Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor, ce ziceti sa se puna pe prima pagina si informatia de la inseminare ..e mai simplu pt cine cauta astfel de informatii si la subiectul nostru..
mi ar place si mie cum zicea criadema sa mai apara fete care au reusit la cj , sa ne povesteasca fiv ul lor..
haideti fetelor!!! stiu ca citesc o gramada...asa am citit si eu un an , abia dupa aia m am inscris pe forum...si este minunat...
sunteti minunate toate ..meritam sa reusim si sa avem puiutii nostrii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

beiiiiiiiiiiiiii..fetele..era cat pe ce sa nu va mai gasesc pe-acilisa!ce harnicute sunteti!
uff..eu fusei la tg mures cu tati,fusei sa-mi scot cartea de munca si binenteles ca ma rafuiii cu toti pe-acolo!mai aveam putin si ii faceam pe toti permanent(bla bla-ca m-ar putea da in judecata ca am plecat fara sa le zic-in fine,prostii!chiar le-am zis sa o faca!au ramas masca!!!-nu se asteptau sa fiu asa pregatita de ,dar prin cate am trecut zilele astea..vai de capul lor daca mai ziceau ceva!)!fusei sa iau cadou ptr nepotel,fusei si fusei si fusei..ca sa nu mai zic ca mi s-a stricat si incarcatorul la laptop si acum trebuie sa-i piratez iar calculatriciul lui frate-miu!bruni-imi pare rau ca nu am putut crea eu pagina de start-dar o felicit si eu pe madutz!e beton!si oricum, asa se cuvenea-ca o fatuca frumoasa din cluj sa deschida subiectul-nu o parvenita ca mine!
apalina iti urez si eu bun venit si sper sa te gravidesti cat de curand!si asa cum a zis madutz-cazul nostru e asemanator,numai ca eu am facut si operatie clasica ca sa scap de blestematele alea de aderente si ca bonus-am ramas si cu trompele!referitor la ce ai zis tu-ca trebuie operatie clasica ptr aderente,pot sa-ti zic doar ca mie dr mi-a spus ca nu-mi va reusi un viitor fiv daca nu scap definitiv de ele!mai ales ca exact ca si la tine-toate organele erau lipite intre ele si uterul nu era mobil-ceea ce duce la pierderea unei eventuale sarcini!mie asa mi s-a explicat,insa e posibil sa nu se intample asa!
criadema..eu prefer sa-mi dai fitosul tau de baiat!ca sa-i bage mintile in cap fii-mii!sa nu fie asa proasta ca masa!
mara..uite,la cat am scris-sigur ajungem la cap 7!si asa e!nr 7 e norocos!asa ca-eu zic sa te obisnuiesti cu ideea de a avea gemelasi!
bruni..ei fata mea,mai avem un pic si intram si noi in focuri!
madutz-multumim ptr pagina de start si asteptam sa treci repede pe listuta de gravidute numele tau!
aa...stiu ca v-am inebunit de cap,dar la mine poti sa treci-infertilitate primara-sindrom aderential pelvin extis-aderente(cuprinde uter,ovare,trompe,intestine,ficat etc..)-laparoscopie nov 2008, operatie clasica dec 2008,acum in perioada de recuperare,natural sau fiv aprilie 2009.
fetele si scuze ca m-am intins atat cu scrisul!dar trebuia sa recuperez!mai ales ca a-ti deschis deja capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uraticooooooo!!!! ma omori cu zile, parca traiesc alaturi de tine tot ce ti se intimpla, te si vad certindu-te, agitindu-te de mama focului. Ma binedispui de fiecare data Si sa stii ca am incercat si eu tratamentul ala indicat de tine, ala cu un pahar de vin rosu. Si tine figura, tare vesela am devenit dupa ce l-am baut . Mai si sigurat trebuie sa fac gemeni, o sa ma rog pentru asta.
Si eu zic sa punem informatiiile despre inseminare pe prima pagina. Si sa o trecem pe petruta acolo cap de lista . Petruta, eu zic ca nu e cazul sa dai ceva in plus la doctor, inseminarea e o procedura care se plateste si nu trebuie sa te simti obligata sa dai ceva in plus.
criadema garantat vin eu pe la Taga.Ca eu sunt din aia fara stare care umbla mult, ador muntele, plimbarile in natura si nu am stare niciodata . Prin Taga am trecut de citeva ori, ultima data cind am fost la Nicula, am ales sa mergem pe acolo ca sa mai vedem zona. Si eu te astept la cluj, cind vii anunta-ma poate facem cumva si ne intilnim.
brunadria maduutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..mie imi place mesajul lui bruni..cel cu "sunteti minunate!"-ma gadila pe la orgoliu pe undeva!
fetle,jur ca nu-mi vine sa cred cate am rezolvat saptamana asta!si de ce am fost in stare!am rezolvat si problema cu tati-trebuie sa isi ia tratamentul toata viata si nu e atat de grav!numai ca e cam incapatanat tati al meu!dar i-am promis solemn doctorului din tg mures ca ii bag medicamentele pe gat daca nu vrea sa le ia!murea dr de ras!nu mai putea!
deci va zic eu-anul asta ma razboiesc cu toate problemele sin viata mea si o sa am castig de cauza garantat!in toate!asa pe rand,dar cu siguranta voi razbi in tot!
asa sa faceti si voi!ca daca nu,vin si va dau o mama de bataie de nu va vedeti!
petruta,apalina e valabil si ptr voi!sa nu credeti ca scapati!
si sunt si eu de parere sa o treceti pe petruta ca fiind prima aspiranta de anul asta!stiti cum e..norocul incepatorului!ea incepe cu reusitele si noi o urmam!
uff,e un picut trist ca nu mai stim nimic de burticile noastre!enni,jovana-cum sunteti??dati un semn de viata!
eu ma duc sa-mi iau tratamentul!dupa o astfel de zi..e cazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Ma inscriu si eu pe lista, sunt pacienta veche la cluj, la FIV in martie, o urmez pe mara. Eu sunt pacienta lui Dr Surcel, intr-adevar echipa de la Cluj este minunata.
Mult succes tuturor si felicitari lui maddutz ptr capitolul deschis cu atatea informatii.
Intradevar informatiile foarte necesare si pretioase pentru cele care sunt la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetele!
ba, io nu ma simt de loc minunata! m-am uitat pe noua noastra pagina (voi trece la noapte completarile, caci amu ma grabesc la polus, poate prind ceva reduceri, daca le-oi fugari aprig, ca o sudista ce sunt) si...minune! suntem doar 4 aspirante la FIV si mai nou, o curajoasa cu IA. numai atatea suntem in toata zona clujului? incep sa ma simt ca o ciudata! sau noi suntem cele mai "exhibitioniste"?! si avem curajul sa ne spunem ofurile? cel putin aici ne intelegem una pe cealalta si vorbim aceeasi limba. ca, de ma duc si ma plang la vecina, ce are 2 odrasle deja, ca vreau, am cu cine, am cu ce, am unde, dar...de ce...nu iese, al' de sus stie, nu ma va intelege!
asa ca....potentiale aspirante la FIV din zona clujului, care aveti cu cine, aveti cu ce, aveti unde, dar nu iese, curaj si spuneti-va oful. abia mai impartasim din necazuri si din bucurii. iar bucuriile si reusita uneia dintre noi ne va da curajul sa mergem mai departe, vazand ca exista si reusite! vedem reusitele in criadema, in jovanna, in ennni, DAR MAI VREM! cat de multe! si chiar si nereusitele ne vor ajuta. poate ca avem ce invata din ele. sau, poate, chiar daca suna egoist, vom vedea ca se intampla si altora, si nu suntem noi, oricare dintre noi, de vina pentru ce ni se intampla. ca e mai presus de noi tot ce traim. si ca nu avem nici o vina. si ca toate vom avea o sansa. azi. maine. candva. dar va veni si ziua noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

ups! lilicica, bine ai venit! tocmai redactam mesajul de mai sus, si se pare ca mi-ai luat-o inainte! tare ma bucur!
...sper ca nu am suparat pe nimeni cu mesajul anterior. nu asta e scopul lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

mersi madutz ,am gasit in mare parte raspunsurile pe care le cautam dar daca mai am nelamuriri sigur va voi intreba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz viu si eu la polus la noaptea alba a reducerilor, poate prind si eu ceva
lilicica bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

pe mine m-a operat anul trecut dr margineanu in tg mures dar a fost putin cam tirziu ptr trompele mele ...

Mergi la inceput