MAMICI DE ARAD (114)
Raspunsuri - Pagina 5
adablackcat spune:
Dada, la strand s-a dus Miha cu familionul! Abia astept sa vad poze!
Alina, de-ar fi in fiecare zi asa la job!
Din frigider si eu le dau iaurtul fara sa-l las sa se mai incalzeasca. Tine de obisnuinta, m-am convins de asta. Daca le-am dat mereu asa n-au nici o treaba si nici o legatura vreodata intre ceva rece ce-au mancat sau baut si vreo raceala sau rosu in gat.
Clau, incearca sa pari sigura pe tine, pe schimbatul vitezelor si pe orice altceva. Pune mana pe schimbator ca si cand faci asta de ani de zile! Si mare grija sa nu iei curbe de 90 de grade cu a treia, musai sa fie a doua ca sa le pice bine, ca asa scrie la carte.
Cat despre barbatii bolnavi....la al meu doar i s-a parut ca s-ar raci si m-o pus sa-i fac masaj aseara. Si la Vlad si Iulia vad diferentele. Iulia rar plangea cand se lovea, dar Vlad... numai i se pare ca s-a lovit si-i trebuie bandaje, pupe, mangaieri si nu se mai da jos de la mine din brate o vreme.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Apropo de clatite, la noi nu prea trece saptamana fara sa le fac. Si azi am facut multeeee. Iulia vrea tot timpul sa fac si ea mananca maxim doua si alea goale. Mai mult ii place sa tot guste materialul din care le fac.
Fain Matia cu capu-n jos.
adablackcat spune:
Hai ca am elucidat si misterul palmierului. Am intrebat-o pe Iulia daca stie cine a plantat un palmier de plastic intr-un ghiveci si mi-o raspuns asa: "...Cred ca eu! Ca sa fie mai dragut!"
monica70 spune:
Mda asa-s toti masculii,pe-al meu cand il doare capul (sau altceva) nu mananca toata ziua nimic,nu face nimic,zace in pat si numai inghite ca prostul pe medicamente Noi o ducem pe picioare de obicei.
Apropo ca ma laudam ca am scapat de greazta ,ieri si azi m-am simtit groaznic,poate si de ce-am bagat ca sparta in mine vineri din batonul ala de cioco
ADA asa e tine de obisnuinta cu consumatul rece.Mie de exemplu nici inghetzata nu-mi place,prefer ciocolata.Consum din frigider exclusiv pe canicula cand nu mai pooot
Din fericire Diana e ok,m-a sunat mami sa imi zica ,nu mai are deloc febra ,nici muci I-a dat totusi niste panadol preventiv.Adevarul e ca am mers si un pic pe jos cu ea atunci seara,cand am dus-o la mami si cam batea vantul, iar ea ... tot vorbeste si pe drum,o fi inhalat si ceva aer rece.Si cu sucul ala rece cu tot ... gata febra!
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Noa gata cu fisele alea .Am observat ca in seara aia nu se incarcase si poza asta: http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-30/22:16:15 Asta pentru cine nu l-a vazut live MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) "Rasul e o vacanta instant" www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |
ioiiiiiii Matia, hai jos, incet incet
No Alina, te-ai lamurit?? Si sa sti c apana la urma ea a castigat
Ada, disperare e omu asta Acu 5 mi-am zis ca de nu tace ii trag o oala'n freza Am sa ma straduiesc sa fiu calma si sa par stapana pe mine...ioiiiiii pe bune ca data trecuta am fost multttt mai relaxata, dar acummm NU
Ma uit la un reportaj realizat de Cristi Tabara...super fain
http://www.protv.ro/emisiuni/shows/te-vezi-la-stirile-pro-tv
Claudia si Raul-Andrei
monica70 spune:
Asa deci,Iulia era cea cu simtul estetic ridicat
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
citat din mesajul lui adablackcat Hai ca am elucidat si misterul palmierului. Am intrebat-o pe Iulia daca stie cine a plantat un palmier de plastic intr-un ghiveci si mi-o raspuns asa: "...Cred ca eu! Ca sa fie mai dragut!" Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
M-am gandit si io ca o fi opera ei ca ea s-a jucat mult in zona aia...are imaginatie don'soara ta Asa'mi place de el acolo in ghiveci
Io sa stiti ca lu Raul ii cam dau mancarica (iaurt sau branzica de aia triunghiulara, uneori chiar si suc) direct din frigi dar tot imi face rosu in gat.
Claudia si Raul-Andrei
monica70 spune:
Branza sau alimente ii mai dam si noi din frigider Dianei,doar lichide gen suc si iaurt evitam sa ii dam.
Ma uit si eu la reportajul ala acum ...
Claudelu spune:
Din seria "Romania, te iubesc!" ma uit la reportajul de azi...l-ati vazut? daca nu uitati-va ca e super
http://stirileprotv.ro/video/romania-te-iubesc-povestea-trista-a-leului-regele-animalelor/60235999
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Chiar acum am vizionat si eu reportajul, citisem la "generale" despre el.
Ada, bine-ar fi sa fie tot asa la lucru...sa vezi maine ce va fi ca-i inceput de luna, pana la 12-13 nu merg nici la wc.
Alina, te-ai lamurit?? Si sa sti ca pana la urma ea a castigat |
Ii bataioasa rau.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze