MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anca,ne mutam la disociat pana una alta?Ca sa nu le disturbam pe fete!Maine bag carne,ca miercuri sa pot manca legume!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

am plamadit acuma alta paine , tot schimb cantitatile sa vad cum iese ... testez , ce sa fac
acuma am pus asa : 300 gr faina integrala de grau , 100 grame faina de secara , 100 gr tarate , un cub mic drojdie , aproximativ 400 ml apa calduta si o lingura de otet, sare si chimion.
sa vedem ce-o sa iasa , acuma era la crescut defapt am facut niste minicornulete , fac poze si va pun sa le vedeti, merg sa o bag in cuptor ... va spun cand o scot ce mi-a iesit ....

ANDANII

Andanii - poti sa imi spui cum pui ingredientele la reteta asta? ca vreau sa o incerc si eu mai ales ca ti-a iesit buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetele, tin sa va anunt ca m-am abitionat! am facut jumate de ora de bicicleta (30 km, 200 cal "pirlite") si am scos piciul la plimbare pe jos mai mult de o ora...de luna viitoare imi fac abonament la piscina, si daca trebuie sa merg de la 6 dimineata!!!!

Vali, eu zic sa raminem si aici...oricum, disociat nu tinem mai mult de 10 zile...daca reusim...si mai ales daca il timen si monti, adica fara cartofi si orez...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ma bag si eu la disociat.....dar cu ceafa de porc!!

Revin

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hello , nici chiar asa ... cum sa plecati la disociat toate acuma ... si ma lasati singura ?????
va rogggg nu ma parasiti

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui la_cristescu

Citat:
citat din mesajul lui andanii

am plamadit acuma alta paine , tot schimb cantitatile sa vad cum iese ... testez , ce sa fac
acuma am pus asa : 300 gr faina integrala de grau , 100 grame faina de secara , 100 gr tarate , un cub mic drojdie , aproximativ 400 ml apa calduta si o lingura de otet, sare si chimion.
sa vedem ce-o sa iasa , acuma era la crescut defapt am facut niste minicornulete , fac poze si va pun sa le vedeti, merg sa o bag in cuptor ... va spun cand o scot ce mi-a iesit ....

ANDANII

Andanii - poti sa imi spui cum pui ingredientele la reteta asta? ca vreau sa o incerc si eu mai ales ca ti-a iesit buna

Laura

mamica Evei

le pun toate in castron toate una peste alta , in ce ordine doresti le amestec , framantat putin si gata ... pun in tava si la cuptor
ieri am framantat o portie si facut pizza cu jumatate de aluat , pe jumate de tava cu ton si pe cealalta parte ciuperci, superrr si din cealalta jumatate de aluat am facut cornulete .... au avut un succes fantastic , ieri s-au si papat pana seara .... eu si baietii mei le-am infulecat cu iaurt .... mi le-au laudat la maxim asa ca aseara am facut alta tava sa am zilele astea , deja am impartit din ele inseamna ca sunt super nu ?

bafta la painici , eu le fac cornulete, chifle , e mai multa coaja

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, hai mah ca nu plecam nicaieri! disociat-disociat, da' monti...fara cartofi si orez...asa ca ramin aici...cel putin eu...

azi mi s-a acrit deja de lactate...bine ca e gata ziua...nu stiu ce am avut, ca mie imi plac de obieci...hmmm

miine e zi de carne. sanse, poate nu ceafa de porc, da niste cotlet la gratar ar merge!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
nua am putut scrie mult de la servici, doar raportul sia tat.As fii putut mai mult, da am pacatuit cu 6 doze de coca-cola si se vede am zis ca de azi nu mai beau deloc, sa vedem cat ma tine
andanii, eu sunt in zona asa ca
bei adunaea toata lumea, cum adica mergeti voi nu stiu unde, si veniti luni la raport sau cum
mno treaba voastra ce mancati dar nea monti se supara pe voi cum adica fugiti toate.
ma duc sa recuperez puiu de la gradi si apoi la banca, vin mai spre seara.
va pup pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

vreau sa pun scurt si succint 3 intrebari, daca gasiti timp poate imi raspundeti si oricum va multumesc pt toate informatiile, va citesc dar din umbra :)

1. este cineva care a remarcat ca NU obtine rezultatele dorite cu Monti?

2. fata de o alimentatie obisnuita (a se citi haotica) stilul monti presupune un efort financiar mai mare sau doar un efort de disciplinare a programului de servire a meselor, a meniurilor si implicit a vointei ? sau ambele?

3. stilul disociat care se abordeaza pe perioade determinate de timp si se spune ca vizeaza schimbarea metabolismului energetic si stilul monti care devine un modus vivendi.....pot fi combinate sa zicem pt un efect mai bun? sau daca sa zicem ca avem perioade in viata cand disciplina meniurilor e greu de tinut, pt ca avem timp prea putin sa ne preparam hrana pt masa de cina sau pt cea de pranz? scrie in cartea lui monti ca daca nu mananci "cu cap" (se refera in context ca sari peste anumite componente ale mesei de ex) poti sa aduci prejudicii corpului. Mie personal stilul disociat pe zile mi-e mult mai comod pt ca nu ma conditioneaza la a gati separat pt mine pt pranz si cina. Sotul nu e de convins sa manance asa, iar copilasii sunt mici, cu ale lor meniuri, de aia ma intrebam daca pot impleti stilurile ca sa dea bine la cantar :)

lia

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu ma mut Dana,aci raman!
Mirela,mie imi merge maine de minune un cotlet la gratar
Dorsilia,vorbesc dpmdv,strict personal,la mine nu da rezultate foarte bune,pentru ca nu tin corect!cand tin, merge,cum fac abateri,ioc!Mai scump nu este foarte tare,in sensul ca nu poti cumpara paste normale,iti trebuie fructoza si mai sunt,dar daca ai ambitie si iti intra in constient meniul,merge!Nici eu nu=l pot convinge pe sot sa tina,asa ca gatesc oarecum separat!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput