MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

in tabel sunt cu 66kg ca atat aveam in 5.01 asta dupa 3 zile de dieta ca m-am speriat cand am vazut cat arata cantarul si din 02-01 pana in 05-01 pierdusem ceva apa probabil.
Cat despre modificarea tabelului zau ca nu conteaza, eu sa ma simt bine si sa slabesc, sa va anunt intr-o zi ca am ajuns la greutatea dorita

Azi am o foameeeeeeeee deja am bagat cafea, un mar si branza cottage si paine monti, da prevad ca imi rup picioarele mai tarziu pe scari spre chioscul cu carbohidrati , daca reusesc sa ajung acasa la 4.30 fara abateri sunt salvata.

Am descoperit o ciocolata care imi palce foarte mult si anume anidor cu menta, stiu nu e o ciocolata super, da imi pace ft tare, acum nu stiu cat de monti e, pe ea scrie ciocolata amaruie cu meta si la ingrediente scrie :cacao min 75% SU (adika substanta uscata). ce parere aveti?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, eu sint la 0,0 kg, adica inapoi la cele 82 cu care am inceput concursul. porcul e meritat...

Alina, si eu tot cioco din aia pap. mi se pare tare buna. acuma, nu stiu cit de monti e umplutura aia cu menta...

As vrea si eu faina pt patiserie...dar 10 kg e mult prea mult. poate daca ma cuplez cu inca cineva...puisorul, ce zici?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si eu m-as cupla anca ... dar pana la cluj cum sa ne intalnim sa o impartim ... numai daca o iei tu pe toata si apoi imi trimiti si mie , iti trimit banii prin banca ... dar e cam complicat nu?

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

interesant ca astia combina faina asta cu ou cu lapte cu ulei de masline .... ce chestie ... chiar e faina cred

ANDANII

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andani nici pe mine nu ma deranjeaza tabelul desi dimineata aveam mai putin, dar nu conteaza cantarirea de azi ci cea de luni. Sa slabesc eu si sa ma fac de 60 si sa ma stresezii porcii din lista.
Si eu tin disociat..azi sunt la lactate..vad cat rezist. Daca altfel nu misc cantarul ma incumet la disociat. Si apropo ca se vorbea pe aici...eu prin anul 3 de facultate am tinut disociat o buna perioada. In vreo 2 luni am dat 10 kg si nu am pus inapoi ani buni de zile.Dupa ce m-am porcit iar cu paine si fara restrictii am pus inapoi 3-4 kg .

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Andani nici pe mine nu ma deranjeaza tabelul desi dimineata aveam mai putin, dar nu conteaza cantarirea de azi ci cea de luni. Sa slabesc eu si sa ma fac de 60 si sa ma stresezii porcii din lista.
Si eu tin disociat..azi sunt la lactate..vad cat rezist. Daca altfel nu misc cantarul ma incumet la disociat. Si apropo ca se vorbea pe aici...eu prin anul 3 de facultate am tinut disociat o buna perioada. In vreo 2 luni am dat 10 kg si nu am pus inapoi ani buni de zile.Dupa ce m-am porcit iar cu paine si fara restrictii am pus inapoi 3-4 kg .

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ele ti-am vizitat margelutzele ... ffff frumoase sunt , mult spor in continuare

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata la amiaza
Eu abia acum reusesc sa imi beau cafeaua. De dimineata am mancat branza de vaci cu rosii si paine integrala. De pranza ma paste o salata cu piept de pui , cascavala, rosii, ardei si salata verde.

Lia, eu m-am convins ca slabesti dar cum au spus si fetele fara abateri. Dpdv financiar poate fi mai ieftin sau mai scump depinde ce mananci . De ex. eu de cand tin Monti m-am dat pe fructe de mare care nu sunt prea ieftine. Dar pe de alta parte am renuntat la paine, sucuri, dulciuri, mezeluri. Eu am noroc ca al meu husband mananca orice gatesc eu asa ca macar nu gatesc doua feluri de mancare.

Uta, bine ai venit printre noi. Poti sa slabesti linistita cate kg vrei doar sa nu te abati de la combinatiile bune. Sa stii ca nu are nici o legatura cu faptul ca vrei sa ramai insarcinata pentru ca nu este o dieta restrictiva ci doar sanatoasa. Si eu alaptez si tin Monignac fara probleme.

Anca, acum studiez problema cu faina si poate ne aliem pentru un sac

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

ANDANII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

ANDANII

Multumesc!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput