MONTIGNAC (113) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
valentinag spune:
Neata!
Haideti doamnelor,cum stati cu raportul?La mine cum era de asteptat,stagnareVreau sa ma apuc de disociat pe zile,macar o saptamana si por'ma sa revin la monti,ma gandesc ca asa dau un impuls corpului si incep sa slabesc!
Azi am la mine iaurt degresat si o cutie de fagaras!Acasa n-am idee ce mananc,vad io!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anca.b spune:
salutare!
sa vedeti ce raport am eu!!!!!
plus la greu la kg, sint inapoi de unde am plecat, adica 82!
andanii, astept turma de porci!
vali, gind la gind cu bucurie. azi m-am apucat si eu de un mic disociat monti pe zile. si tot cu lactate am inceput. o cana de lapte degresat la micul dejun (inca n-am terminat-o, o tot lungesc de la ora 8). brinza de vaci slaba la prinz si iaurt de cina. miine la ce te incumeti?
ma duc la treaba, ca am de spalat haine si de facut musaca de cartofi cu carne de vita pt baieti!
pupicei la toate si sper ca eu sint singura cu turma dupa ea!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ymca spune:
raportez: 78.6kg, -600g...dar cu eforturi mari...daca nu ma apuc de sport n-o sa mai mearga in curand
andanii spune:
si eu turma de porci +600 gr .... sunt cu rusii pe cap , nici nu ma supar , la cum ma simt sr fi si culmea oricum aveam si inainte de rusi tot atata ... ca doar merg la sala si mi se formeaza muschii pentru ca la haine simt scadere ... nici nu ma stresez , ciuda ... ciuda ... cantarului
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
alinam spune:
Neata, dupa porcaiala din we sau mai exact din ultimele 5 zile raportez si eu 65.4 kg, e bine, ma asteptam sa sara de 66 lejer, daca pastram ziua de joi luam un brat de flori hehhe, asa .... recunosc ca am facut chiar abuz: piure de cartofi, snitele cu pesmet, prajituri(de vreo 3 ori) samd si etc.
Asa ca tura asta vreau o floricica ,da
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Ele spune:
Stagnare...
Si eu ma gandeam la disociat ca desi am fost cuminte si seara nu am mancat cantarul nu arata nik.
Deocamdata nu am baut decat ceai verde. Nu stiu incotro sa o apuc..
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Androix spune:
eu am mdat jos 100 de grame! Ieeeee! Deci nici nu ne mai incurcam cu modificatul dar asa ca sa nu zic ca am stagnat Si eu zic la fel, daca pastram ziua de joi luam un brat de flori, asa ma bucur ca nu primesc un porc.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
olim spune:
si eu am dat jos, am 80.4
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
puisorul spune:
Bine v-am regasit dragelor .
Saptamana asta si eu merit doar porcusor dar se intelege. Fac ungurii o mancare buna de numa . Dar de azi din nou la dieta. De dimineata am mancat branza de vaci cu rosii iar la amiaza am mancarica de pui cu ciuperci si ardei. Diseara poate fac niste clatite cu mere, sa vedem daca mai am chef.
La Cristescu, mersi de reteta ca eu sunt fan scoici. Daca mai ai alte retete ce fructe de mare le astept
Prevad cam multi porcusori saptamana asta dar vom reveni in forta .
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
Eu raportez 62,5 Kg. Va jur insa ca joi aveam 62!!!Mi-e ciuda de mor! Stiu de la ce mi se trage. Am baut vin rosu de doua ori si duminica vin alb!
In we am fost cuminte, am mancat ciorba deasa de dovlecei cu iaurt si branza, pastrav la folie cu rozmarin si lamaie, garnitura de spanac, dimineata iaurt degresat cu paine neagra, seara fructe uscate, migdale sau fructe verzi. Am pepene galben. Pot sa incerc diseara?!
Azi - pulpa pe porc cu fasole verde
- gustare - doua portocale
- diseara - pepene galben sau migdale sau smochine
Si azi ma duc la sala si la bazin..
Fetelor, am descoperit acasa un cuptor de paine electric. Cine imi da si mie o reteta de paine monty sa ma sparg in figuri?! Sau poate niste chifle, cornuri, ceva pt dimineata cu iaurt sau lapte degresat.Avem?!?
pup,