**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani Iulia!

La multi ani Seb!

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

La multi ani ,Cata! Scuzer pt intarziere, dar nu am reusit sa mai intru

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Eu sunt un pic in butoi, am ajuns miercuri spre joi acasa, dupa ce a condus ranmdunoiu fara oprire, caci ne-a sunat mama miercuri dimineata sa ne spuna ca Alexia a facut fabra 39 cu 5. A tinut-o vreo doua zile asa, acum vad ca nu mai depaseste 38.5, dar a virusat-o si pe Antonia, asa ca acum tusesc amandoua, astept mucii Antoniei cu tot aresenalul ,n-avera nici o saptamana de cand trecuse raceala aia ce ne-a tinut 3 sapt. In cele 4 zile cat am lipsit, Antoniei i-au mai iesit 2 dintisori, deci avem formatie completa de 8. Sper sa mai dureze un pic pana incep caninii, caci am oroare daca vin tot cu alai mare.

Va pupic pe toate si imi pare rau ca nu am pimp sa citesc din urma ,dar am o gramada de invatat si nici macar nu am starea necesara.

Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori si nu numai!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, capul sus mami, se rezolva, e greut ca trebuie sa faceti asta, dar recuperarea este garantata. Noi am fost cu Rebe la kineto de cand avea micuta 2 saptamani! Si plangea ingrozitor si la dus si la intors, tot drumul ea doar urla, a fost nasol si am mers aproape 2 luni! Dar a trecut, am si uitat...

Tonic, ce are puiul? De ce nu sunteti bine?

Bubu,

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nicol, bine ati venit acasa! of...numai belele cu fetele...racesc pe banda, amandoua...imi pare rau, mamico!

Stela, cand intri, sunt primele retete de pe prima pagina, la Noutati de la Bucataras
Eu zic sa ai rabdare cu Tea si sa asculti ce zice doctorita, ca stie ea...noi ne dam doar cu parerea...sa nu o iei tu asa in tragic!

Clau, si eu nebunatico . De sambata seara vor dormi baietii la ei in camera si vom avea si noi camera noastra again

Stef doarme de 2 ore jumate , nu cred ca mai face alt nani azi...si vroiam sa ma epilez

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Bebe a inceput cu varsaturi in jet repetate-5/1 h dupa o zi absolut normala. L-a luat din somn si a varsat tot laptele ca el papa tzitzi la culcare. M-am speriat si am mers cu el la spital. A doua zi a inceput si diareea- 9 scaune apoase/zi si refuz total la mancare. La copro nu i-a iesit nimic, dar au gasit o inf.urinara cu E.coli. In spital i-au dat Cefort si acasa Cedax. Dar nu mananca nimic, intoarce capul si isi face sila, da sa vomite cum vede mancarea. Ce dieta sa tina, ca abia il fac sa bea putin ceai de menta si Hydrasec. In consecinta scaunele sunt ca de lapte, adica moi si pe mine ma ia disperarea. Dupa cum se poarta as zice ca e de la dinti, dar chiar asa?! Daca nu-i ies mai repede se topeste de tot, a slabit de-mi vine sa plang cand il iau in brate. Are per. de agitatie si maraiala, dar se si joaca, merge prin casa, ca el merge singurel, dar se vede ca e slabit ca se mai clatina si se lasa repede jos.
Nu stiu ce sa fac, il las pana luni si merg iar la dr. ca nu sunt multumita. Cam asta cu bebe...

catalina, mami de Antonia (07.04.2000) si David Luca 02.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tonic sa nu fie vreo enteroviroza, ca sunt in floare...mai bine mai du-te la alt pediatru cu el, si fa-i un set complet de analize..sanate multa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicol imi pare rau de fete ca-s iar racite..mai, dar colecteaza la raceli, nu gluma.. cu masina ati apucat sa rezolvati?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am intrat si eu sa urez pentru primii pui de randunci

LA MULTI ANI IULIA SA AI PARTE DE O VIATA PRESARATA DE FLORI,BUCURII,SANATATE SI PLINA DE REUSITE!!!!!!!!!!

LA MULRI ANI SI PENTRU SHURUBELUL SCUMP SI TU SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII,SANATATE SI PLINA DE REUSITE!!!!

Liana, Luny,Mimo si Naty va dau azica aseara nu am apucat sa intru.Antonia vrea numai cu mine.Acum am pacalit-o cu tel ca a trimit si eu mesaj,dar intre timp0 a inceput sa planga si este la mine in brate.

La dr aseara am fost si n-ea dat pentru nasuc care curgea ca la robinet Colargol(ii pusesem deja ca aveam in casa), Nasivin si 2 remedii homeopate(pentru care o iubesc definitiv) Allium Cepa C5(asta este pentru mucisorii curgatori)si Hidrastis Cadem CH5 pentru mucisorii gelatinosi si antitermicele deja stiute.Azi este vizibil mai bine, sper va maine sa treaca de aproape de tot.

Ma duc sa citesc si eu putin din urma sa vad daca reusesc si n u ma "striga "Antonia.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8341270

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Asa am zis si eu- enterovirus, dar trebuia sa iasa in coprocultura, ca i-am facut 2, una la Cantacuzino si una la V. Babes si au fost ambele neg. De ce dau vina pe dinti: musca infiorator tot ce prinde, inclusiv pe mine, si nu face asta de obicei, maraie si vorbeste intr-un fel anume lovindu-si limba cu dintii asa cum a facut la celelalte episoade de eruptie dentara. Totusi nu e decat un incisiv lateral sus umflat nu par a fi caninii sau altceva si mi se par exagerate simptomele mai ales refuzul net al alim. Cat poate sa reziste doar cu tzitzi ca are 11 luni aproape, merge, consuma multa energie, nu mai e sugarel mic.
Voi vedea eu, oricum va multumesc tuturor pt grija, sa fie toti copiii sanatosi ca tare e greu cu ei bolnaviori. Am uitat ce disperata eram cu Antonia mica, acum o iau de la capat

catalina, mami de Antonia-07.04.2000 si David-Luca 02.03.2008

Mergi la inceput