Buna seara,
De 2 ani jumate incercam sa avem un al doilea coplias.
Si Bia a venit tot cu tratament dupa cativa ani.
Acum sunt in a 5-a luna de tratament cu Clostilbegit si Duphaston,
e ziua a 12-a a CM si sunt racita. Bia are pneumonie, si cred ca am luat
de la ea ceva si eu.
Adevarul e ca nu avem chef de nimic in zilele astea, dar totusi, daca s-ar intampla sa raman insarcinata acum, ar putea afecta bb?
Eu iau Humex pt raceala si gripa de ieri si Trahisept.
Sa las balta aceasta luna? sau sa incercam? care e parerea vostra?
Merci anticipat.
incearca linistita! Iti dai seama cate femei sunt racite si raman gravide fara sa-si dea seama?? Incearca totusi sa nu iei medicamente contraindicate in sarcina ( incearca homeopate, ai voie si paracetamol) si urmareste totusi sa nu faci febra.
bafta!![]()
Mami de fetita
si de baietel
32+
Eu am fost racita in primele sapt. de sarcina, imediat dupa conceptie... fara sa stiu ca's gravida... si am luat nurofen, fervex... nici nu mai stiu... Iar mandra n-a avut absolut nimic...
Auzisem ca febra mare este factor teratogen (produce malformatii)... asa ca intreba dr. ce poti lua, in cazul in care faci febra...
incearca sa iei tinctura de propolis,care se poate administra si in sarcina(am intrebat la apicultori si se pot folosi toate produsele stupului in sarcina in afara de laptisor de matca)-20 picaturi de 2oripe zi,citeva zile la rind-antibiotic natural care face bine si impotriva fragilitatii capilare,se foloseste in sarcina si in aritmii.Deci e bun impotriva racelii,pe git se asterne ca o pelicula,curata virusii si protejeaza impotriva lor.Succes!