Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Uram si noi La Multi Ani! tuturor puiutilor care se sarbatoresc azi!

Ylari, multa sanatate pentru mama ta! Sper sa isi revina curind si sa te poata ajuta, sa nu trebuiasca sa renunti la servici si sa te poti apropia mai repede de visul tau de a avea un loc al vostru.

Simona, imi pare rau pentru cazatura. Nu trebuie sa va certati, se intimpla si ti se poate intimpla si tie. Sigur se invinovateste si el...Sper sa va ocoleasca raceala!

Laura, imi pare tare rau pentru Mircea, speram sa treaca repede. Chiar mai intreba cineva, cit ar trebui sa tina boala asta?

Nicole, nu ma invidia pentru kg pierdute. Unde sunt multe, primele se duc foarte repede. Si din pacate tot foarte multe ramin... Imi pare rau de programul dat peste cap. Nu am experienta cu bonele, dar n-ar trebui oare sa incerce sa respecte ce spui tu?

Lorich, imi pare rau pentru noaptea agitata. Asa a fost si la noi citeva zile, 6-7 treziri pe noapte. Plus vreo 2 ale lui frate-so. Tipa din senin si nu se linistea decit in brate. Aseara nu reuseam sa o pun in patut, dormea in brate si se trezea imediat ce o puneam jos. Asa ca pe la 12 am hotarit ca o lasam sa plinga, chiar cu riscul de a-l trezi pe Alex. A plins vreo 3 minute (in timpul asta eu am iesit din raza ei vizuala, ca altfel e jale), apoi a inceput sa molfaie la papusica ei de cirpa pe care i-o dau la culcare, si in 10 minute dormea. Nu s-a trezit deloc toata noaptea! Nu mi-a venit sa cred! Acuma sa vedem cum se comporta noaptea care vine. A, acuma vad ca citesti despre no-cry baby.... eu n-am mai putut...

Leeloo, felicitari pentru noaptea mai buna. Iti doresc, la fel cum imi doresc si mie - sa fie multe tot asa!

Socrate, imi pare tare rau ca te simti asa. Trebuie sa depasesti momentele astea. Pentru tine, pentru puiut si pentru relatia voastra. Cred ca e normal si am trecut toate prin asta. E oboseala, e rutina asta, e neputinta uneori fata de comportamentul lor. Dar fii optimista, va trece, va creste si vei regreta ca a trecut asa de repede.

iulia, eu musaca am facut si cu cartofi rondele, si piure. La ai mei le place mai mult cu rondele (dar nu prajite in ulei, cum spune leeloo), dar si cea cu piure e buna. Daca mai adaugi si un strat de proumb, e super. Aici ii zice www.elise.com/recipes/archives/000216easy_shepherds_pie.php" target="_blank">Shepherd's Pie.

Miss, imi pare rau de noaptea voastra. Of, cresc ei mari sa stie sa ne spuna ce ii supara. Ar putea fi dintii, dar parerea mea, si sper sa nu te superi, e ca Bogdan ar putea avea dreptate, poate il deranjezi si tu, desi aparent are nevoie de tine aproape ca sa doarma. Va doresc din suflet nopti mai bune. Stiu ce inseamna lipsa de somn si cit de urit iti poate modifica comportamentul.

Micaela, ce draguta e asa de tunsa! Succes si putere cit e tati in delegatie. Am avut si eu o saptamina din asta, singura cu amindoi. Si a mai si nins de ma saturasem, eram frinta de la curatat zapada, dar n-am avut incotro, trebuia sa pot iesi cu masina.

Despre aniversarea de un an, zic si eu la fel ca mamicile care au mai trecut o data prin asta. E mai mult pentru noi, parintii, ei nu realizeaza deloc ce se intimpla. Si asa cum zicea Gabita, se poate sa fie si miriiti din cauza de agitatie, lume multa, program schimbat... tot bebelusi sunt inca si la un an... Noi o sa facem acasa, cu prietenii nostri obisnuiti.

Vreau sa va mai intreb si eu ceva. Voi vorbiti cu copii? Eu imi dau seama ca nu prea vorbesc cu ea. Adica sigur, ne dragalim, ne jucam, dar parca nu am intotdeauna chef sa ii povestesc tot ce fac, si de ce fac, sa ii explic si asa mai departe. Eu de felul meu nici nu sunt prea vorbareata. Chiar si intr-un cerc de prieteni si persoane apropiate, prefer sa ascult si de vorbit mai putin. Si acum ma gindesc ca poate nu e bine, n-o sa invete prea multe de la mine daca nu-i vorbesc. De fapt sentimentele astea le-am avut si cu Alex, la fel imi faceam si atunci probleme, si uite ca e un baietel istet si vorbeste de uneori imi doresc sa mai "aud" si liniste... Dar totusi acum nu pot sa nu ma gindesc iar ca gresesc. Voi cum faceti?

Va pupam cu va dorim sanatate si zile(si nopti) bune!
Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

salutare..
noapte proasta..s-a frichinit de mama focului pe toate partile, a impins cu piciarele pana l-a dat afara pe ta-su din pat... si cu mine tot s-a frichinit (oare vrea tot patul pt el?)
Miss si Iustin se trezetse si urla cand sforaie barbat/miu
ma gandesc la o solutie sa-l las singur noaptea..dar nu in patul lui, ca acolo deja sunt ace...ma vad dormind pe-o saltea

confirm. Cu sigurantsa deranjam fata! a dormit tati in sufragerie - s-a trezit fata 1 data!!! s-a intors tati in patul conjugal - s-a trezsit fata de X ori. X> 3,4. Cine mai stie. Deci e cazul sa o dam afara din camera. Dar inca nu am curaj....peste 1 luna facem asta!

si la mine confirm teoria: noaptea si ce daca m-a trezit, nu ma uit la ceas, nu mai nr. Ca daca incep sa ma gandesc - nu mai adorm iar. Imi zic: doar o clasica trezire.

Ylari, hai sa iti zic ceva, una din glumele mele cu tati, din astea , un fel de jargon al nostru;
Proxima Station, Barsalona Sants!
Peste 2 luni ne spui de unde e

Ylari, unde lucrezi? ce treaba are diavolu cu pashaportu si cu istericalele de la munca?
pai de alea e nevoie!! de ce? hai sa iti explic ce se facea acu 5 ani. Deci tsiganu roman, prins si deportat inapoi in Romanica pt viol, furt si alte magarii, si interdictie pe pashaport si cu linie rosie la orice pucnt vamal, venea in romanica. Si isi facea alte acte! dar stii cum? se lua de tsiganu de peste drum, ii cerea cerfiticatu de nashtere, si se ducea la politie ca si-a pierdut buletinu si vrea alt buletin. Si surpriza: ii faceau, ca toti tiganii la poza seamana! Si apoi alt pashaport. Si pleca si era iar la furat, acelasi tigan cu alt pashaport.
Acum a luat o amploare deosebita,din cauza tensiunii arabe, ca cerceafu in cap si turbanele si barbile seamana la fel.
Ei, cine se teme de aprenta digitala - se teme de situatia aici descrisa!!! Sau ca sa nu zic, colega ta e proasta. Cu spume. Urata da' proasta.
SI ai zis bine cu tv0u care deprima lumea; faza e ca cele mai de susces televiziuni sunt astea care vand gogomanii, accidente, si este lume mare consumatoare de asha ceva, lume paranoica, care nu iese din casa, si sta numai la tv! . Sa iti dau 3 exemple:
1. ma suna mama innebunita, ca a vazut la tv furtuna in buc. ca s-asu rupt 2 copaci. Si orashul asta are 10km in diaghonala, cum sa nu se rupa nik???
2.la tv, reportatj, inundatii, in luna noiembrie, in zona X. Mai, si imaginile erau cu un verde crud de primavara si un frunzis...
3.de Craciun, vine socru meu crizat, ca sa nu ieshit cu fata, ca is nu stiu cate cazuri la spitalele de cupii. Mai multe ca alte zile de weerkend? Nu. Doar ca medicii pediatri sunt in concedii, de famiolie la fel, clinicle particulare inchise.

O intelegeti pe vara-mea ca a refuzat sa lucreze in presa cotidiana. Cica nici 50% din realul stirii nu e dat.

Deci, stii cine pune botu? cine uita sa traiasca, si ssstaaa ca pupaza la tv . Io am un lait-motiv: inchideti tv-u si iesi afara sa mai traiesti.

Noemi, daca sotul e in concediu, hai la Tae bo . SI la mine fata urla si tati e pe net. hatricku si baschetu si mai stiu io ce.... Noroc ca s-au linishtit apele dupa dintisoru ieshit.

belleane,inais, sanatate la puiuts mic.

fug.
azi am condus ca o cizma. Ridic prea brusc picioru de pe ambreaj. SI moare motoru. In mijlocu intersectiei evident. si claxoaneeeee....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Uitasem: La mult ani! pentru Vlad, Robert, Sara Maria, Julia, Eric sa fiti frumosi si sanatosi
si sanatate tuturor bebeilor

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

in primul rand lui vlad, Robert, julia, Sara si nu in ultimul rand lui Eric al meu, sa fiti cuminti si sanatosi!!

va dati seama..avem 7 lunitze!!! mi s e pare mult, ce repede a trecut totul, imediat il vad ca fuge prin casa.....noi astia mai mici...ne buucram..inca de 7 luni

multumim mi bebelina, lorich,iulia,socrate, adriana, missp, lilly79,simona, laura, magdone, prag, belleane

ancaurn o sa intreb sotul ca el se pricepe si iti scriu. merci mult. daca nu inceraca doar cateva mai faine s aimi pui pe mail...mercic..raman datoare..am citit acum cum propune inais..sa trimiti pe tranfsr.ro..iti trimit adresa pe pm..te pup

ylari sa ai putere sa treci si peste asta..si sa te ajute sotul tau. si la mine cand a venit mama in state anu trecut i-a fost atre greu sa se acomodeze cu fusul orar, apoi cand a fost mai ok a inceput copilul cu trezirile din 2 in 2 ore si dupa 2 nopti a facut criza de fiere..asa ca e mai greu pt ele..
vreau s azic ca ma primiti si pe mine, fetele in clubul viitoarelor mamici....ca si eu vreau sa mai fac un bb in toamna..ca nu se stie cu criza asta ce va fi..si prefer s ail fac aici. o sa fim colege si la odiseea cealalta..hihi..

socrate daca poti ..sa mi le trimiti pe mail..ar fi super..iti raman datoare.. uite cum putem face..am citit acum ca se poate trimite pe transfer.ro iti trimis adresa de mail pe pm..te pup

simonix despre ce link vb referitor la decalotare?

micaela vazut tunsoare daria..pupici ..frumusica foc..

simo nu fi necajita de cazatura ca vezi cam toti bbii de aici au cazut..sa nu fie grav..pupam

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ylari ce-as alea pasapoarte biometrice? Cand povestesti despre mama ta, parca povestesti de-a mea. Tot asa si ea intra in panica pe langa Patrick, e tare perfectionista, la ea trebuie sa iasa totul mega-perfect ca daca nu e tragedie. A gresit odata niste piftele cu sos, cand era la mine, am gasit-o plangand de mama focului pe balcon, paca ii murise cineva. Asta in conditiile in care noi le-am mancat si am zis ca sunt foarte bune, desi nu prea erau, insa stiam ca face crize. Acum mergem in tara pe 25 martie si ea deja nu doarme noaptea, mi-a cerut lista cu tot ce-i trebuie lui Patrick, vrea sa ne ia plapuma si perne noi, ca daca face Patrick alergie la pernele ei de puf, offf, deja ma stresseaza si pe mine.

Cat despre petrecerea de un an, ai mei deja au inchiriat restaurant, vor sa le concep si invitatii sa le trimit, fac ditamai bairamul. Insa asa sunt ei, mai ales tata, disperat dupa petreceri. I-am lasat in pace, sa le fac si lor placerea, desi eu nu prea as fi fost de acord, voiam ceva mai restrans, in familie. O sa fie obositor 8 ore. Am inteles ca au si camere acolo unde pot sa ma retrag cu piticot, macar sa-l adorm putin.

