Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
stefany_p spune:
salutare..
noapte proasta..s-a frichinit de mama focului pe toate partile, a impins cu piciarele pana l-a dat afara pe ta-su din pat... si cu mine tot s-a frichinit (oare vrea tot patul pt el?
)
Miss si Iustin se trezetse si urla cand sforaie barbat/miu
ma gandesc la o solutie sa-l las singur noaptea..dar nu in patul lui, ca acolo deja sunt ace...ma vad dormind pe-o saltea
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Robert doarme si eu citesc cartea "The No-Cry Sleep Solution" -nicio legatura cu noaptea trecuta |
Lori, eu am citit-o, dar nu pot aplica nimic din ea, mai ales protocolul somnului m-ar tampi de cap, mie abia imi merge puuutin mai bine de cand nu ma mai uit la ceas noaptea asa des si nu mai tin socoteala trezirilor. Imi merge mai bine in sensul ca pot adormi mai usor la loc dupa trezirile de rigoare, pe cand inainte stateam cuc, vai de capul meu, si numaram secundele in capul meu
. Am extras niste idei bune, si sunt multe idei bune acolo, dar cu planul ei nu m-as descurca.1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
YLARI spune:
Fetelor, va intreb si eu ceva: am observat ca unele v-ati scos linkul de la poze, nu mai stiu cine exact spunea ca a facut-o dupa ce a citit nu stiu ce la "abuzuri" si i s-a facut parul maciuca. Si de atunci ma tot tzin sa va intreb unde anume si ce ati citit, dar uit. As fii si eu curioasa
Oricum si eu am observat cu stupoare ca unele poze au fost download-ate si chiar nu inteleg ce ar face cineva cu vreo poza de-a fetei. Sau de-a mea...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Asa, asa, pune-mi sare pe rana ![]() ![]() Plimbati-va numai voi prin parcuri ![]() ![]() ![]() Glumesc ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Noapte nasola, cand m-am dus in pat avea deja febra, 38,7 in fundulet, i-am pus novocalmin, dezbracat, comprese... evident mi-a transpirat in paturica pana dimineata, asa dezbracat cum era si mi-a fost teama sa nu fi racit...era rece dimineata si in casa si transpiratia lui... dar bine ca nu a patit nimic.
Dimineata a papat mai bine avocado cu banana, acum insa, la pranz, nici sa nu auda...astept si mai incerc. In rest -bag saruri in el cat pot. Inca mi-a facut diaree de dimineata si nu inteleg de unde ce mai face...
In primul rand vreau sa urez 

lui Vlad Andrei de Alysh pentru cele 9 lunite implinite astazi!! Sa aveti o zi frumoas,a fara griji!
necontagios de la Mirci
]Doloress mi se pare super serviciul tau...orice planuri de cariera as fi avut candva, acum copii sunt pe primul plan. Si stiu sigur ca nu m-as simti bine daca as munci pana la 7-8 seara cum cel mai adesea se face in mai toate firmele pe o pozitie cu perspectiva...asa ca o sa vad cum ma reorientez, prefer sa stau cu copii acasa cat mai mult, sa-i aduc macar de scoala...ma gandeam ca o profesoara ceva nu mi-ar strica, programul e mai lejer...trebuie insa sa fc modulul ala pedagogic de 3 luni, daca s-o mai face...sa ma interesez. Asa sunt eu ce vrei... Felicitari pentru 1/2 de kg data jos...asa incepe orice cura, nu???
Aelita
si eu il; tin in brate pe Mirci de ma doare coloana. numai in brate stam...nici nu mai incerc sa ma fofilez acum, ca e bolnavior,...as face orice numai sa se simta mai bine si sa nu mai se chinuie ca acum...
Vianne asteptam pozicile cu Stefana..
Adriana chiar ca nu stiu cam cat o tine boala, eu sper nu mai mult de o saptamana...ca mor!
Ylari sper sa isi revina repede mama ta...poate de vineri pana luni stai si tu cu Eva si Iuby si asa impacati si capra si varza. Mama ta se odihneste si stati si voi 3 impreuna ca o familie! Hai ca vine repede martie si Barsa
Ancaurn mi se pare geru regimul...pai cred ca ti-e foame non stop mancand asa...succes, orcium pentru cine se incumeta!

Robert Daniel, Julia, Sara Maria si Eric, sa fiti sanatosi si cuminti!
Lorich
Robertzelul insomniac si mami insomniaca si ea de nevoie! si sper sa nu va chinuiasca prea tare puseul!
Leeloo nu mi-a spus de metoclopramid, dar buna idee, cred ca sunt doctorita sa vad ce mai imi recomanda sa-i dau... merci de sfaturi si felicitari pentru noaptea de somnic!!
DanaH simpatic tare Alex cu perlele lui...ne-a mai distrat el mai demult..
Imi pare rau de Teodora ca trageti si voi cu febra...sanatate multa!
Alisuca nu te mai gandi la job, ca cineva tot trebuie sa stea cu bb!
sper sa ne facem bine repede sa ne vedem ca mor de dooor! Ba soacramea a spus ca vine azi sa pot sa-mi fac curatenia, ieri ne-a adus saorme si ne-a scutit de gatit... probabil si sambata o sa i-l lasam sa ne cautam chiuveta, inlocuim la baie...
Ah, si eu sunt cam petrecareata...![]()
Simonix Mirci duce mana la puztica instantaneu, cum ii dau pampersul jos...la baie sta numai cu mana pe putza, iar acum, scuze, cu diareea asta, va dati seama ce lupet duc cu el...
sanatate lui Robertzel!
Danicris
Chinabulina lasa ca o sa se ridice si gogosica si atunci sa te tii...Respira cat mai poti! ![]()
Miss vreau si eu un restaurant pe malul marii in vacanta...visez cu okii deschisi.
Micaela ma bucur ca s-a imprietenit Daria cu lingurita...cat despre serviciu..ai grija ce-ti doresti!
bucura-te de fiecare perioada in parte
si de posibilitatea sa stai aici cu noi pe forum la palavre ![]()
Ai tuns fetitza
Nu zic ca nu e frumoasa oricum, dar eu daca am fetitza o tin cu parul lung, nu i-l tai deloc!
iulia succes la gatit!
Bratafel felicitari pentru mama...
Kristinik si tu de ce ai tuns fata? de ce nu le lasati plete???
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
bratafel spune:
Doloress tin minte ca asa zapezi erau cand eram eu prin clasa 3-4 si atunci nu aveam mijloc de transport pana la scoala. eu stau la 2.5km de scoala si mergeam pe mijlocul strazii pe jos pe o carare - s-au schimbat multe de atunci...
mi_bebelina si Bianca se foieste toata noaptea. o gasesc in pozitia opusa fata de cum o pun eu si nu doarme in sac de dormit ci invelita cu patura si nici nu e prea cald in camera.
referitor la legume cu carnitza - si eu fac la fel ca tine. asa face si Bianca - daca papa bine legume cu carnitza nu mai papa mult timp dupa aia. la piureul de legume ii pun si spanacul.
continui conspectul..
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
simonacip spune:
Micaela, ti-a facut pohta SImonix de tuns asa-i??? Ca mi-a amintit si mie cu il tundeam pe David cind ii intra bretonul in oki...Dar ce bucle avea si David...Mi-era mila sa bag foarfeca in parul lui...
Cu serviciul iti spun eu c anu e mare scofala si dc poti sa mai ramii si sa-i faci sa inteleaga ca tb sa mai stai ai sa vezi ca nu pierzi nimic. Oricum vei sta tot timpul cu gindul la fata si nu vei stii cum sa ajungi mai repede acasa, iar cind va fi bolnavioara...sa te tii...abia stai pe scaun la sv.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Sis, pup Mirci...eu nu vad imbunatatiri...ce ai d egind cu tratamentul? N-au iesit rezultatele?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Micaela, ti-a facut pohta SImonix de tuns asa-i??? Ca mi-a amintit si mie cu il tundeam pe David cind ii intra bretonul in oki...Dar ce bucle avea si David...Mi-era mila sa bag foarfeca in parul lui... Cu serviciul iti spun eu c anu e mare scofala si dc poti sa mai ramii si sa-i faci sa inteleaga ca tb sa mai stai ai sa vezi ca nu pierzi nimic. Oricum vei sta tot timpul cu gindul la fata si nu vei stii cum sa ajungi mai repede acasa, iar cind va fi bolnavioara...sa te tii...abia stai pe scaun la sv. Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Asa este, asa este. Are dreptate, stai acasa scumpa ca io uite la sv numai griji imi fac si ma intreb mereu oare ce o face, o fi facut ceva nou si eu nu am fost langa ea? Si cand o sa faca primii pasi, daca io o sa fiu la sv si nu o sa ii vad. Ma rog, etc etc etc, ca am cazut in butoiul cu melancolie. Si acum nici de bani nu se mai pune pb...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui YLARI
Ce dieta??? Ce "madam"??? Vreau si eu!!! Moooaaaama, 18 kg in 5 luni????? Wow. YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
YLARI, da-mi adresa de mail sa-ti trimit cartea lu' madam.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

de