MAMICI DE ARAD (114)
Raspunsuri - Pagina 6
adablackcat spune:
Io am vazut azi la pro tv despre Ramet. Am fost de cateva ori pe acolo fiind din Alba, si mai mult de atat mi-era tare drag sa le ascult pe nanele alea cum vorbeau, mi-am adus aminte de copilaria din satul de unde e tata. Asa vorbesc matusile mele.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Ada, mi-a placut si mie cum vorbeau, erau tare simpatici batraneii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Si mie imi place cum vorbesc,fix ca nanele din Bihor ,de pe langa Beius, de unde e mami.Ce dor imi e de vacantele de la tzara
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
si mi-a placut mult cum vorbeau nanele, exact ca la Bins (Beius -Bihor)
Io il ador pe Cristi Tabara, face niste reportaje excelente. Si-mi place si "Romania, te iubesc!" a aradencei noastre Sunt fana declarata a acestor doua "emisiuni".
Claudia si Raul-Andrei
monica70 spune:
Tulai doamne,mai fata, stii si tu de BINS? Sau vorba lu' matusa-mea, calca-tea nevoia!
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Tulai doamne,mai fata, stii si tu de BINS? Sau vorba lu' matusa-mea, calca-tea nevoia! MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) "Rasul e o vacanta instant" www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |
Dapu Am tata de langa Bins, am baba in Bihor! Tragu-ma'n tine (vorba lu buna)
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Moni, Clau...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Ho maaa, ca ma doare doba de ras
Claudelu spune:
s-au adunat bihorencele De Ali stiu ca e de pe langa Tinca, da tu chiar in Bins ai neamuri? Ale mele sunt mai pe langa Sudrigiu
Aporpo v-am povestit ca mi-a venit intr-o zi pe yahoo un mail cum ca pe lumea mica cineva vrea sa-mi devina prieten...pana atunci stiam doar ca am cont dar n-am intrat...mi-a atras atentia nick-ul celui care imi vroia prietenia Nik-ul lui era acelasi cu numele meu de fata...intru rapid, il intreb de unde e...imi spune ca sta in Felnac si ca ai lui sunt din Bihor...il intreb de unde...el tot imi zicea ca dintr-un sat de pe langa Sudrigiu...si insist ca pana la urma sa aflu ca suntem neamuri si ca ai nostri au copilarit impreuna, au fost chiar si vecini
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Clau, pe langa Tinca nu-i acelasi "vocabular", incolo spre Beius si munte e mai fain . Socrii lui frate-meu stau langa Rieni...ei au accent diferit fata de Tinca si imprejurimi.