**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)
Raspunsuri - Pagina 12
sovietica spune:
Da mai, se pare ca nu e suficient doar sa nasc la Bv ca sa iasa ochi chiar atat de frumosi! 

Numai la brasovenii sadea reusita e garantata. ![]()
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
tiker DPN 7 sept
bubu05 spune:
Bravo Sovi! pe mine nu ma ducea capul sa fac asa
, nu m-am gandit 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Gudinde 

SIGUR vei avea si tu intr-o zi odiseea ta!
Ma intorc in barlog ca sarbatorita doarme, sa-mi bag cartea pe gat...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Deci eu nu am vazut deloc mesajul Olgutzei si poezia lui Gudinde! ![]() ![]() ![]() Dragele mele, In urma cu un an traiam clipe de groaza. Dupa o sarcina plina de greutati, temeri, frustrari, dureri, venise ziua din care mai incolo nu se mai putea pt Iulia mea...decat afara, in lumea asta pt care era inca ATAT de mica si nepregatita...credeam eu. Ora dupa ora se scurgea iar eu doar ma rugam Bunului sa mi-o tina sanatoasa, ascultand fara incetare inimioara mica si puternica ce batea la monitor...Dragul meu sot fusese informat ca ne-ar putea pierde pe amandoua...si totusi venise la mine si imi zambea incurajator. In acea seara, in ora scursa dupa ce Iulia se nascuse si fusese dusa la incubator iar eu nu mai ieseam din sala de operatie, a incaruntit brusc. Dar Dumnezeu mi-a ajutat sa rezist, desi medicii au fost la un pas de a ma pierde pe masa de operatie; misiunea mea in lumea asta, acum alaturi de fiica mea luptatoare si puternica, nu se incheiase. Oricat as vrea, probabil niciodata nu voi fi in stare sa-I multumesc indeajuns pentru ceea ce mi-a daruit ![]() Au fost zile grele...saptamani grele...nici dupa ce mi-am adus minunea acasa nu am fost ocolite de greutati dar mereu, mereu, Dumnezeu ne-a stat alaturi si nu ne-a parasit. Si iata-ne la un an, un an scurs uimitor de repede; cel mai frumos si de neuitat an din viata mea ![]() Dragelor, nimic, nimic insa nu ar fi fost la fel nici atunci, nici in clipele ce au urmat si nici acum nu ar fi la fel fara VOI...Fara privilegiul pe care l-am avut de a ma afla in mijlocul vostru...si de a ma intoarce in mijlocul vostru si a resimti aceeasi caldura, chiar si dupa niste clipe de ratacire, acum regretate. Pentru TOT, VA MULTUMESC! ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Offf, Doamne!!!..

asa tare m-au emotionat cuvintele tale...incat nu pot spune nimic altceva..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Bubu, Stefan sau Matei?
Sovi, hai ma, ca si ochi puiului tau sunt super! Influenta de la "locul nasterii"... 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
nicoleta ce au crescut baietii, nu-i vazusem demult, scumpii!
Si montajul Ramonei, foalte flumos!
LUNY
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui blankar![]() ![]() ![]() ![]() ce trebuie sa fac totusi ca habar nu am |
du-te la mesajul respectiv si apasa pe edit(in bara,deasupra mesajului tau, unde e hartia cu creion)..apoi da un enter intre emoticoane, sau mai multe dupa caz
LUNY
gecko spune:
Iaca vin pe inserat
Ca e vremea de urat
Azi e mare sarbatoare
La multi ani esenta tare
Sa cresti mare si frumoasa
Desteptuca, sanatoasa
La multi ani lui Surubel
Sa cresti mare, voinicel
. 
mstela spune:
Nicol,imi pare rau de fetele tale si de tine ca esti trista.
sa se faca bine.
tonic,imi pare f rau pt puiul tau..off..Sanatate.
Clau,bubu
bitza,sanatate Antoniei.
Am vazut Andreiul scump de Ramo.
Am vazut si frumosul de Nico.
Naty

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)