Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Robert doarme si eu citesc cartea "The No-Cry Sleep Solution" -nicio legatura cu noaptea trecuta Felicia stiu ca ai trimis-o acum o mie de an pe contul comun, dar noi atunci eram ok cu somnul. Vreau sa-ti zic ca am citit cateva pagini doar si ma cutremur. Imi place, o sa o citesc toata si incerc sa nu mai "cedez" cum am facut zilele trecute si sa-l las sa planga... chiar daca nu merge nimic din carte. Mi-a placut cum a zis tipa:"Face abordarea asta bine copilului meu? Cu asta ii arat ca lumea ii merita increrderea? Este asta iubire?" M-a facut harcea-parcea..mai ales ca eu oricum uram sa-l las sa planga.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, am mancat musaca in ambele variante, dar de facut n-am facut eu personal nici una Dar cred ca varianta piure este mai light si mai usor de facut. Chiar vorbeam si cu Lori la ultima iesire tot despre musaca

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor!!!
Vai ce ati mai scris.... Am tot incercat cand si cand sa recuperez din citit dar... tot am sarit niste capitole.. Ieri am zis hai sa apuc sa-l citesc cel putin pe acesta... insa... am ramas abia pe la pag 10 .

Vreau sa va intreb daca stiti ce acte trebuie depuse pentru recalcularea indemnizatiei de crestere a copilului. Stiu ca trebuie:
- adeverinta de la angajator cu venitul pe ultimele 12 luni lucrate,
- copie certificat de nastere copil
- cerere de recalculare a indemnizatiei
... oare mai trebuie ceva?

Cristina de Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele-dragele.

Alysh, ce frumos povestesti de petrecerea de 1 an a lui Vlady. Noi vom face o petrecere micuta, in familie, cel putin asa ma gandesc acu', mai tarziu cine stie ... La multi ani pentru cele 9 lunite.

Socrate, am ridicat si eu vocea o data la el si mi-a parut atat de rau ... I-am cerut iertare si am plans de ciuda ca mi-am pierdut rabdarea. Sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare sa treci peste perioada asta dificila.

Doloress, sa stii ca si eu lucram peste program, ma duceam si sambata la serviciu ... Si nici nu ma platea pentru orele suplimentare. Eram salariatu' model, fidel de 10 ani desi nu tot timpu' a fost "roz" situatia in companie si am avut ocazia sa plec de multe ori. Eeeee, si cum bine zicea Ylari, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita, dupa nastere am facut cerere sa mi se acorde ajutorul acela si nu numai ca nu mi l-a dat da' mi-a mai si zis pe un ton rastit ca trebuia sa ma duc sa-i spun, nu sa fac cerere. Si asta a fost, el cu supararea ca am indraznit sa-mi cer drepturile, eu cu banii ... lipsa.

Nicole, imi pare rau sa aud ca regreti intoarcerea la serviciu. Si colegii mei imi povestesc ca la firma este o atmosfera nasoala din cauza crizei. Ce bine ca nu trebuie sa trec prin asta. Bafta.

Reallaura, sanatate multa lui Mircica.

Simonacip, in primul rand Mateiasul sa-i treaca. Hai, nu mai fii suparata pe tati, face si el ce poate. Ma sperii cu loviturile la cap. Ieri stateam pe jos cu Rasfatzel in fundulet si intr-o clipa a cazut intr-o parte direct cu capul. Si nu aveam decat covorul ca perna i-am pus doar in spate, desteapta de mine. A plans mititelu' ... Crezi ca se poate intampla ceva grav ? Aoleu, ce frica imi este ! Da-mi si mie link cu ce-ai vazut pe discovery legat de loviturile la cap.

Ylari, uof ce povestesti ... Multa sanatate mamei, saracuta vrea sa le faca pe toate ... Sa dea Domnu' sa aveti casa pe care o visati. Aaa, vrei si al doilea bebe. Si eu ma gandesc la asta da' cateodata am si indoieli, sper sa-mi treaca si la anu' sa raman iar insarcinata.

Ancaurn, multumim pentru regimul transmis. Eu drept sa-ti spun mai scap cate un dulce, cate un pahar de vin rosu, imi plac la nebunie nucile caju si fisticu' ... Eeeee, greu cu dieta la pofticioasi.

Leeloo, super programul de somn al lui Tudor. Bravo. Cum ai reusit ca vrem si noi ?

DanaH, super povestile cu Alex. Ce baiat mare si istet are mami !

Gabitzam, sa stii ca va invidiez pe voi cele ce va puteti intalni. Si mai puneti si poze misto pe forum. Vad ca tu ai avut gasca forumista si la Andrei, super.

Simonix, sanatate multa lui Robert. Si al meu trage de putica in cada, singur si-a descoperit-o.

Chinabulina, 18 kg in 5 luni ? Bravo ! Ai facut si sport sau doar dieta lu' "madam" cum ii spui tu ?

Cleo, ce faci, de ce nu ai intrat pana acu' ? Sper ca n-ai patit nimic ci doar esti la scoala de soferi, tae-bo sau cu vecinele la plimbare.

Pupez si fug la treaba. Pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Chinabulina, 18 kg in 5 luni ? Bravo ! Ai facut si sport sau doar dieta lu' "madam" cum ii spui tu ?

fara sport. nu-s sportiva deloc! doar merg pe jos zilnic si urc scarile pana la 9 si inapoi (eu stau la 1 )

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Iulia, am mancat musaca in ambele variante, dar de facut n-am facut eu personal nici una Dar cred ca varianta piure este mai light si mai usor de facut. Chiar vorbeam si cu Lori la ultima iesire tot despre musaca

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

asa ma hotarasem si eu s-o fac..lenea. deh!

am fost in piata cu fata, ploua marunt, dar e placut afara, nu e deloc frig, chiar am transpirat cu geaca si hanorac. a luat si fata o gura de aer, chiar si din carut, nu i-am pus husa de ploaie, ca erau picaturi marunte si rare, dar i-am tras "capota" de la carut. cred ca i-a placut ca acu se joaca de zor si e rosie in obraz. asa imi place de ea ..

ma duc sa fac ficat, apoi musaca, dar asta dupa ce ulc fata, sa vina si sotul la 4 s-o gaseasca calda

pup

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

LA multi ani bebelusilor, Vlady, Sara Maria,Julia, Eric!

Azi a fost lectie deschisa la gradinita Larei - si chiar s-acolo am discutat cu o mamica de serbarea zilei de nastere. Fetita ei si-a facut deja lista cu invitatii, are si zi de nume, vrea si-atunci petrecere ... deci, mamici, mai incolo vine distractia

Ylari, si mama mea e cam la fel. Si ea se comsuma mult, ea vine zilnic la noi si o cam termina drumul din Pantelimon pana-n Primaverii (335 sta mereu blocat in trafic, e satula, da vine saraca). Ajutorul ei e extraordinar, ma ajuta si cu Annika, si cu mancarea/curatenia -- si sa stii ca si eu imi mai aruca fraze "gen a la mama ta - "cate facea ea singura pe vremuri etc - eu stau doar pe internet". Totusi, imi e de mare, mare ajutor - si eu, fiica rea, nici nu-i multumesc suficient.

Simonacip, pupici lui Matei - nu te mai uita atat la Discovery, ca uite cate ganduri iti faci.
Eu o las pe Annika pe jos, desi ea inca nu e prea mobila, da e mai sigur asa.

Sanatate Iasminei, mamicii ei, lui Robert (Simonix) si cui mai e bolnavior!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mai, gogoasa mea balerina cred ca n-o sa fie balerina deloc; cel mult o sa se uite la balet de pe canapea... e incredibil de lenesa . vrea sa se ridice doar agatata de noi, nu se agata de nimic altceva, urla daca pica pe burta sau lateral, nu vrea sa se ridice singurica, nu face pasi, nu se rostogoleste (mi-a aratat ca poate si gata, s-o scutesc)... daca ii pun pe pat o jucarie mai departe de ea, trage de cearceaf/patura s-o apropie, nu se intinde dupa ea (macar ii merge mintea)... i-am luat jumper, urla cand il vede ... ati mai pomenit asa ceva? doctorita mi-a zis ca e sanatoasa, dar eu incep sa-mi fac probleme. sunt nebuna? (la intrebarea asta nu raspundeti, va rog )

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

fara sport. nu-s sportiva deloc! doar merg pe jos zilnic si urc scarile pana la 9 si inapoi (eu stau la 1 )

Ia te uita ce mare sunt

Ce dieta??? Ce "madam"??? Vreau si eu!!! Moooaaaama, 18 kg in 5 luni????? Wow.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

mai, gogoasa mea balerina cred ca n-o sa fie balerina deloc; cel mult o sa se uite la balet de pe canapea... e incredibil de lenesa . vrea sa se ridice doar agatata de noi, nu se agata de nimic altceva, urla daca pica pe burta sau lateral, nu vrea sa se ridice singurica, nu face pasi, nu se rostogoleste (mi-a aratat ca poate si gata, s-o scutesc)... daca ii pun pe pat o jucarie mai departe de ea, trage de cearceaf/patura s-o apropie, nu se intinde dupa ea (macar ii merge mintea)... i-am luat jumper, urla cand il vede ... ati mai pomenit asa ceva? doctorita mi-a zis ca e sanatoasa, dar eu incep sa-mi fac probleme. sunt nebuna? (la intrebarea asta nu raspundeti, va rog )

Ia te uita ce mare sunt

Si Eva e la fel Cam puturoshika!!!!
Cred ca o sa dau baieram cand o sa o vad in picioruse!!! De mers in 4 labe, numai cu spatele stim, in fatza nici pomeneala! Aproape ca vreau sa cedez sa ii cumpar premergator! Sau jumper. Sau ceva numai sa o vad in piciorushe!!!

Wow, Adriana, ce ne povestesti tu acolo! Abia astept! Si asta tot din copilaria mea vine: eu o singura data mi-am serbat ziua, la 13 ani. Ma rog, ai mei nu aveau o situatie materiala prea buna, dar eu i-am inteles, nu le port pica ptr asta. Si mi-am mai serbat-o la 20 de ani... si cam atat. In rest doar bomboane, shampanie, tort si... cam atat! Eva vreau sa se bucure de aniversarile ei si sper sa am puterea sa ii ofer bucuriile pe care si le va dori. Abia astept sa vorbesc cu ea asaa, ca de la mamica la fetitza, sa ma intrebe "de ce aia, da' de ce ailalta, de ce nu cealalta" - stiu ca voi mamicile care sunteti la bebe 2 radetzi acum de mine si va spunetzi chicotind "da, da, lasa ca o sa-i treaca" si stiu ca aveti dreptate dar abia astept sa o vad asa, alergand prin casa, razand, chiuind, facand galagie, dulcica lu' mama

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput