MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

uta bine-ai venit la noi ....
incepe prin a citit toate capitolele ... si apoi te asteptam cu intrebari

alinam cum sa te gandesti la abandon? fi serioasa

ma apuc sa fac clasamentul

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bey! Eu azi aveam cu 500 de grame mai putin decat la ultima raportare Nu stiu ce se intampla, dar nu ma plang

Lia, da se slabeste cu montignac. Se slabeste chiar bine daca nu ai abateri. Iti recomand sa citesti cartea ca sa intelegi de ce nu trebuie sa ai abateri, asta daca nu ai facut-o deja.
Ca bani, nu stiu ce sa spun, depinde cum iti propui sa respecti ce spune el. Daca o dai exagerat in carne si cascaval si mezeluri ca mine nu cred ca este mai ieftin, dar se poate foarte bine respecta si fara sa spargi bugetul familiei.
La a treia intrebare eu sunt de parere ca monty are dreptate cand spune ca dupa diete mai restrictive cand incepi sa mananci dupa cum spune el mai intai te ingrasi si pe urma slabesti. Asta te poate demoraliza, te pune pe ganduri si renunti. Eu de exemplu nu gatesc separat decat pentru copii si oricum sunt in castig pentru ca nu o fac decat in weekend. In rest sotul meu mananca ce gatesc dar mananca cu paine spre deosebire de mine. Nu are pretentii atata timp cat nu intru in pana de idei si il mai intreb si pe el ce-ar vrea sa manance. Atunci imi insira: pilaf, mancare de cartofi si chestii de genul asta. Cand ii spun ca eu nu pot sa mananc asta imi spune ca de ce il mai intreb. Asa ca pana la urma tot ca mine se face.
Am ajuns la concluzia ca noi ca natie gatim prea mult. In sensul ca eu ca o gospodina model ce ma aflu mereu vreau sa fac mancare pe o saptamana intreaga, ceea ce nu e foarte bine. De ce: pentru ca dupa maxim trei zile ne plictisim de ce avem prin frigider si incepem s-o dam in balarii. Eu aici gresesc. Asa ca ar trebui sa fac intr-un fel incat sa gatesc mai putin dar mai des, lucruri mai simple si mai sanatoase.

Ymca, ce mai faci? cum merge condusul cu mana beteaga? Sper sa treaca mai repede timpul sa scapi de ghips si sa ai iar doua maini functionale.

Azi am penultimul examen si joi mai am ultimul si am scapat. Daca nici acum nu ma apuc de miscare vreau din oficiu o mare turma de porci!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu stau cuminte si-mi astept floricica

androix, merci de intrebare...tot weekendul am sculptat la gipsul asta impreuna cu o doamna care m-a ajutat, l-am taiat pe langa degete, l-am mai largit, am muncit mult la el...azi am programare la ortoped si sper ca macar sa mi-l coboare pana sub cot (pentru ca nu inteleg de ce trebuie sa urce pana la umar)...nasol...am nervi mereu...dar sper ca atunci cand il scot sa arate cantarul o scadere...in sofat cu stanga m-am specializat...dar umblu tot cu pelerina ca sa nu fiu vazuta in trafic. ne adaptam rapid...nici nu stiam ca sunt in stare sa fac atatea lucruri cu o singura mana

zilele astea am mancat mult peste pangasius..am cumparat pentru fete; ele l-au mancat fiert si eu la cuptor, salata de ton, piept pui la gratar si multe prajituri.

azi am gratar, pomelo si o supa de pui in program

Mergi la inceput

androix da da da nu mai fac nici eu atatea feluri de mancare si apoi sa arunc jumatate , fac mai putin si mai des, si m-am reprofilat pe chestii simple , multe salate care se fac rapid sunt proaspete si bune la gust
bafta la examene

sanse e super sit-ul care nu l-ai dat aseara despre faina care te slabeste ... oare unde se gaseste ??? ai gasit in magazine tu???

ANDANII

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

FETELE gata modificarile din tabel

CLASAMENT dupa 35 zile de cumintenie

podium:
I. olim - 3.6 kg +
II. ymca - 3.4 kg +
III. androix - 3.0 kg +

mentiuni:
IV. sanse - 2,5 kg +
V. puisorul - 2.30kg +
VI. silvy - 2.2kg +
VII. vali - 1.8kg +
VIII. alinam -1.00 +
IX. andaniii -1.0kg +
X. cristescu -0.50
XI. dianarus -0.50

XII. anca + 1.0kg
XIII. ele +0.50

ele nu stiu la TINE, ca ai revenit la kg din tabel .... ???? ziceti daca ceva nu e ok bine?

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Uta,bine ai venit!5 kg sunt putine de dat jos,cred ca daca ai sa mananci o luna monti dai jos fara probleme!Si daca nu ti monti si mananci doar un pic atenta,adik fara cartofi prajiti,fara fast food,fara paine in exces,fara dulciuri in exces,cu fructe mancate corect,de preferat dimineata pe stomacul gol,cu salate multe langa mancare,fie ea friptura sau mancare din legume,nu ai cum sa nu dai jos!
Ca tot avem subiecte pe tema mancarii si gatitului,voi cat de des gatiti?Eu gatesc daca nu in fiecare zi,cel putin la 2 zile!Noi nu mancam mancare mai mult de 2 ori si in nici un caz ciorba de 4-5 zile,tinuta in frigider,asa ne-am obisnuit,o fi bine,o fi rau,asta e..oricum mie imi place sa gatesc,macar din punctul asta de vedere e ok,ca nu consider o corvoada gatitul!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Citat:
sanse e super sit-ul care nu l-ai dat aseara despre faina care te slabeste ... oare unde se gaseste ??? ai gasit in magazine tu???

Nu se gaseste decat la ei pe sait din cate am inteles.
Este aiurea faptul ca nu pot trimite decat saci de min. 10 kg si costa in jur de 63 lei sacul.

Scrie acolo ca vor scoate mai multe sortimente pe care le vor comercializa in supermarketuri.
Daca te inscrii pe sait primesti noutatile pe mail.

Cred ca ni se potriveste noua dar este cam multa...asteptam varianta de 1 kg...

Va pup

ps.Andanitzo ai grija la tabel

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

I-mi vine rau cand vad porcul ala!!!!

OK....O sa ma alergati voi cu buchetele de flori....

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii e bine si cu porc(il merit pentru desele abateri de saptamana trecuta) desi am 65 kg , daca ma gandesc ca la 02-01-2009 aveam 68 de kg si poate peste acum e foarte bine

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Andanii e bine si cu porc(il merit pentru desele abateri de saptamana trecuta) desi am 65 kg , daca ma gandesc ca la 02-01-2009 aveam 68 de kg si poate peste acum e foarte bine

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

ok draga mea te-am trecut cu -1.00 kg , dar de ce la mine esti cu 66 kg de inceput ????
am corectat in tabel cu -1.00 si aici in clasament

ANDANII

Mergi la inceput