**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Hocus pocus preparatus!
www.bucataras.ro/salata-in-straturi-colorate-cu-maioneza-si-iaurt/" target="_blank">
![]()
![]()
![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
aliceionescu spune:
La multi ani, Iulia !! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de zile senine!!!
La multi ani, Sebi!!! Sanatos, voios si fericit sa fii!!!
mstela spune:
Salutari.
Naty,m-am emotionat la maxim vazand videoclipul Iuliei
...Scumpa de ea,de-acum e fetita,nu mai e bb
.LA MULTI
ANI IULIA, INCA O DATA!

LA MULTI ANI CU SANATATE SEBI!
mihutza,super dansul pinguinului,dar eu nu l-am vazut la
nicio nunta..
Adriuta,m-ai facut sa plang.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mstela spune:
Am fost la kineto si sunt putin cam supi fiindca e mult de lucrat cu Tea
.Mi-a repetat sa nu o mai tinem DELOC in fund,fiindca are spatele f incordat si a facut o mica cifoza
.Si,de asemenea sa nu o tinem IN PICIOARE
.Nici nu i-am spus ca ea se ridica singura si vrea numai in pcioare ca jar mancam
.Se pare ca problema nu e simpla si pana nu lucram bine de tot cu ea,putem sa-i cauzam alte belele.Raul e din cauza ca ea nu are reflexe,creierasul ei nu-i spune sa se sprijine in maini,sa se apere,sa nu cada gramada,cum face ea
.Deci in asta consta intarzierea,si degeaba se ridica ea in picioare daca nu are reflexe sa se sprijine,sa se aseze usor jos.Asa ca mi-am notat frumusel in agenda toate exercitiile si o sa lucrez cu ea pana transpiram.O sa mai mergem,o data pe sapt,vinerea,nu o sa poata sa ne primeasca o perioada lunga,dar sper ca in timp sa progreseze.
Am avut ceva peripetii,o fi fost coincidenta cu sarea varsata aseara![]()
.Abia am iesit din parcare,un nenorocit de distribuitor venit la gima a lasat masina aiurea,nu mai iesea din magazin,am incercat sa trec milimetric,trebuia sa si virez,aveam loc la limita dar mi-a fost frica,am dat cu greu inapoi,nu mai reuseam,eram prinsa in capcana,am iesit in sfarsit,apoi grabita sa nu intarziem am trecut de strada cu spitalul![]()
,asa ca trebuia sa intorc,aglomeratia naibii,ploaie ca nu vedeam nik in oglinzi,am ajuns in sfarsit,am gasit un loc de parcare si cand sa ies,prin dreapta fiindca nu mai puteam sa ies pe stanga,imi cade geanta in balta si se umple de noroi![]()
...Mda,asa se experimenteaza omul.![]()
Stela,
mamica fericita de
tonic spune:
LA MULTI ANI IULIA!
LA MULTI ANI SEBI!
Asa am plans cand am revazut ce s-a intamplat anul trecut...si sunt si asa suparata ca bebe e bolnav si nu mananca nimic in afara de san, si e moale si marait dupa o saptamana de spital, parca nu i-au facut nimic...
Nu mai stiu ce sa ma fac...
catalina, mama Antoniei (07.04.2000)si a lui David-Luca (02.03.2008)
bubu05 spune:
Stela, imi pare rau de "aventurile" pe care le-ai avut azi...sa stii ca toti copilasii cad gramada la inceput, nici unul nu stie sa se sprijine in maini sau sa-si tina capul cand cade pe spate
. Asta invata incet, incet, dupa ce i-au mai multe trante si se obisnuiesc cu noul "stil de viata". Stef nici acum nu-si trage capul sa se fereasca daca mai aluneca pe spate...Si cum ai putea sa n-o tii pe Tea in fund sau in picioare, daca ea singura se ridica? e greu...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Tonic, dar ce are bebe? ce s-a intamplat??
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
mai fetelor, m-ati facut praf!!! pozele catalinei, poezia andreei, povestea adriutei...
imi aduc aminte de papusica mica, care incapea toata in fesul ei, care e fetita mare acum si razacioasa, e imaginea victoriei!
imi aduc aminte de poza lui anne geddes, cu fetita aceea identica cu iulia mica...imi aduc aminte cum ii povesteam lui naty de maria, fetita prietenei mele, nascuta cu 900 gr. azi am sunat-o! e mare si sanatoasa, e inalta cat mine!
vai, naty, atunci sa vezi emotii!!! spune sincer, ii vei da rujurile si parfumurile tale? pantofii tai cu toc?
pe mine ma topeste alexutza, cand o vad cum "se machiaza" ea ca fetele mari, de fapt se boieste rau de tot ![]()
catalina, pozele tale sunt de revista!!!
V-am trimis pe mail cate o surpriza si inca una pe mailul comun! Va pup si petrecere frumoasa!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
luny spune:
Sovi ai grija cu greutatile, mah..spor la treaba,suna bine ce faci tu acolo! sa ne arati cum a iesit!
Clau si Liviu la fel zice, ca ne prinde majoratul cu Mufa atarnat de san!
Stela, mai, eu zic ca important este ca se recupereaza Tea..intr-adevar, o sa fie greu, si mult de munca, dar va trebui facuta treaba..mult curaj si capul sus!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
bubu,da ma,da uite ca terapeuta asta nu vede asa lucrurile la 10 luni,ci o ia ca pe o problema,recuperabila e drept,dar vom avea de furca mult
.Si cica sa nu o las in fund sau in picioare
.Ce ai preparat?
Eu nu stiu cum sa vad ultimele preparate.
tonic,sanatate multa Davidutului.

Stela,
mamica fericita de