Simonacip nu-i nici un bai, primim urarile oricand si oricum Si eu de multe ori uit sa zic La multi ani. Am vazut pozele cu Daviducul tau carliontat, un adevarat ingeras de pictat! Acum mai are parul carliontat? Eu am zis ca am sa-l las mereu pe Patrick pletos, mai ales daca va avea bucle. Insa deocamdata are trei fire de par razlete. Nici nu stiu cu cine seamana, amandoi si eu si sotul avem parul ondulat, cand eram mici eram creti de-a dreptul.

Laura ai dreptate cu serviciul, si eu sunt mai casnica de felul meu. Mi-ar place un part-time, daca ar castiga Gabi suficient. SI in rest sa fiu acasa sa ma ocup de copii. Mi-ar place sa am 3. Inainte de Patrick, nu eram sigura ca nu stiam cu ce se mananca maternitatea, insa acum mi s-a confirmat. Sunt din categoria de femei mai mult facute sa fie mame de familie decat carieriste.

Dana_h ce-am mai ras de Alex, cu calendarul! Abia astept si eu sa creasca piticul meu sa inceapa sa debiteze perle de genul asta!

Iulia eu fierb pur si simplu ficatelul si il amestec cu legume. Musacaua, cum zicea si Leeloo se face normal cu cartofi prajiti, asa facea si mama. Insa nici eu nu suport uleiul ala. Asa ca mereu am facut cu cartofi fierti taiati rondele. E una din mancarurile mele preferate, sotul insa o uraste. Am noroc totusi cu el ca ii plac mancarurile mai dietetice si sunt asa nevoita sa fac si sa mananc si eu mai sanatos. Ca dupa mine as manca numai cartofi si grasimi toata ziua. El ar manca numai salata si iaurt, de aceea si arata foarte bine.

Lorich si eu am inceput sa citesc cartea acum vreo luna , vreo 20 de pagini am reusit sa citesc din ea! Ce sa-i fac, daca stau tot timpul de fundul minunatului meu! Si nici macar nu merge, sta intr-un loc, ma gandesc cum va fi cand o sa trebuiasca sa stau mereu cu ochii pe el prin casa!

Danicris pai nici sa nu te intorci devreme la asa un servici! Asa ma enerveaza in Romania cum se exploateaza omul! Pai eu daca stau jumate de ora in plus sunt platita o data si jumate, plus ca nu pot sta asa ca vreau eu, trebuie sa vorbesc cu seful si sa-mi dea voie.

Chinabulina parca vorbesti de Patrick, exact la fel e si el, un puturos si jumatate. Cu singura diferenta ca ii place in jumper tare mult. Si eu incep sa ma ingrijorez, are totusi 9 luni.

Micaela ce frumusica e Daria tunsa! O minunatie de fetita!

Stefany si pe noi ne da Patrick jos din pat! Dar ia sa-l duc singurel in patutul lui unde are spatiu berechet, sa vezi ce urlet il apuca.

Miss of, ce noapte ai mai avut si tu! Asa face si al meu, insa numai inspre dimineata. Plange si suspina prin somn. Nu vrea nici tzatza, nu vrea nici lipit de mine, nici lasat in pace, da din manute, se lupta cu cineva parca. Da sa adoarma putin, se foieste sotul, se trezeste imediat urland. Azi noapte a dormit mai toata noaptea in leagan, insa nu mai stiu ce sa ma fac cu el sa adoarma. La noi in pat facea tare urat.

