MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
ancuta mama reduci tu ... am inteles , da nici chiar asa ....
daca vrei sa faci ceva ... fa miscare in plus
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
la_cristescu spune:
Buna tuturor,
Deci raportam luni. Asadar aseara am reusit sa mananc doar fructe. Si azi dimineata aveam......62 KG! sper sa ma tina pana luni ca sa raportez si eu frumos.
Azi:
- mic dejun - painica neagra, iaurt degresat, cafea cu lapte 0%
- giustare - doua mere
- pranz - salata verde cu ton, mozarella, ou si ardei gras
- seara - o sa fac ceva cu niste dovlecei, ca am multi - ori un sufleu fara faina, ori gratinati cu cascaval, ce e mai simplu si usor. si bineinteles, trebuie sa ma lase si copilul. Aveti vreo sugestie?
Azi trebuia sa ma duc la sala, dar mi-am gasit o scuza super buna( nu v-o spun, o tin pt mine ca s-o mai folosesc si altadata) si nu ma duc. Desi o sa-mi para rau maine, azi imi pare bine
anca.b - si mie mi se pare ca mananci putin, iarta-ma ca ma bag.in afara faptului ca s-ar putea sa pui repede la loc cand o sa te opresti, poti sa iti dereglezi organismul, sa faci o cadere de calciu, mai ales ca ai bebic si stiu cum e.
valentinag - imi pare rau ca ai asa probleme cu stomacul. am patit-o si eu o data si am luat ulvex, plus regimul de care vorbesti, dar in cele din urma numai un tratament de 3 luni m-a pus pe picioare. si in ciuda faptului ca am mancat numai fainoase, sa stii ca nu m-am ingrasat fiindca nu puteam sa mananc mult. poate si la tine o sa fie la fel. important este sa treaca criza
Va pupic,
Laura
sanse spune:
Buna fetelor
Trisati,nu? Pai de ce sariti ziua de Joi? Va lasati timp de recuperat ,nu? Ati papat si voi putin......
Ha,ha ,ha ...v-am prins.....
Dar eu ce credeti ca am facut?Tot wekend-ul am fost cuminte iar aseara m-a apucat strechia si am facut cozonaci .Normal ca m-am indopat .Sunt o purcea
Dimineata nu m-am cantarit si nici zilele urmatoare nu intentionez sa o fac....
Nu va infometati ca nu rezolvati nimic,decat pe moment.
Vreti sa raportam lunea?Pai nu stiti ca nu aveam ce? Eram toate cu burta-n sus?
Treaba voastra...daca va tine,raportati Luni.
Mie-mi comvine ..am timp sa dau jos cozo.
Intru mai tarziu pentru meniu.Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
da sanse , stii ... ma gandesc ca poate daca stim ca raportam lunea atunci ne abtinem mai bine we .... asa ne porcim we gandindu-ne ca pana joi dam jos ... si nu reusim sa dam ... si uite-asa
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
la_cristescu spune:
Fetelor, cum se pune ticker la semnatura? ca mi-am facut unul pentru greutate si vreau sa-l postez
olim spune:
cozonaci si io vreauuuuuuuuuuuu
acum am ajuns si eu acasa ma pregatesc sa ma duc dupa alex la camin, am amncat o salata de oua, branza si rosii si 2 feliid e paine integrala prajite da am tras o juma de cola doza
spre seara nu stiu ce sa papam, am luat niste capsuni si poate ceva sunca sau legume sote mai vedem.
deci luni raportam, eu nu cred sa ma pot lauda cu amre lucru ca nu vrea sa coboare pragu psihologic de 80 nici cum, da nu ma las tot il conving eu
revin
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
lizzy spune:
HEEELLLLOOOOO
ce mai faceti dragelor? remember me?
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
olim spune:
diana bine ai revenit si spor la dat jos kilele
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 HEEELLLLOOOOO ce mai faceti dragelor? remember me? O minune de bazar - Sonia si Andrei / Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13 |
da cum sa nu te stim , da de ce ai bagat putin capul si fugi
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
alinam spune:
ce mi-ati facut cu raportatul asta luni hehehehe, eu eram pregatita sa raportez joi, ba chiar sa urc pe podium ca de vreo 3 zile tare simpatic e cantarul, am fost si cuminte ce e drept ..asta pana in seara asta cand fiimiu a vrut tort si a luat sotul vreo 4 feluri de prajituri, continuarea o intuiti, nu? acum imi pare rau, da laca ca pana luni imi revin daca sunt cuminte
Ce faceti fetelor? toate in frigider sa vedeti ce mai papati? de aia nu mai scrieti?
... eu tocmai am aflayt ca se opreste apa rece in oras pt 24 de ore, am duc sa fac rezerve
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)