MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii, am mancat; a fost party pentru copii si-am jucat, dansat, mancat + degustat tort; duminica dim cantarul a fost prietenos

dar, dragi fete, anul acesta incepe cam rau pentru mine

duminica mi-am mintit fetele ca plec la birou si m-am dus la patinoar; dupa o ora de patinaj, mi-a aparut un pusti in fata, am incdercat sa-l evit, am cazut...nu povestesc toate aventurile, dar am mana dreapta in ghips pentru 6 saptamani; e pana peste cot, cam pana unde vin tricourile cu maneca scurta; nasol acum si cu fetele, am condus cu stanga de nebuna pana la birou, etc.

asadar, voi deveni o cititoare fidela dar voi sta mai prost la capitolul naratiune

va rog sa nu ma uitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

doamne ymca cum dumnezeu ai reusit .... da ai mai zis ca ai fost la patinoar da nu ai zis de ghips nimic nimic .... inca nu stiai ???? si o sa stai acasa 6 saptamani ????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii, sunt la birou...n-o sa stau acasa ca e mai greu acolo

am patinat sambata si a fost ok -am fost cu fetita mai mare, care s-a emotionat si-a stat pe banca, deci n-am putut patina in liniste; am fost la party si acolo mi-am gasit partenera pt patinat duminica; am spus minciuna cu biroul si-am plecat; si m-am intors la 13 si la spital am plecat la 17.30 cand am vazut ca nu-mi trece durerea si de gura sotului
planul meu era sa merg azi la o clinica unde am abonament...credeam ca e o entorsa, luxatie, nici prin gand nu-mi trecea...
dar a fost fractura si mi-au aranjat oasele pe viu...era sa-l bat pe doctor
l-am prins de mana si nu i-am mai dat drumul...el ma tragea de mana...eu pe el de cealalta...lupta mare, pe viata si pe moarte

am iesit de-acolo cu ochii scosi din cap...rosie de-atata plans...imi oferea toata lumea locul...auzisera urletelele mele de pe culoar

nasol noaptea cu alaptatul ca pun o pernuta pe ghips/gips ca n-am stiut niciodata care-i varianta corecta...nu va zic ca e nasol cu toate aspectele vietii...dar m-am ambitionat si m-am imbracat singura...am condus masina (sper sa nu citeasca vreun politist)

gata, sa nu va plictisesc

astept de la voi povestiri vesele

si-mi facusem planul sa patinez zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ymca, doamne ce ai putut pati! sper sa-ti treaca repede cele 6 saptamini si sa fii "ca noua"!

Andanii, cum facem? in fiecare luna clasament si concurs? sau il continuam pe asta de acum?

Fetelor, nu stiu cum e pt voi, dar pe mine ziua asta de joi pt raportari ma cam da peste cap...pt ca am scapat de raportare, ma cam porcesc in fiecare we...voi nu faceti la fel? sint eu mai defecta?...nu ar fi mai bine sa raportam lunea? poate asa o sa fim cuminti peste we? ce ziceti?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Ele cum stai cu raceala?

Ymca nasol cu ghipsul asta, alta data sa nu mai minti fetele, da lasa ca trece, zic io care nu am avut in viata mea ghips, si pe mine m-a sunat pritena care era la ski ca si-a rupt piciorul we asta.

Anca eu ma porcesc oricum dar recunosc ca mai ales joi seara

Sa va zic sambata seara copilul din dotare a vrut mar, a mancat o feliuta, tasu l-a pus in fructiera, aseara am luat marul , am muscat de 2 ori si mi-am dat seama ca era taiat de 24 de ore si nu oxidase deloc asta ca sa vedeti ce porcarii mancam, io am vorbit singura un sfert de ora, cum mama masii se poate asa ceva?

In rest de raportat nu prea am ce, sunt cuminte, vreau si eu o floare joi (sper sa ma tina pana joi hotararea) si mi s-a deblocat cantarul .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ymca, doamne ce ai putut pati! sper sa-ti treaca repede cele 6 saptamini si sa fii "ca noua"!

Andanii, cum facem? in fiecare luna clasament si concurs? sau il continuam pe asta de acum?

Fetelor, nu stiu cum e pt voi, dar pe mine ziua asta de joi pt raportari ma cam da peste cap...pt ca am scapat de raportare, ma cam porcesc in fiecare we...voi nu faceti la fel? sint eu mai defecta?...nu ar fi mai bine sa raportam lunea? poate asa o sa fim cuminti peste we? ce ziceti?

