MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
uta_ciun spune:
multumesc mult pt primire, sper sa citesc repede ce se intampla si revin cu intrebari concrete
deocamdata ce puteti sa-mi spuneti pt micul dejun?
acum maninc cereale organice cu lape de vaca, tot organic( cine stie daca chiar sunt, dar in sua asa e diferenta: organic, natural sau obisnuit, se presupune ca la astea organice nu s-au folosit chimicale, etc)....dar am vazut ca cerealele au zahar si maltoza
as vrea sa intru si eu in concurs, sau la evidenta...cred ca in felul asta daca ma vad pe lista, ma motivez....dar se poate sa treceti greutatea mea in lbs?
cantarul meu e cu lbs, 1 lb= 0,454 g
dar eu am acum 138 lbs....va dati seama ca daca slabesc 17 lbs, sa ajung la 121 lbs = 55 kg mi se pare o mare realizare, ca sunt 17 lbs, chiar daca 17 lbs = 8kg, si 17 e mai mare decit 8, nu? ca sa vedeti cum lucreaza psihicu ![]()
cum se face? ma cantaresc o data pe saptamana si scriu aici?
multumesc inca o data
uta
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
valentinag spune:
Uta,cereale poti sa mananci doar din faina intergala si cu lapte 0,1%grasimi,fara zahar.Daca e mai mult nu ai voie combinatia asta!
In rest la mic dejun poti sa mananci ou,mezeluri,legume sau masa integrala de fructe daca vrei,branza.
Ideea este sa nu combini glucide cu lipide,fara cartofi,orez normal,paste din faina alba,zahar.Astea sunt strict interzise!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
uta_ciun spune:
multumesc valentina
am rasfoit putin din urma si am dat de cartea de pe prima pagina
am vazut ca exista MD 1 (glucidic) si MD 2 (proteino-lipidic), iar CINA 1 este invers (proteino-lipidic) CINA 2 (glucidicz)
pt faza 1, intrebarea mea este?
Maninc timp de citeva saptamani-luni doar MD 1 + CINA 1? Sau se poate alterna citeza zile MD 1 cu MD 2?Sau combinatia este MD 1cu CINA 2 ?
multumesc
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
valentinag spune:
e,de chestia asta nu stiu ce sa-ti spun,in tot cazul mananci si pranz,nu doar cina si mic dejun!![]()
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Androix spune:
Hello
Uta, nu stiu ce zice monty ca litera de lege dar important e cum te simti tu bine si cum ai rezultate. Poti sa incerci sa limitezi MD lipidic, de altfel asa spune si el sa fie de cele mai multe ori fructe sau glucide, respectiv cereale integrale cu lapte 0.1% sau iaurt tot asa degresat. Oua, sunca si alte chestii zice ca le putem manca numai in cazuri exceptionale, cand suntem la hotel de exemplu. Imi place la el ca a scris cel putin prima carte cu o grija deosebita pentru oamenii care muncesc
merg in deplasari si la intalniri de afaceri.
Apoi cina spune ca trebuie sa fie la fel cu masa de pranz. Adik daca la pranz ai mancat lipidic atunci si la cina tot la fel ar trebui. Ceea ce inseamna ca poti avea zile exclusiv glucidice, sau glucide doar la MD si lipide la pranz si cina. Oricum nu cred ca e cineva in grupul nostru care sa respecte regulile astea atat de strict, hmmm oare de aici se trage ca ne miscam atat de incet unele din noi?
uite povestesc povestesc si mai am cate o revelatie... Ce am incercat eu sa respect strict sunt orele intre mese diferite. Adik daca acum mananc carne astept minim doua ore inainte de a manca fructe si 3 ore inainte de cina glucidica de exemplu. Daca iau o gustarica de fructe dimineata astept 30 de min ca sa bag cereale cu lapte sau mai mult daca mi-e pofta de un cremwurst.
In ceea ce priveste durata fazei I, el spune ca aceasta trebuie sa fie tinuta pana cand se ajunge la greutatea dorita. Asta poate sa insemne o luna sau sase. Oricum din ce tin eu minte nu mai putin de o luna, pentru ca scopul principal nu este scaderea in greutate cat reglarea functiei pancreasului care trebuie invatat sa presteze doar cand este nevoie.
Pare complicat acum dar odata ce te apuci de treaba devine mai simplu, plus ca ne ai pe noi, scrii ce aimancat si daca vedem ceva ce tie ti-a scapat iti spunem ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
valentinag spune:
Neata!
Iarasi m-a durut stomacul
am bagat pumnul de pastile din nou,nu scap de endoscopie nicicum!Da macar s avad ce pana mea am,ca de 5 luni eu tot am cate ceva
Azi mananc supa de gulii si niste ciuperci fripte
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
androix 
vali santate maxima , sa stii ca ieri m-a durut si pe mine stomcaul fff tare si chiar m-am gandit la tine 
in rest .... 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
anca.b spune:
neata!
azi pap carnuri...am inceput bine, cu niste crevursti fara amidon...
daca am avea azi raportul nu m-as mai face de ris...
in fine, sper sa ajung si eu sa primesc macar o mentiune saptamina viitoare
Andanii, Vali, sanate multa! si pe mine vad ca ma prinde iar raceala...iarna asat a fost groaznic...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b neata! azi pap carnuri...am inceput bine, cu niste crevursti fara amidon... daca am avea azi raportul nu m-as mai face de ris... in fine, sper sa ajung si eu sa primesc macar o mentiune saptamina viitoare Andanii, Vali, sanate multa! si pe mine vad ca ma prinde iar raceala...iarna asat a fost groaznic... Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Ehe..si eu la fel..ce buchet frumos de flori as primi. Dar pana luni e mult si nu stiu daca ma tine vointa.

Margelute
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:

haideti fetele , vointa , vointa vointa 
si luni primiti floricele 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"