Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
MissParker spune:

LA MULTI ANI Julia, Sara Maria si VLADUT, Robert Daniel si Eric
Sanatate, bucurii, noroc si o viata implinita!
O seara si o noapte cumplite. Ieri David a fost toata ziua agitat-agitat, parca ii bagase cineva argint viu in fundulet
Aseara i-am dat grisuletul (juma’ de portie, bine ca a mancat-o si pe aia), apoi l-am pus in pat pe la ora 20:00, ca era rupt de somn. A inceput sa planga, am stat langa el ca sa incerc sa-l linistesc, in final a venit Bogdan cu un biberon, a supt baiatul 135ml, dar tot nu s-a linistit decat 5 minute, dupa aia urla iar. V-am zis ca urla si se jelea si ragusise in ultimul hal???
Noi stateam langa el, il mangaiam si el urla... Intr-un final, l-a luat Bogdan in brate si s-a calmat cam 10 minute, cat mi-a trebuit mie ca sa ma pregatesc de culcare, apoi reincepuse sa planga (asa, mai usor), nu se calma nici la bilutele de Osanit, la nimic. In final m-am bagat cu el in pat si asa am adormit amandoi, o ora si jumatate. Dupa aceea a reinceput tragedia, cu trezit permanent, din ora in ora, cu plans, dar plans rau de tot... toata noaptea l-am tinut pe bratul meu si cum il lasam jos, ca sa ma intorc si sa dorm si eu putin mai comod, cum reincepeau urletele si jelania...
La 5 dimineata a urmat apogeul: a inceput sa planga si sa urle si la mine in brate
M-a disperat, nu mai stiam ce sa-i fac. M-am dus sa-i fac un biberon, timp in care el plangea de mama focului, si sunt f. suparata pe Bogdan ca a auzit totul si nu s-a deranjat sa vina din camera cealalta ca sa faca el biberonul sau macar sa stea cu David cat faceam eu biberonul. A plans saracul copil de s-a umflat. I-am dat biberonul si apoi intr-un sfarsit am adormit amandoi pe la 5:30, iar la 7 a venit Bogdan cu alt biberon si ne-a trezit. M-am mutat in camera cealalta si am dormit pana la 9:30, David a dormit pana la 10. De ce, pentru numele lui Dumnezeu, doarme asa bine dimineata (singur?) si in timpul noptii are loc un asa circ? Bogdan ma banuieste pe mine ca sforai si cu asta il trezesc si-l deranjez. In seara asta am sa-mi lipesc niste chestii speciale pe nas impotriva sforaitului, sa vedem ce efect vor avea.
Eu cred ca sunt dintii.
Multumim si la celelalte fete care ne-au urat de bine pentru Bogdan, sa fie!
Bey, nu va mai luati de peste, ca eu iubesc, ador pestele de orice fel, mai ales la gratar!! Eu mananc si sardelele cu oase cu tot, asa mult imi plac... Mama, restaurant pe malul marii in Algarve si gratarul langa noi si sardelele aruncate direct sub ochii nostri pe gratar, si mirosul ala... innebunesc! 
Multa sanatate la bebeii bolnaviori, mai ales lui Mirci
Virusul si-a facut de cap, acum gata, va fi mai bine!!!
socrate, suntem iar in aceeasi barca, of... Azi-dimineata imi venea sa-mi zbor creierii, daca si in brate plangea... nu mai aveam absolut nici o arma, nu mai stiam ce sa-i fac, ce-l doare, ce are, cu ce sa-l ajut! Chestiile astea ma deprima ingrozitor, ma termina... Bafta si voua cu atelele alea, sa scapati de ele... Imi amintesc cand am fost la Papadie acasa si am vazut-o pe fetita ei cea mica in corset, parca era o broscuta testoasa care se misca in slow motion, saracuta de ea, mureai de mila ei... si la ei cica medicul le spusese sa i-l scoata doar o singura ora din 24, iti dai seama ce cosmar!! Of, ca nu se mai termina grijile astea pentru micutii astia, Doamne, in ce ne-am bagat...
Nicole
sa treceti si voi peste perioada grea de acomodare cu lipsa lui mami... si bafta la servici! Of, ce-am ajuns, sa ne uram bafta cu serviciile... Eu inca nu ma gandesc la asta, ca mai am un an jumate de „huzurit“ pe acasa, dar dupa aceea sa vedem ce-o mai fi... Oricum, la o vechime de 13 ani (in 2010) si la cat de mare e firma, se va gasi un post si pentru mine cu 6 ore pe zi...
aelita, pai daca-l pun si pe Ceausescu hai sa zicem ca sunt 2 Varsatori de kk pe care i-am „cunoscut“
Ylari, vad ca si la tine se inmultesc problemele.
Ce sa zic, e buna ideea sa mai pleci si s-o lasi pe mami a ta sa-si mai revina, ea saracuta vrea sa faca totul perfect si asta te duce la depresie, uita-te la mine, ca azi sunt varza-varza
simonacip,
sa-ti treaca supararea cu sotul. Si eu sunt suparata pe Bogdan, aseara in loc sa vina repede acasa cum promisese, a pierdut o ora ca sa mearga la Media Markt si sa-si cumpere ... un joc nou
Dupa care s-a pus pe calarit jocul si abia-abia s-a indurat sa-l ia pe David cand i-am spus eu sa-l ia ca sa am timp sa ma spal pe dinti si sa ma pregatesc de culcare langa el, ca vedeam ca nu se mai linistea. Si el simte nevoia sa evadeze cumva, si eu o simt frecvent, dar asta nu e vina lui David, el saracutul are nevoie de noi, mai ales acum in perioada asta cumplita cu dintii (acum i-a spart si al doilea gingia).
Doloress, saru’mana pentru linkul cu povesti, l-am si bagat la favorite
SilviaPop,
tu n-ai mai intrat de secole, cum mai sunteti, mai fata, mai?
ancaurn, mult prea restrictiv regimul pentru mine
Ce e Panadol-ul asta, mai fetelor, ca in Germania nu exista? Sa-i dau putin sirop Nurofen? Da, si eu cred ca dintii sunt de vina la David, de s-a inrautatit situatia si mai tare...
Lori,
Puseul, puseul, fir-ar mama lui de puseu 
leeloo, da, cand s-a trezit a papat bine gulia cu fenicul! Eu prefer sa pun max. 3 legume, pediatra a zis sa le incerc asa cate o saptamana, sa vad daca le suporta bine sau daca nu cumva apar iar reactii ale pielii... Ce bine ca ai avut o noapte de respiro cu ariciul, hai ca poate ai noroc si continua tot asa!
DanaH, iti recomand cu caldura hotelul National in Lisabona (Praca da Figueira colt cu Rossio, parca), e central, dar au ferestre duble si e liniste, e un hotel modest, insa noi ne-am simtit bine acolo si ajungi per pedes la mai toate locatiile turistice interesante. Iar Lisabona e un oras de vis, mie mi-a mers la inima. Neaparat o seara de FADO, nu ratati! Iar daca ai o zi doua in plus, neaparat si o excursie la Sintra!
1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Lilly79 spune:
Buna mamici si pitici.
Multumim pentru aprecieri la adresa plimbaretei si multumim si pt urari.
La multi ani! pt bebelusii nascuti intr-o zi de 30: Vlad, Robert Daniel, Sara Maria, Julia
, Eric.

Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi.Am restante paginile de la capitolul asta + jumate din cap precedent si-acum trebuie sa plec afara cu fata.
Va doresc un weekend placut cu nopti linistite si numai sanatate.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Micaela06 spune:
Ufff fetelor ce greu e sa ie plecat tati in delegatie! 3 zile si sunt deja terminata. Azi-noapte am visat ca pe 1 feb incepeam serviciu si eram asa fericita. Va da-ti seama ca m-am trezit si mi-am sunat sotul din dotare si am inceput sa ma plang ca eu nu mai pot, nu mai rezist.
