Fiv la Cluj 6
Raspunsuri - Pagina 6
Lilicica spune:
Moniland in martie 2008 am facut transfer cu blastociti la Cluj, probabil ca de atunci s-a si marit taxa de fertilizare de la 600 euro la 800 euro. Eu cand am inceput sa fac injectiile in februarie era 600 de euro taxa, iar in martie cand am avut ET era 800 euro.
Eu chiar ma bucur ca se face si la centrul de la Cluj transfer cu blastociti, sansele atunci se maresc considerabil.
Lilicica spune:
La preturi se mai poate trece si pretul la crioconservare si la embriotransfer cine are pusi la congelat.
apalina spune:
mersi fetelor ptr atentia acordata ,sunteti fff dragute ! e clar ca ma inscriu si eu la aspirante ,cit am o sansa voi profita de ea ,mersi mult .Luni merg la cluj la dr Stamatian si va voi da vestile ,sper sa fie din cele mai bune .Bafta fetelor si curaj ,pupici
mara72 spune:
apalina mult succes sa ai luni, te asteptam dupa consultatie cu amanunte
petruta tu in ce stadiu esti, ti-au facut deja analizele ?
lilicica pe tine nu te-am intilnit la mall ieri seara . E drept ca te stiu doar din poza de pe mess da cu toate astea eu m-am uitat dupa tine. Da las ca ne intilnim noi cumva
maddutz e frumos tare capitolul asta asa aranjat de tine, esti o pricepuata cum ti-am mai zis.Si saru-mana de reclama, i-am prezentat sotului cele spuse de tine despre mine aci pe forum cum ca aratam aseara ca o fetiscana. Sa stie si el ce are acasa I-a crescut inima de asa laude la adresa nevestei si a zis ca si tu esti tare draguta
brunadria nu fii necajita ca tu n-ai fost aseara cu noi la polus. Cind mai vii la cluj putem oricum de o intilnire si de o sedinta de shoping
moniland eu marturisesc ca ti-am studiat burtica si tare mi-am placut. Vreau si eu una la fel.Te rog sa mai dai pe aici pe la noi
criadema te pup, si pe cei mici la fel
enni, jovana vrem vesti despre voi
brunadria spune:
uraticoo pe unde esti? iar te petreci??
mara asa e, tot vin eu prin cluj si ne intalnim, nu scapati de mine..
vreau sa vad si eu burtica lui moniland dar nu reusesc..
eu imi fac griji pt enni , i am lasat mesaj si pe mess dar nimic, nici un raspuns..sper ca e bine..si jovana la fel..
apalina succes pt luni..sa vi cu vesti bune
Moniland spune:
Asa arata burtica cu gemenuti la 13 saptamani. http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3233130859/
Acum e mai maaaarreee.
14+
dedus75 spune:
Salut fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in discutiile voastre:)
eu sunt o mai noua ''aspiranta'' la inseminare intrauterina:)) facuta aseara 30.01( speram sa fie cu noroc!!!!!!!!).
In cazul in care va trebui sa luam in considerare si alte optiuni ca de exemplu FIV as vrea sa va intreb daca este chiar adevarat ca la cluj cost 800 euro?....la timisoara nu te poti apropia de preturi....si vorbesc de cele oficiale nu de ceea ce trebuie sa ''bagi'' in buzunarul medicului....:)
Succes celor care vor merge la medic, sanatate celor care asteapta un bb deja....si sper sa va dau o veste buna peste aproximativ 14 zile
maddutz spune:
Moniland nu ma mai joc! asa nu se mai poate! vleau si io bultica ca a ta! adica...bultica am io, a mea personala, da' io vleau sa am si io ce ai tu in ea! promit sa fiu tot anu' cuminte. poate imi aduce mosu' si mie! burtica, ca burtica, dar ecografiile m-au dat pe spate! nu am mai vazut ecografie cu gemeni! cu un ingeras am vazut, dar cu doi nu! asa ca trebuie sa-ti multumesc ca am mai invatat ceva!
dedus75 bine ai venit! te primim, cum nu?! mult noroc, si sa nu mai ai nevoie de FIV. sa ne spui peste 14 zile (daca rezisti sa nu faci mai devreme testul) ca au iesit 2 liniute (mama lor de liniute! ca am ajuns sa le urasc . mda, preturile sunt actuale. sincer nu am inteles de ce, daca este o procedura care o platesti, sa mai dai si bani doctorului. teoretic banii aia tot cabinetului respectiv ii revin. cred. oricum e un fel de contradictie in termeni. da' ma rog! si aici se da, dar cat te lasa sufletul si, mai ales, buzunarele.
mara esti o dulce. iar sotul tau un gentleman desavarsit daca a spus ca sunt draguta...la cat de obosita eram, nemachiata, cu machiajul de peste zi intins pe toata fata...atat de obosita eram ieri, ca nici nu am avut chef sa ma demachiez si sa imi aranjez un pic parul cand am plecat aseara. am aruncat o bluza pe mine, geaca si....o mica terapie prin shopping
uratica pe unde umbla? ma ingrijoreaza!
brunadria spune:
dedus75, te primim cu drag, iti doresc un test cu doua liniute !!
moniland , ai o burtica foarte draguta!!si eu vreau...
maddutz nu te tot plange ca esti frumoasa oricum...cu burtica o sa fi si mai frumoasa...abia astept sa fim toate burtoase..iar mi sa facut pofta!!!
anamy spune:
buna fetelor!!!
sant si eu o aspiranta din cj,va citesc de f f f mult timp,am 4 IA ,3 cu dr cruciat si a 4 a cu dr surcel.este un dr nemaipomenit,am mare incredere in el ,acum i-au anticonceptionale pt un chist care a aparut dupa stimulari ,urmeaza sa fac IA dupa ce va disparea.
succes tuturor aspirantelorsi felicitari burticoaselor