta, la 3 ani e altceva, altfel inteleg, asa cum ziceti si voi Gabitza, Adriana, Ancaurn.
Mai citesc si revin ca precis ati mai scris 2 pagini pana trimit eu mesajul ![]()
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
simonacip spune:
Ylari, nu cred ca tb sa ne isterizam privind paapoartele, dar e clar ca tb sa fie alegerea fiecaruia, eu una nu-mi fac. Impotant e acum sa muncim cu noi insine, sa ne intarim duhovniceste nu sa aruncam intr-unul si-n altul sa ne rezboim cine are dreptate si cine nu...vin vremuri grele. Dar eu nu-mi fac asa ceva chit ca nu mai plec in concediu.
Desigur off topic si eu..parerile sunt impartite.ca intotdeuna
Edit -dc vrei sa citesti mai multe despre
acestea
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Magdone spune:
ce ceeee pasapoarte? lamuriti-ma si pe mine pleeease, noua chiar ne expira si trebuie sa ne facem altele noi.
Micaela, sa-ti traiasca tunsulica, are si cercelui din cate am vazut, a planms tare cand i-ai facut gaurile?
Miss, Socrate, sunt si eu in aceeasi oala in ce priveste sotii, jocurile ii omoara 
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Diana Maria