Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

Moniland mi-am permis sa te trec si pe tine la fericitele gravidute. sper ca e ok pt tine. daca nu sa-mi spui sa te scot
fetelor, astept sugestii si observatii daca am gresit ceva.
...sper ca nu s-a suparat nimeni ca am trecut si varsta (la cele la care o stiam)
hmmmm....si sper sa nu se supere cele de la pagina principala de FIV ca am facut un mic plagiat, copiind de la ele modelul primei pagini

Mergi la inceput

adresa dr. surcel am luat-o cum mi-a dat-o brunadria. dar din cate stiu eu la acea adresa, pe vremuri, isi avea cabinetul tatal dumnealui. banuiesc ca acum e al fiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maddutz ar trebui sa le trecem si pe enni si pe jovana dar cred ca ar fi bine sa asteptam sa dea datele exacte..
eu am facut fiv cu stamatian..

Mergi la inceput

apalina te inscri si tu la aspirante.?
te asteptam cu noutati..

Mergi la inceput

apalina, te-am trecut si pe tine sper ca nu te superi!
povestea ta e similara pe jumatate cu cea a lui uratica si pe jumatate cu cea a marei. uratica a avut si ea sdr aderential, iar mara hidrosalpinx bilateral. cred ca , pana la urma, povestile noastre, ale tuturor, se suprapun intr-un anumit punct. pe mine asta ma ajuta. ma ajuta sa vad ca nu sunt "o ciudata" care nu poate face copii. ma ajuta sa vad ca sunt si alte persoane in aceeasi situatie. ma ajuta sa inteleg ca nu avem nnici o vina ca ni se intampla tocmai noua. din pacate. si, mai ales, ma ajuta cand vad ca alte persoane, aflate in situatii similare, au obtinut rezultate uimitoare concretizate intr-o sarcina si, apoi, intr-un ingeras
iar ma balacesc in butoiul cu melancolie!
...cred ca e cazul sa ma duc sa-mi probez bluzele cumparate ieri din polus ca sa ma binedispun. terapie prin shoping nu mai pot face, caci ieri am tocat toti banutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

maddutz, nu ma deranjeaza sa fiu la voi pe listuta, doar ca nu e reusita de Cj. Sigur nu se supara fetele de la FIV. Garantez eu asta
Eu habar nu aveam ca are cabinet privat asa ca lasati-o acolo pana se confirma sau infirma.
Nici la gravidute nu se stie nimic de Enni. Sper sa fie bine si ea si baieteii.
Lilicica, nu stiam ca la Cj se face transfer cu blastocisti. Dar e ok daca s-au specializat si in asa ceva. Oricum tu ai sanse sa reusesti acolo.
uratica, ai lucrat in TgMs? Eu sunt din TgMs.

14+

Mergi la inceput

Moniland, da, de ceva vreme, de prin martie 2008 cred, au inceput sa faca si transfer de blastociti. la primul fiv, doamna care a facut o data cu mine recoltarea de ovociti, transferul la ea s-a facut cu blastociti, iar in decembrie a nascut un baietel
am trecut la tine, Moniland, ca reusita este in Austria. nu-i nimic ca ai incercat aici si ai reusit in Austria. abia vad fetele care nu au parte de succes, ca totusi, se poate. daca nu reuseste la cluj, va reusi in alta parte. sanatoase sa fim si sa nu ne paraseasca speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

maddutz
te rog sa corectezi pe prima pagina eu merg la DR. Mironiuc
sper sa aveti dreptate sa am norocul incepatorului, desi zilele astea nu m-am simtit prea bine sper sa nu se schimbe planurile
vom vedea marti
oricum va doresc tuturor succes!

Mergi la inceput

saboupetruta am facut modificarea!
si...curaj! nu e deloc complicat. e o procedura simpla, usoara, nedureroasa. poate nu e tocmai o procedura romantica, dar e un practica, care nu trebuie sa te sperie. trebuie sa ai incredere si sa crezi ca poti reusi! adica...multa gandire pozitiva!
la toata lumea!

Mergi la inceput

maddutz mai vreau si eu o completare,am uitat sa completez: infertilitate feminina secundara.

Mergi la inceput