Fiv la Cluj 6
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
anamy, ma gandeam la tine zilele trecute. Deci tot in asteptare esti.
maddutz,stau prin zona ca poate se molipseste.
14+
dedus75 spune:
fetelor multumesc de urari...va doresc noroc si voua
:)) si da...cred ca nu o sa ma pot abtine sa nu fac testul mai repede de 14 zile:))...stie cineva cam cand ar trebui sa se ''vada''? ma refer mai repede de data cand ar trebui sa am CM...
apalina spune:
fetelor mersi ptr incurajari dar zau voi cum va descurcati cu ... asteptarea asta ,ca e chinuitoare rau !eu voi merge acum la Stamatian doar la prima consultatie ,ce-o sa fac mai incolo cu rabdarea ? ca n-am defel !!! Criadema ma bucur sa te reintilnesc aici ,sanatate la puiutii tai !!! fetelor ,cale care aspirati la incuscrire cu criadema sa stiti ca are niste bbi super super ,asa ca luati atitudine ,inscrieti-va repede ca nu stiti ce pierdeti !!
uratica spune:
moama fetele..cat ati povestit!!!
incepe sa-mi placa!acum am si eu pe cine inebuni de cap!hihi!
ati avut noroc acum ca am fost plecata!nu numai cu capul..ci fusei la munte!la distractie!am baut vin rosu ca sa nu inghet de frig!asa ca,a fost o atmosfera superrrrrrrrrrrr,va dati seama!
m-a intrebat toata lumea de ce nu ma incumet sa fac copii..binenteles!!!le-am zis ca o sa iasa copchilu alcoolic si e pacat!deocamdata fac cura de dezintoxicare-ma duc la alcoolicii anonimi si pe urma vine si copchilu!
acum ma pui sa dorm,ca sunt franta!
aaaaaa..si sa nu uit fetitili istea noi noute-bafta gravidutelor de 2009!!sa ne ajute Dzeu sa ne umplem casele cu plozi care mai de care mai frumosi!o concuram pe criadema!!auzisi cuscra??pregateste-te!!!o sa-ti fac o nora si-un ginere..uratei foc!!!
toate fetele!si nu va faceti griji-sunt bine!si am fost si la shopping!la reduceri!!a fostttttttt-fara numar,fara numar!!!!sper sa mai am bani de facut copchii!ca din cate imi dau seama copchii cam costa!ptr unele!
aaa...si fata frumoasa-madutz..trece si acolo-sa ia la mini,ca am si eu 29 de ani!!asta asa sa ma amagesc un picut-ca schimb prefixul imediat!
mara72 spune:
Asa da, incep sa apara fete noi ceea ce e foarte bine.
dedus sa fie cu noroc si sa ne dai curand vestea cea buna
anamy sa scapi de chistulet cit mai repede. Cit timp trebuie sa iei anticonceptionale?
moniland sa ramai prin preajma, toate vrem burtica ca si a ta si speram sa ne molipsim. Daca apare enni pe dincolo pe la odisee sa ne spui
pup toate fetele si sa avem o saptamina minunata
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dedus75 fetelor multumesc de urari...va doresc noroc si voua :)) si da...cred ca nu o sa ma pot abtine sa nu fac testul mai repede de 14 zile:))...stie cineva cam cand ar trebui sa se ''vada''? ma refer mai repede de data cand ar trebui sa am CM... |
cel mai repede poti sa faci un test in ziua a 10 a...iti doresc mult noroc , sa vi cu 2 liniute..pana la test stai cumintica ...
brunadria spune:
ma bucur si eu ca apar fete pe la noi , si sper sa mai vina ..care au reusit deja ..sau vom reusi impreuna..
mara pe cand startul la injectat?
uratica a fost weekend ai o scuza, dar de acum sa fi la apel , ma obijnuisem ca pe tine sa te gasesc mereu aici..
enni , jovana vrem un semn de la voi
apalina spune:
hollo fete ,sunt stresata rau de tot ,si voi ati fost asa ,?doar e un simplu consult da ' parca ma duc la taiat !mamaaa ,zici ca nu sunt eu si inca ce ma mai asteapta !!!
uratica spune:
buna fete noi,fete mai putin noi!
pai ce credeati,ca scapati asa usor de mine?sunt ca raia!!!!
hihihi!acum am de citit din urma!asa-mi trebuie daca nu am fost silitoare!dar ma bucur ca suntem mai multe!sa speram ca o sa ne inmultim si in burtici,cat de curand!!
fetili,acum citesc tot tot tot din urma si revin!!