**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)
Raspunsuri - Pagina 11
ramo_cata spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7f471689f9793e6508c457&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
poze si 2 filmulete cu andru...sper sa mearga acum...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
cleme spune:
LA MULTI ANI IULIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI SEBACEU!!!!!!!!!!!!!!!!
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, SANATOSI, IUBITI SI SA VA FACETI PARINTII FERICITI!!!!!!!!!!!!
Stela
si sa treaca cat mai repede pb Teei.
Din pacate la mine nu se vede mesajul Olgutei, poezia Gudindei si a Adriutei si filmuletul Nataliei. Dar cred ca sunt frumoase.
Tonic sanatate multa puiului mic
bubu05 spune:
Fetelor, dar de ce nu se mai vede nimic in postarea Olgutzei?? din pagina 5 parca???
unde era poezioara de la Gudinde...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
Fetelor, eu cand am ajuns cu cititul la pag 4 sau 5, unde era poezia An=dreei, pagimna era fff lata..am tot dat de sageti sa pot citi..cine a latit, ar trebui sa-si editeze mesajul, nu stiu de unde e problema..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
oana, poezia andreei este in mesajul olgutei, dar fiind pagina latita de la emoticoanele din mesajul blankai, a ajuns undeva pe la mijlocul paginii...da din cursor in dreapta si ajungi la ea:)
blankaaaaaaa, pup burtica, plssss, editeaza mesajul ala cu multe emoticoane, da un enter printre ele:)). te-au napadit emotiile?![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2527259490103379982CQbHFi
poze vocationalle
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
natynic spune:
Deci eu nu am vazut deloc mesajul Olgutzei si poezia lui Gudinde!

Dragele mele,
In urma cu un an traiam clipe de groaza. Dupa o sarcina plina de greutati, temeri, frustrari, dureri, venise ziua din care mai incolo nu se mai putea pt Iulia mea...decat afara, in lumea asta pt care era inca ATAT de mica si nepregatita...credeam eu. Ora dupa ora se scurgea iar eu doar ma rugam Bunului sa mi-o tina sanatoasa, ascultand fara incetare inimioara mica si puternica ce batea la monitor...Dragul meu sot fusese informat ca ne-ar putea pierde pe amandoua...si totusi venise la mine si imi zambea incurajator. In acea seara, in ora scursa dupa ce Iulia se nascuse si fusese dusa la incubator iar eu nu mai ieseam din sala de operatie, a incaruntit brusc. Dar Dumnezeu mi-a ajutat sa rezist, desi medicii au fost la un pas de a ma pierde pe masa de operatie; misiunea mea in lumea asta, acum alaturi de fiica mea luptatoare si puternica, nu se incheiase. Oricat as vrea, probabil niciodata nu voi fi in stare sa-I multumesc indeajuns pentru ceea ce mi-a daruit 
Au fost zile grele...saptamani grele...nici dupa ce mi-am adus minunea acasa nu am fost ocolite de greutati dar mereu, mereu, Dumnezeu ne-a stat alaturi si nu ne-a parasit.
Si iata-ne la un an, un an scurs uimitor de repede; cel mai frumos si de neuitat an din viata mea
Dragelor, nimic, nimic insa nu ar fi fost la fel nici atunci, nici in clipele ce au urmat si nici acum nu ar fi la fel fara VOI...Fara privilegiul pe care l-am avut de a ma afla in mijlocul vostru...si de a ma intoarce in mijlocul vostru si a resimti aceeasi caldura, chiar si dupa niste clipe de ratacire, acum regretate.
Pentru TOT, VA MULTUMESC!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Ariel, ai dreptate! e latita rau pagina!! Blankaaaa!
Naty, da de cursor la pagina 4 sa vezi poezioara!! foarte frumos ai scris!! 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
sovietica spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika![]() ![]() ![]() ![]() Cu mult mult drag de la Gudinde pentru sarbatoritii zilei de astazi: Adunarea randunici Mamici dragi de pui mici Veselim cu mic cu mare Ca e zi de sarbatoare. Astazi se-mplineste anul De cand soarta a dat cu banul Si a vrut ca mova mica S-o cunoasca p'-a ei mamica. Nu ca ar fi ea grabita Dar decizia intr-o clipita A fost ca-i asa mai bine Ca daca nu se intervine Vom trai o tragedie In loc d'-o mare bucurie. A fost greu dar a trecut Prin ce spaime ne-am zbatut Ma cutremur si acum Cand va povestesc si spun. Dar Mosul cu toiagu' A lucrat prin dr Neagu Si-a facut El o minune Marturie pot depune. Si uite asa s-a facut anul De cand s-a inmultit clanul S'-a aparut pe ramurica O mica mova randunica. Dar azi e dubla sarbatoare Intr-o zi cu mult soare Si cu veselie mare. In timp ni s-a alaturat Inca un doctor minunat Ce a sosit pe ramurica La inceput c'-o voce mica. A venit c-un randunel I se zice Surubel Si e tare cumintel. Intre timp a sa mamica Studioasa randunica Toata vara-nvatat Si examen greu a luat. Si uite asa astazi incepem Un an in care petrecem Si pe rand sarbatorim Si o sa ii pupacim Pe ai nostri puisori Cand aduna anisori. Of, incep sa lacrimez Cand stau si reflectez Dar imi zice inima Ca-ntr-o zi voi avea Si eu odisea mea. Pan' atunci m-am aciuiat Si de nu v-ati suparat Pe ramurica m-am cazat. Termin a mea urare In zi de sarbatoare Cu o mare-mbratisare. Trimit si un gand bun Si sincer va spun Imi sunteti toate tare dragi S'-acesti bebei ca niste fragi Pe care-i stiu de micuti Veseli, scumpi puiuti. Pe Iulia si Sebaceu Ii sarbatorim la greu Ca sunt primii pe crenguta Cu o cifra asa draguta. Implinesc un anisor Sa le fie de ajutor Si sa lase-n urma lor Dureri mari de dintisor Colicei rai de burtica De care ne este frica. De acum papam cu spor Si mergem cu mare zor Ne avantam ca niste zmei Ca nu mai suntem mici bebei. Multe descoperim Si incepem sa vorbim Sa stie o lume-ntreaga Ca viata ne este draga Si suntem sarbatoriti Dragaliti si mult iubiti. Cata, Naty va-mbratisez Nu va uit si va urez Sa fiti tare fericite Sunteti mamici implinite Si un pic obosite. Hai ca-nchei ca m-am lungit Dar sa stiti ca am muncit Si nu mi-a fost usor Sa spun tot in mare zor Pe hartie eu s-astern Cuvintele sa le cern Si sa le potrivesc Sa va spun ca va iubesc. Iertati un cuvant de sens strivit Un vers nu tocmai potrivit Am incercat, m-am straduit. Nu pot parca incheia Fara a mentiona Mesagerul cu inima mare Ce-am ales pentru asta urare. Olga eu iti multumesc Stii cat te pretuiesc. Acum zau ca v-am pupat Si v-am imbratisat Sa aveti o zi frumoasa Multa veselie-n casa Si o viata sanatoasa. ![]() ![]() ![]() ![]() Si de la mine, Olga ( fara versuri, nah La multi multi ani, Iulia si Sebi! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, frumosi si veseli!!!! Sa va traiasca minunile, Naty si Tuchi, sa fiti fericiti! Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 |
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
tiker DPN 7 sept
bubu05 spune:
Nicooo, Stefan zici ca esti tu in miniatura
. De ochios ce sa mai zic...sunt indragostita de ochii lui 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze

mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008