MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
alinam spune:
si eu sunt pro raport lunea, de fapt mie imi convine orice zi, eu vreau ce vrea majoritatea.
La-cristescu, poti sa te plangi aici, toate facem asta, doar de aia suntem un grup de suport
Anca ce idee mi-ai dat cu compotul fac si eu
... iar despre merele mele tot nu imi revin, azi tai unu sa vad cum se comporta pana maine si le arunc, o colega mi-a zis ca toata lumea vrea antioxidanti si eu ma supar ca au merele prea multi .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
olim spune:
salutare si de la noi
ymca sa te faci bine repede, ai fgrija cu condusuol, aici se iau puncte si iti da si amenda mare, nu stiu exact cum e in Romania.
Si io is de acord cu raportul lunea, asa trece mai usor wek
va pe toate si poate vin mai tarziu ca s-o trezit alex i mergem sa papam niste piept de pui si mai vedem noi ce, sper sa ma pot abtine ca is om matur doar
mai vin mai tarziu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
valentinag spune:
Buna fetele!
Ymca,mi-e rau mie din ce povestesti,nu stiu cum ai rezistat!
Ele,multa sanatate!
Eu ce sa scriu ca stiti meniul meu,deja mi-a cam ajuns de paine prajita,cartofi fierti si ce mai pot manca,cred ca o sa clachez curand!
Ca vorbeati de mere,eu nu cumpar mere din import,absolut niciodata!Doar de ale noastre romanesti din piata,oricum eu nu mananc decat bot de iepure si golden!Daca sunt un pic patate,asa ca din pomi nestropiti cu 100 de rahaturi,cu atat mai bine!
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
tot pe pag II a ???
nimeni nu are nici o parere ????
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
anca.b spune:
neata!
vad ca sinteti cam toate de acord cu propunerea mea. deci raportam luni?
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
andanii spune:
anca eu sunt pentru raport luni .............
deci
luni 9 febr raportul
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
anca.b spune:
andanii, .
acum pap de prinz...doua triunghiuri de brina topita si un pumn de alune... stiu ca e f putin, insa trebuie sa fac ceva, altfel n-o sa reusesc veci sa ating targetul intermediar din 23 febr...
ma duc-napoi la studiat. poate uit de papa.
pupici la toate.
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b andanii, . acum pap de prinz...doua triunghiuri de brina topita si un pumn de alune... stiu ca e f putin, insa trebuie sa fac ceva, altfel n-o sa reusesc veci sa ating targetul intermediar din 23 febr... ma duc-napoi la studiat. poate uit de papa. pupici la toate. Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
ffffffffffff putin anca , asta nu se numeste pranz , nu e bine sa mananci asa putin , nu o sa mai reactioneze organismul deloc cand se va obisnui cu o cantitate chiar asa de mica .... am patit-o crede-ma
ANDANII
olim spune:
fetelor eu is la munca va citesc da nu prea pot sa scriu
va doresc o zi excelenta si ne auzim spre seara
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
anca.b spune:
I know!!!. da e musai sa fac ceva...incerc si asta cu redusul cantitatilor, macar o perioada. sa vedem ce se intimpla.
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
ffffffffffff putin anca , asta nu se numeste pranz , nu e bine sa mananci asa putin , nu o sa mai reactioneze organismul deloc cand se va obisnui cu o cantitate chiar asa de mica .... am patit-o crede-ma ANDANII In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma. cat am avut ... si ... cat mai am s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet |
POZE NOI
Povestea Nasterii