Am cititi mesajul lui Nicole si stiu ca are dreptate dar parca nu pot sa uit ce fericita eram azi-noapte, in somn, ca ma duc la serviciu.
Daria a inceput sa mai manance cu lingurita, dupa doua zile de razvratire in care dc ma vedea cu ea in mana o apuca batzu, nici nu vroia sa vada ce am acolo. Adica azi a mancat cerealele, sper sa o tina asa toata ziua.
Si am mai descoperit ca fetii mele ii place Pasarea colibri, danseaza si incearca si ea sa cante, manca-o-ar mama pe ea de hipioata, parca stie ca ma-sa cu tac-su s-au cunoscut in Vama.![]()
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker DanaH, iti recomand cu caldura hotelul National in Lisabona (Praca da Figueira colt cu Rossio, parca), e central, dar au ferestre duble si e liniste, e un hotel modest, insa noi ne-am simtit bine acolo si ajungi per pedes la mai toate locatiile turistice interesante. Iar Lisabona e un oras de vis, mie mi-a mers la inima. Neaparat o seara de FADO, nu ratati! Iar daca ai o zi doua in plus, neaparat si o excursie la Sintra! |
mai, Miss, mai, tu ma bagi pe mine in pacat. si asa nu stim unde sa mergem in vacantza la vara. dar dupa doua nuntzi unde suntem nashi, plus un botez (si paote si o nunta) la soru-mea, cred ca punem cortul in gradina si acolo facem vacantza.
oricum, lisabona este in printre primele pe lista destinatiilor dorite de noi. dar cred ca o sa mai ashtepte o vreme.
ufff, ce noapte grea ati mai avut si voi.... oare cand o sa o mai scoatetzi la capat?
Poze
leeloo2004 spune:
Iulia - mama facea tot timpul musaca cu rondele de cartofi si mie nu-mi placea pentru ca rondelele le prajea in ulei si indiferent cita hirtie absorbanta folosea dupa, mie mi se parea ca musacaua tot era imbibata in ulei...de cind am dat insa de musacaua facuta de soacra-mea care e bucovineanca, adica de musacaua cu piure, m-a cucerit si musacaua!
Asa ca eu votez pentru cea cu piure!!
Danicris - nu am facut eu nimic...
adica nimic altfel decit in celelalte zile cind se scula din ora in ora...doar ca aseara a mincat 320 ml de lapte. Ma gindesc ca la el scularile sunt si pe baza de foame, nu numai puseu de dinti - cind se scula pe la 4 radea biberonul! - de altfel asa a facut si la 6 azi-dimineata cind s-a trezit, a ras 200 ml...
Miss - daca e sa ma iau dupa ce zice pediatra mea, David are ceva de plinge asa si ar trebui gasit motivul, ce anume il deranjeaza...daca sunt dintii ar trebui sa se linisteasca cu chestii gen Nurofen sau Eferalgan sau macar cu gel din ala de gingii - dar daca nu e asta, trebuie aflat, ce il deranjeaza totusi? Eu sunt rea de somn si noptile astea cind m-a chinuit Tudor ca pe hotii de cai, m-am surprins ca sunt furioasa pe el si numai calmindu-ma nu am facut cine stie ce grozavie...
Mai, nu mai vorbiti de vacante...cred ca anul asta mergem pe litoralul bulgar...![]()
Nu mai stiu cine intreba de ficatel - eu pina acum il fierbeam si il pasam cu furculita apoi il amestecam cu piureul de legume. De data asta insa am facut un fel de mincarica - adica l-am fiert cu putin ceapa, suc de rosii si marar si i-am amestecat piureul de legume cu ficatelul asta si cu ros de rosii - i-a placut foarte mult!
Cit despre aniversarea de 1 an - la Stefan am facut la un restaurant cu terasa (bine, era luna iulie) - am chemat rude si prieteni pentru ca atunci i-am taiat si motul - asa am de gind sa fac si la Tudor, dar probabil va fi in cerc mai restrins. Abia de la 2 ani am inceput sa-i serbez ziua de nastere lui Stefan cu copilasi - iar anul trecut cind a implinit 4 ani i-am serbat-o doar la gradinita ca era si Tudor foarte mic... Eu abia astept sa ne mutam la casa - din momentul ala am sa le serbez toate zilele de nastere in curte - avem curte mare si am sa amenajez si un loc de joaca, asa ca eu cred ca o sa fie super...doar ca va mai trece ceva timp pina ne terminam casa si ne mutam acolo...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
inais spune:
| citat din mesajul lui ancaurn Ca_eric am eu o groaza de povesti, dar nu stiu cum sa ti le trimit, ca-s vreo 3 giga si pe mail m-ar apuca anul nou. Daca ai vreo idee, ti le trimit cu drag. Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008) Daca vreti sa ne cunoasteti ![]() |
Da...stiu eu o solutie...pe site-ul asta
Vreau si eu...a propos! Iti dau adresa mea de mail pe PM.
Nu am timp de altele de scris :(...va pup!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
De bine ce spuneam de dimineata ca nu avem probleme cu raceli etc, iata ca fiu-miu imi face febra. 38,7 din fundulet. I-am dat Panadol, de tusit nu tuseste, nu stiu ce poate fi, poate dintii...Noi n-avem nici unul inca..
LMA celor nascuti astazi, sa fie cuminti si sanatosi!!!!!!!
Alysh, in legatura cu petrecerile intr-adevar cit e mic mic adica 1 an-doi pentru ei nu inseamna mare lucru. Abia mai tirziu constientizeaza, asteapta cadouri, etc. David la 1 an a fost obosit miriit, a papat tzitzi de vreo 3-4 ori in citeva ore, la 2 ani s-a jucat cu masinutele primite( pe la 2 ani se joaca individual, deci nu-l incinta foarte tare prezenta altor copilasi. Abia la 3 ani a fost ok, iar acum la 4 ani vorbeam de party lui din nov inca din vara...
Noi acum cred ca vom face strict cu parintii nostri, nasii, Sis si fratele lui CIprian. La un restaurant, caci nu e loc in casa la noi si nici nu-mi place sa stau in bucatarie 5 ore...Am fi vrut sa facem impreuna si cu SIS, dar cred ca iese vreun tambalau..nu stiu.Oricum, tin minte cit m-am ambalat si pregatit si eu pt motul lui David.
Lorich, ai dreptate cu ceea ce citesti in cartea de la Miss, asa simt si eu...Si nici eu nu-l pot lasa sa plinga..CInd ii vad privirea aia micutza si parca mustratoare dar si neputincioasa in acelasi timp...ma apuca disperarea.
DanaH, ce de evenimente aveti in vara...Ce misto!! As vrea si eu sa cunun si sa mai botez, am prins gustul acum.Si eu as vrea sa vizitez Lisabona...Dar cine stie dc voi ajunge vreodata: Vreau si Parisul ca n-am fost niciodata, vreau Spania...hehe..cine stie cind
Danicris
da,a sa e , nu-i putem feri tot timpul, oricit ne-am stradui..Intotdeauna constatam ca ar mai fi trebuito perna undeva
ca sa zic asa. Documentarele de la DIscovery le-am vazut si mai demult, unul chiar zilele trecute. Cel vazut mai demult arata cum au facut niste analize, tomografii unor criminali si se constatase ca aveau la frunte o zona unde creierul desprins ca sa zic asa de cutia craniana. Nu mai tin minte termenii, dar practic asta insemna. Si mi-a ramas de atunci chestia asta, AM mai vazut unul despre Howard Hughes care tot asa in urma unor accidente si lovturi la cap a capatat comportamente ciudate sindrom obsesiv compulsiv, si ma rog..in final a ajuns o epava. Nu stiu cit sunt de fondate temerile mele, dar imi ramin pe creier si le asociez apoi...
Ylari, Adriana, Alysh, ce noroc aveti cu mamicile voastre dedicate nepoteilor
Ce mult inseamna asta!!
Miss, sa stii ca si eu suspectez dintii. Parca Daviducul dormea mai bine si oricum nu cu urlete. Uite, daca te consoleaza vreun pic si noi am avut o noapte grea, s-a foit mult, a si plins, a cerut numai tzitzi chiar dc era goala..si acum febra asta ..cred ca totusi sunt dintisorii..Panadolul este paracetamol. Eu il prefer nurofenului care este cu ibuprofen si e mai iritant pt ei. Dar eu zic ca poti sa-i dai nurofen ca scade si temp(dc are) si e si antiinflamator. Mai ales dc il dor dintisorii e bun
Nicole are mare dreptate cu serviciul si eu gindesc la fel ca e cel mai potrivit an pt a sta acasa cu copilasii. La stat anula sta e lipsit de prime si alte bonusuri, la particular lipsit de alte mariri iar programul e mult prea solicitant...asa ca eu Micaela si Alysh va spun sa n-aveti nici un regret. Ginditi-va ca vine vara si voi sunteti acasa, libere si mergeti in parc, in concediu, unde vreti
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
| citat din mesajul lui simonacip Nicole are mare dreptate cu serviciul si eu gindesc la fel ca e cel mai potrivit an pt a sta acasa cu copilasii. La stat anula sta e lipsit de prime si alte bonusuri, la particular lipsit de alte mariri iar programul e mult prea solicitant...asa ca eu Micaela si Alysh va spun sa n-aveti nici un regret. Ginditi-va ca vine vara si voi sunteti acasa, libere si mergeti in parc, in concediu, unde vreti Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Asa, asa, pune-mi sare pe rana

Plimbati-va numai voi prin parcuri 

Glumesc

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
kristinik spune:
Vai ce frumos.... vorbiti de vacanta.... Si eu sper sa ajungem anul asta la mare. Sa nu raman doar cu speranta insa ca anul trecut, cand am zis ca mergem pe la sf lui august - inceputul lui septembrie si din cauza serviciului lui tati nu ma mai putut...
Sa stiti ca si eu ma gandesc deja la petrecerea de 1 anisor a Dianei. I-am cumparat o pereche de pantofiori deja - sper sa-i fie buni atunci ca acum ii sunt maricei. Bine ca erau si la reducere si nu m-am putut abtine sa nu-i iau. Si ma si uit dupa rochite frumoase pe net. Sa nu ziceti ca sunt
... am si eu o placere.
Inais vreau si eu povestile alea...
Si a mai pus cineva un link cu niste povesti audio... vai ce frumoase sunt... Imi amintesc de copilarie cand erau emisiunile acelea la radio cu povesti cu "Noapte buna copii!" si de placile cu povesti pe care le ascultam la bunici si roatele de cartofi fripte pe soba iarna.... Oh ce amintiri frumoase!!!!
Cristina
de
Diana Maria
Micaela06 spune:
Simo
cei de la mine de la sev deja au inceput sa faca presiuni, ca dc ei nu sunt de acord cu concediu, ca... si peste astea se adauga si oboseala mea de stat numa cu copilu, asa ca sunt in mare dilema.
Referitor la vacanta la mare, eu nu ma duc decat dc reusesc sa arat cat de cat decent, nu am chef sa ma enervez ca eu sunt grasa si toate sunt slabe, am zis...
Asa ca da-ti si mie cartea aia cu 15kg in nu stiu cate luni, va rooooog...
Asa, ca nu mai stiam ce vreau sa zic: Am tuns fata, uitati-o aici
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...