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

anca sa stii ca si eu m-am gandit la raportul lunea tot din aceleasi motive , poate ma determina sa fiu cuminte in we .... ai tu dreptate ... hai sa vedem ce zic si celelalte fete ... in principiu eu sunt pentru a raporta lunea

hmmmm sa incepem o una luna cu alte raportari???? ok si asta pentru mine, ca si-asa sunt la coada de tot .... sa vedem cum zic si fetele ..... hello fetele, incepem alta luna cu un nou clasament sau continuam pe asta ???????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca

andanii, sunt la birou...n-o sa stau acasa ca e mai greu acolo

am patinat sambata si a fost ok -am fost cu fetita mai mare, care s-a emotionat si-a stat pe banca, deci n-am putut patina in liniste; am fost la party si acolo mi-am gasit partenera pt patinat duminica; am spus minciuna cu biroul si-am plecat; si m-am intors la 13 si la spital am plecat la 17.30 cand am vazut ca nu-mi trece durerea si de gura sotului
planul meu era sa merg azi la o clinica unde am abonament...credeam ca e o entorsa, luxatie, nici prin gand nu-mi trecea...
dar a fost fractura si mi-au aranjat oasele pe viu...era sa-l bat pe doctor
l-am prins de mana si nu i-am mai dat drumul...el ma tragea de mana...eu pe el de cealalta...lupta mare, pe viata si pe moarte

am iesit de-acolo cu ochii scosi din cap...rosie de-atata plans...imi oferea toata lumea locul...auzisera urletelele mele de pe culoar

nasol noaptea cu alaptatul ca pun o pernuta pe ghips/gips ca n-am stiut niciodata care-i varianta corecta...nu va zic ca e nasol cu toate aspectele vietii...dar m-am ambitionat si m-am imbracat singura...am condus masina (sper sa nu citeasca vreun politist)

gata, sa nu va plictisesc

astept de la voi povestiri vesele

si-mi facusem planul sa patinez zilnic

as zice acuma pentru minciuna ta o vorba .... "dumnezeu nu bate cu parul "
asta este ... acuma stai cuminte, da ce mana e ? cum poti sa conduci ??
las ca te faci bine , acuma asta e nu?

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor,

Vad ca s-a tinut bairam in week-end, care sarmale, care cornuri si covrigi, care cola si cine nu a mai prins din astea si-a rupt un picior. De la mine pt voi . Sper ca saptamana asta, dar ce zic!, luna asta sa fie altfel.

Eu raportez o serie intreaga de... abateri.

Sambata am fost la o aniversare unde am dat, fir-ar ele sa fie!, de niste saratele. Ieri am tinut Monti: dimineata o cafea cu lapte 0%, la pranz o supa deasa de legume cu branza, seara jumatate de rodie.

Azi, in schimb, am dat-o iar in bara, dar VA JUR CA NU E VINA MEA!!! M-am dus la chiosc sa-mi iau un iaurt degresat si doamna mi-a dat unul cu 2,5% grasime. Pe la jumatate mi se parea mie prea bun si cand m-am uitat pe el mi-a cazut fata. Si l-am infulecat cu paine neagra!! Pentru pranz am o salata cu ton si diseara sper sa ma limitez la cealalta jumatate de rodie. Sunt foarte suparata pe mine ca m-am stricat! nu inteleg ce naiba am de nu reusesc sa ma abtin macar 3 saptamani. In ritmul asta nu o sa reusesc niciodata sa ajung la 57 de kile.
Va rog sa ma scuzati ca ma vait, sunt si obosita fiindca fiica-mea are rosu in gat si mi-a facut febra toata noaptea. In momente ca astea as manca o merdenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Si eu vreau sa raportez luneaaa! Ca o sa-mi fie rusine sa mananc ca porcu in week-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Si ca sa-mi mai spal pacatele din we, azi am papat numai fructe. Un pomelo si doua mandarine la micul dejun si la prinz, impartite frateste. si de cina...compot de mere...am avut niste mere mai stricate si mai ofilite prin casa (de la tara), le-am curatat pe toate si am facut o portie mare de compot cu fructoza si scortisoara, pe care am impartit-o cu fi-miu...ne-a placut la amindoi...mai facem....

uite mai silvy, ca am avut si eu o zi cu fructe multe...hihihi...la sport n-am reusit inca sa te copiez...

alina, si eu am patit exact asa cu niste mere luate de la hipermarket...le-am aruncat pe toate, ca a inceput sa ma manince pielea cind m-am gindit ce poate fi in ele de nu s-au oxidat o zi intreaga...si le luasem pt copil...bleah!!!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput