MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
lizzy spune:
scuzati absenta, in w-end mi-au bolit copiii de n-am avut chef de nimic-nimic
lia, scuze, sunt varza dupa ziua de azi la birou, mi-e tare greu la ora asta sa raspund coerent. dar pot zice cu mana pe inima ca orice regim alimentar poate avea sau nu efect. prin urmare e posibil sa NU obtii rezultatele dorite, dupa cum e posibil sa le obtii. diferenta fata de alte diete este ca monti e un regim de viata, e de cursa lunga si se slabeste lent dar sanatos.
raportul de azi: am 60.5kg, deci minus 500g desi tot pe langa am dat-o...
pt lunea viitoare imi propun inca -500g
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
lizzy spune:
andanii, te rog trece-ma in tabel la active cu start de azi, cu 60.5. merci
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sanse spune:
Fetelor,despre www.slabestimancand.ro/" target="_blank">FAINA ASTA ati citit?
Sa cititi tot pentru ca scrie si de Monty al nostru .
Eu ma gandesc la disociat,dar nu sunt sigura ca dupa aceea cand revin la Monty si amestec alimentele nu ma ingras.
Cine a mai tinut?
Ce a facut dupa?
Am fost cuminte si azi da ma omoara cantitatile...
Chestia cu ceafa de porc a fost o gluma..Asa rad Mondenii de Nikita..."tine regim disociat cu ceafa de porc"
Nu m-am cantarit azi dar oricum nu am dat nici un gram jos
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sanse spune:
www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/20845/Gogosi-Monti/" target="_blank">BONUS pentru Andanita ca sa nu-mi treaca porcul de azi.
Lesin de pofta....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
anca.b spune:
Sanse, normal ca era o gluma ceafa de porc! . da eu chiar n-am glumit cu cotletul...hihihi...la mine functioneaza...pe bune!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Am citit demult, cind inca mai avea teo emisiune si a avut-o invitata pe dna dr...trebuia sa apara pe piata in noiembrie, dar....e bine ca acum se poate face comanda. o sa fac si eu comanda pt pasti...mercic de link!
Citat: |
citat din mesajul lui sanse Fetelor,despre www.slabestimancand.ro/" target="_blank">FAINA ASTA ati citit? Sa cititi tot pentru ca scrie si de Monty al nostru . Eu ma gandesc la disociat,dar nu sunt sigura ca dupa aceea cand revin la Monty si amestec alimentele nu ma ingras. Cine a mai tinut? Ce a facut dupa? Am fost cuminte si azi da ma omoara cantitatile... Chestia cu ceafa de porc a fost o gluma..Asa rad Mondenii de Nikita..."tine regim disociat cu ceafa de porc" Nu m-am cantarit azi dar oricum nu am dat nici un gram jos Va pup MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
andanii spune:
citat din mesajul lui Dorsilia hello vreau sa pun scurt si succint 3 intrebari, daca gasiti timp poate imi raspundeti si oricum va multumesc pt toate informatiile, va citesc dar din umbra :) 1. este cineva care a remarcat ca NU obtine rezultatele dorite cu Monti? 2. fata de o alimentatie obisnuita (a se citi haotica) stilul monti presupune un efort financiar mai mare sau doar un efort de disciplinare a programului de servire a meselor, a meniurilor si implicit a vointei ? sau ambele? 3. stilul disociat care se abordeaza pe perioade determinate de timp si se spune ca vizeaza schimbarea metabolismului energetic si stilul monti care devine un modus vivendi.....pot fi combinate sa zicem pt un efect mai bun? sau daca sa zicem ca avem perioade in viata cand disciplina meniurilor e greu de tinut, pt ca avem timp prea putin sa ne preparam hrana pt masa de cina sau pt cea de pranz? scrie in cartea lui monti ca daca nu mananci "cu cap" (se refera in context ca sari peste anumite componente ale mesei de ex) poti sa aduci prejudicii corpului. Mie personal stilul disociat pe zile mi-e mult mai comod pt ca nu ma conditioneaza la a gati separat pt mine pt pranz si cina. Sotul nu e de convins sa manance asa, iar copilasii sunt mici, cu ale lor meniuri, de aia ma intrebam daca pot impleti stilurile ca sa dea bine la cantar :) lia multumesc |
dorsillia miiiii de scuze , acuma mi-am adus aminte ca mi-ai trimis un PM la care chiar voiam sa-ti raspund , dar am uitat pur si simplu
deci raspuns la itnrebarile tale rapid
1. nu da rezultate atata timp cat nu e tinut corect , daca se respecta combinatiile ar trebui sa functioneze la toata lumea
daca te abati din cand in cand stagnezi , daca reduci cantitati si te abtii de la abateri se slabeste categoric , zic eu
2. parerea mea ca stilul monti de mancat presupune financiar o reducere a costurilor ,o disciplinare a vointei , a ambitiei si de ce nu sa mananci regulat 3 mese si 2 gustari
de ce zic ieftin ..... un exemplu la noi in casa inainte seara se manca o masa de milioane de mezeluri, cascaval.... etc care costa , acuma se mananca iurt, lapte si fructe .... mie personal mi se pare ca mi s-a redus financiar costul atribuit mancarii , nu zic ... fructele sunt ieftine , sau puiul mai ieftin ca si porcul , sau branza dulce mai ieftina decat cascavalul , dar per ansamblu raportat si la cantitatea pe care o mancam impreuna in familie inainte si acuma mi se pare ca e mai putin ... nu dati cu pietre , pe cuvant asta e parerea mea
de ex masa de prana fac o ciorba cu un piept de pui si legume , este masa de pranz pentru trei zile .....ori daca faceam ce stiu ce cotlete sau ceafa de porc cu nu stiu ce cartofi si etc nu era mai scump ??? si exemplele pot continua
3. ce inseamna preaprarea mesei de cina ???? o salata verde cu o conserva de ton in ea ???cat necesita ... 3 minute nu? sau niste branza cu iaurt si cu rosii , ardei , sau branza cu smantana si cu ieurt , sau niste peste cu rosii , sau pur si simplu orez cu rosii ..... nu mi se pare deloc complicat sa iti combini niste chestii , nu trebuie pregateala mare ... ideea este ca sa le combini cum trebuie
nu stiu cum e cu disocierea nu am tinut niciodata pentru ca nu sunt in stare dar parerea mea este ca ... regimul disociat da rezultate rapide dar tot asa de rapid se si pun kg la loc (ma refer la cele slabite cu acest regim) in momentul in care mananci de toate chiar combinate corect se vor pune.... parerea mea pentru ca organismul este privat de anumite alimente si frustrat
toata familia poate manca la fel :
unde sunt probleme? ... fac ciorbica mananca toata lumea , faci carne la gratar le faci lor si pireu tu mananci doar legume cu carne , sarmalele sunt fff bune si numai cu carne si numai cu orez si ciueprci , daca nu vrea sotul pui cateva pentru tine fara orez si e ok , merita sacrificiul nu? la mine in casa toata lumea mananca ce gatesc , nimeni nu comenteaza nimic, ce fac se mananca fara intrebari ca de ce nu am pus orez sau nu stiu ce , din cand in cand le fac si pireu si orez lor le este chiar e ok, eu sunt mai pofticioasa cateodata decat ei ... de prajit cartofi nu am prajit de 2 ani si nici nu cer, s-au obisnuit .... totul vine de la creier ....totul este sa vrei si totul se poate atunci .. stiu ca nu sunt sanatosi carftofii prajiti si basta , chiftelele le coc in cuptor ,cand intreaba copilu de ce ? ii rapund pentru ca sunt mai sanatoase fara atata ulei in ele ....
o prietena graga de aici de pe forum are o vorba " Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" e adevarata ciar si in chestia asta .... nu trebuie sa privesti ca pe o dieta , nuu , e un mod de viata pe care ti-l impui de acuma incolo , iti va intra in sange mancatul astfel , numai sa vrei si sa fii convinsa ca astfel mancand iti faci numai bine
ce sa mai zic .... sper ca intelegi ce vreau sa-ti transmit si nu te superi din cauza modului direct folosit
ma grabesc ffff tare ca trebuie sa merg dupa copil la antrenament ... nu am timp sa revad ... greselile mi le asum ... te pup
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
andanii spune:
citat din mesajul lui sanse Fetelor,despre www.slabestimancand.ro/" target="_blank">FAINA ASTA ati citit? Sa cititi tot pentru ca scrie si de Monty al nostru . Eu ma gandesc la disociat,dar nu sunt sigura ca dupa aceea cand revin la Monty si amestec alimentele nu ma ingras. Cine a mai tinut? Ce a facut dupa? Am fost cuminte si azi da ma omoara cantitatile... Chestia cu ceafa de porc a fost o gluma..Asa rad Mondenii de Nikita..."tine regim disociat cu ceafa de porc" Nu m-am cantarit azi dar oricum nu am dat nici un gram jos Va pup MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
vezi ca in raspunsul pentru dorssilia am scris parerea mea despre disociere si revenit la monti
nu stiu ce sa zic despre gogosile alea, mie combinatia faina integrala cu faina de soia nu mi se pare buna , soia este cu grasimi, dar na ... daca zic fetele de acolo ... eu personal n-as pune soia si nu le-as praji in ulei , totusi ne gandim si la calorii si uleiul ars care e cancerigen nu?
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
uta_ciun spune:
as vrea sa ma alatur voua si sa va cer sfaturi
incet-incet, nici eu nu stiu cum si cand, am ajuns la 30 ani si 63 kg (1.67m)...asta n-ar fi o problema foarte mare (kg), dar toata viata mea am fost slaba, slaba de vreo 48-50 kg, incat mama era tot timpul ingrijorata ....acum nu ma simt fizic bine, desi cand calculez indicele de masa corporala imi zice ca e normal, dar eu aia respir
in mintea mea eu am tot 20+ ani, asa ca acum am ramas si eu surprinsa
si stiu si de la ce mi se trage
am venit in america la masina si birou.... nu fac miscare deloc
la mancare, mai cedez din cind in cand la galeata cu inghetata, de care ma minunam cu ani de zile in urma cind vedeam filme americane
una peste alta, m-am hotarat ca nu se mai poate....de fapt inima s-a hotarat inaintea creierului....nu mai pot sa urc pe scari, gafai, toate kilogramele astea s-au pus pe burta, mi se revarsa peste blugi, ma uit la mine si nu ma recunosc
prima intrebare pt voi: sper si as vrea sa raman insarcinata cat mai repede....parca nu e momentul portivit pt o cura de slabire
eu as vrea sa scap de vreo 5 kg...incerc sa merg si la sala
toata viata am urmat cure de ingrasare: cu vitamine, cu spirulina, cu extracte de toate plantele, miere, polen, etc
nu prea stiu cum sa ma apuc de slabit
am sa citesc din urma sa-mi fac o idee
mai este cineva care trimite cartea electronic?
multumesc mult...nu stiu daca am fost foarte coerenta...
uta
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
alinam spune:
Neata siluetelor!
Unde sa plecati mai? si pe mine dupa cate o porcaiala ma ia gandul de abandon, da imi revin repede, chiar imi place, daca pana la monti la munca meniul meu era 3-4-5 covrigi , saratele si alte foietaje acum regula e un fruct +pachet de acasa, mult mai bun si sanatos. Parerea mea despre disociat e (de fapt despre toate dietele in care dai jos repede kg) ca te ingrasi repede la loc, eu vreau sa slabesc incet si sa ma mentin, sunt o gurmanda, mananc de placere, de plictiseala, de suparare, de bucurie si monti imi permite chestii pe care alt regim nu le permite si in plus si cel mai important lucru e ca nu simti ca tii regim. Gata!
Andanii norocoaso , familia papa ce le gatesti, ai mei ,mai ales cel mic e foarte mofturos.
Uta bine ai venit! hehehe incet incet toate am atins 30 de ani si depasit de ceva vreme chiar si mereu ma gandesc ca si la 40+ o sa simt ca tot 20 de ani am, chiar asa, oare de ce ramanem ancorati toti la 20 si un pic? chiar si sotul imi spunea ca simte la fel, imi mai povesteste de clientii lui si spune" unu cam de o varsta cu noi, un pusti ..."
Uta intreaba si noi raspundem, 5 kg nu pare mult, 5 kg le dai repede jos cand esti mult peste greutatea normala, cand ai doar 63 de kg le dai jos mai greu, parerea mea, tocmai de aia nu trebuie sa te grabesti sa scapi de ele intr-o luna ca sa nu fii dezamagita, iti propui un targhet de 5 kg in 6 luni sa zicem (stiu, pare mult, da cand mananci monti nu simti ca esti la dieta) si sa nu faci ca mine, adika sa nu te cantaresti zilnic , cel mult odata pe saptamana, altfel risti sa cazi in pacat, cand cantarul imi arata "de bine" prind aripi, cand imi arata in plus asa ma ia o stare de nervi si de ciuda bag tot ce gasesc in frigider
Mai voi vedeti ce limbarita am de dimineata? hai mai ziceti si voi ceva.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)