Bratafel asa am auzit si eu de la rudele mele din Bucovina, ca in ultimii ani nu au mai fost zapezile care erau. Incalzirea globala, ce sa-i facem...

sargatoritilor zilei, sa creasca mari si cumintei! Vlad, Julia, Sara-Maria, Eric!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Multumesc de raspuns Socrate . Vai sa stiti ca si Diana s-a trezit azi-noapte. Bine a fost mai mult din vina lui tati . Eu m-am dus sa o verific si sa o invelesc la loc si a ramas usa deschisa de la camera ei. Si atunci si-a gasit si tati sa faca zgomot prin bucatarie !
Asa ca s-a trezit si a adormit destul de greu la loc.
La fel si tati al nostru face asa cand o las cu el (ei nu chiar intotdeauna). In 5 minute e cu ea in brate si vin sa vada ce face mami ca "tot ce faci tu e mai interesant" adica spal vase sau strang de prin bucatarie sau fac mancare etc. Plus ca el isi face "somnul de frumusete" zilnic.

Cristina de Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais
Da...stiu eu o solutie...pe site-ul asta

Am si eu o rugaminte, de la cine mai are filmul "Anonimul venetian", daca se poate sa mi-l trimita si mie prin serverul asta. Adresa mea de mail este pe contul comun. Va rog mult de tot!

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress, ce draguta e mama ta cu lenjeriileSuntei din Bucuresti? Ne vedem si noi in martie dc veniti? ca de-acum avem copilasii mai mari, putem face o intilnire mai mare, nu?
Daviducul nu mai e cirliontat acum ca-l tund si f scurt. Dupa ce l-am tuns prima data s-a mai incretit, apoi nu. Deja are firul gros si aspru..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Pai, mai fetelor daca tot e pt noi petrecerea de un an si nu pt bebei de ce sa n-o facem lata? Hmm? Doamne, nici nu ma gandesc sa nu dansez un vals, o Zorba, o Brasoveanca sau o Lambada, o maturica, ce-o fi, numai sa joc. Dar normal, fiecare face cum vrea si cum are chef eu sunt mai pasionala asa ca o leoaica veritabila ce sunt si de-aia imi vin idei de-astea.....dar sa fim sanatosi! mai e ceva timp totusi!

Multumim de urari fetelor pe toate.

Chinabulina, nu te ingrijora ca-i mai lenevioara, eu am cunoscut copil sanatos, frumos si destept care a mers in 4 labe pe la 10 luni si acum e zbir din toate pct de vedere!

Micaela, ce scumpa e tunsulica, imi place mult cum ii sta!

Laurita, maine vreau si eu vesti bune de la voi, te rog din suflet.
Modulul psihopedagogic se face si la stat si la fac. private, dureaza fie un semestru, fie un an in functe de orar. Probabil acolo unde e un semesttru sunt mai aglomerate cursurile.

Simodeclar ca m-am indragostit de David cand avea bucle. E SUPERB copilul ala! Vrem si noi bucle! Ai o reteta?

Prag, eu vb non stop cu Vlad aproape, chiar ma gandeam ieri ca prea il toc la cap si azi am lasat-o mai moale, dar as asunt eu vorbareata si ii spun tot ce fac: ca ma duc la baie, sa facem de mancare, sa-i dau un biscuite, sa intindem rufele, sa ne uitam pe carticica.....tot ce gandim spunem si oral. Si cred..ca Vlad imita asa mult acum.a inceput chiar sa imite cuvinte, spre rusinea mea spune caca si cah dupa mine, aaaaaaa si mai spune tata si tataie cand il rog sa repete. Dar nu vrea mereu, cand are el chef. Eu zic ca nu-i rau sa-i vorbesti cat mai mult, spune-i tot ce intentionez sa faci, informeaza-l si pe el.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simona nu suntem din Bucuresti, din Iasi tocmai. Moldoveni get-beget. Adica sotul e pe jumatate oltean, bunicii lui sunt de prin Valcea, mutati in Moldova. Daca eram din Bucuresti normal ca puneam de-o intalnire. Asa din Iasi nu e decat Anasol, dar nu a mai intrat demult. Am si luat biletele, nici macar nu o sa mai trecem prin Bucuresti anul asta, venim din Germania direct la Iasi, cu oprire in Budapesta.

Alysh si mie imi place sa petrec, ca sunt si eu leoaica doar. Insa mi-e groaza cu maraiciul meu. Al meu nu prea sta asa locului mult timp, trebuie schimbat mereu decorul. De aceea preferam acasa, dar de acuma, asta este.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput