Fiv la Cluj 6
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
lilicica bine ai venit !!
mai fetelor cum intru in casa hop pe forum,mi se face dor de voi, sa vad care ce faceti...aveti grija cu cumparaturile ca avem de cheltuit pe altceva..(glumesc)
uratica m ai facut sa ma distrez un pic...asa le intampini tu pe fete cu bataie, hai ca noi suntem obijnuite
sunt un pic invidioasa ca va intalniti in polus as veni si eu dar e un pic departe..
maddutz draga ramanem datoare ,te am pus sa lucrezi si noaptea mai nou...bine eu oricum ti s datoare vanduta...
brunadria spune:
lilicica asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine..cand ai timp..cum de ai ajuns la fiv?
sa dea d zeu sa reusesti din prima!!!
brunadria spune:
fetelor n am somn , ma gandesc ce bine ati stat la o poveste in polus..
uratica la ora asta, ceea ce e normal, numai eu bantui pe aici!!
am vazut ca s au mai deschis mai demult subiecte despre fiv la cj..oare pana la urma au reusit?
haideti fetelor curaj !!treceti pe la noi, va asteptam cu drag..
maddutz spune:
fetelor, am sosit din Polus. mai usurica de cativa leuti, si rupta de oboseala. eram obosita inainte, dar acum...
asa, si ...cu cine credeti ca m-am intalnit? cu....mara! noroc ca m-a strigat(eu dormeam in picioare, epuizata dupa o zi lunga de lucru si in plus, dupa zeci de haine probate)! arata ca o fetita, luminoasa, cu parul in codita...ce mai! haios a fost ca i-am spus mara! mi-a inseninat un pic ziua, numai vazand-o. nnu am stat la povesti, ca era o nebunie generala pe acolo.
hmmmm...cred ca am vazut-o si pe lilicica! la cata lume era pe acolo....nici nu ar fi exclus!
nu am fost prea optimista azi . fara un motiv concret. cred ca oboseala m-a cam ajuns din urma ar trebui sa recurg la solutia uraticii, adica la un pahar de vin (rosu, neaparat) hmmmm...e cam tarziu. mai bine ma duc si fac nani! asa ca...somn usor si ne 'auzim" maine. cred ca maine fac si modificarile, caci altfel voi adormi cu capul pe tastatura!
Moniland spune:
Hello, hello!!!!!
Imi pare rau sa aud ca Enni e tintuita la pat. Ceva grav?
Maddutz, felicitari pentru prima pagina!!!!
As fi vrut sa fiu si eu pe prima pagina la reusite, dar oricat de mult am incercat norocul meu a fost in Austria.
Vad acum ca Surcel e trecut pe str. Pasteur. Are cabinet acolo?
14+
Moniland spune:
Incerc sa va ajut sa ajungeti la cap. 7 .
Lilicica, si eu am fost pacienta lui Surcel la 4 FIV-uri. Imi place tare, tare mult de el. La FIV-ul 3 am avut hcg pozitiv, dar din pacate la 5 sapt de sarcina s-a produs avort spontan. L-am facut si al 4-lea acolo, dar la noi problema e de cauza masculina si nu s-au gasit spermatozoizi. Din cauza asta am decis sa mergem in Austria unde au tehnici mai avansate cand e "el" problema. Am vb cu S. pt Austria si mi-a zis ca fac o alegere buna si sa-l tin la curent. L-am sunat in urma cu cateva saptamani si i-am spus rezultatul din Austria si ca vreau sa ma duc la el pentru dublu test. A fost foarte serviabil si mi s-a parut ca se chiar bucura pentru mine si mi-a mai zis ca am facut f. bine ca am schimbat locatia ca ei mai mult decat atat nu puteau face.
14+
Lilicica spune:
Ma bucur Moniland sa aud ca ai fost multumita de Dr Surcel, eu am cuvinte numai de lauda, este un om extraordinar si un medic care se vede ca isi da interesul ptr pacient sa faca tot ce poate.
Eu de fapt am fost pacienta lui Dr surcel (senior), care a plecat mult prea repede dintre noi si care la randul lui a fost un om deosebit, care a ajutat foarte multe femei sa-si implineasca visul, tot dansul mi-a facut si laparoscopia.
La noi nu sunt probleme nici la mine nici la sot, dar se pare ca bebele nu vrea sa vina (infertilitate din cauze inexplicabile) analize hormonale perfecte de fiecare data.
Am la activ 6 IUI si 1 FIV cu transfer de 3 blastociti anul trecut in martie nereusit.
Mara si maddutz nu ne-am intalnit aseara, era f multa lume, dar poate altadata...
Va pup pe toate......
brunadria spune:
neata...
moniland, nu stim nimic despre eni, doar am presupus ca sta in pat..si speram ca e bine ..
s ar putea sa nu fie adresa corecta a dr surcel? daca cumva stiti ca nu e buna si exista o alta va rog sa o scrieti sa o poata modifica maddutz..eu o stiam de la o prietena care era pacienta lui..intr adevar mai demult..
moniland tu cum te simti?
oricum ai dreptul si tu sa fi printre noi pe prima pagina , doar si tu ai facut fiv uri la cj chiar daca ai reusit in austria..important e ca ai reusit si ma bucur mult..
probabil ca si eu urmatorul il voi face in franta desi deocamdata nu stiu exact..