MAMICI DE ARAD (114)
Raspunsuri - Pagina 4
flavia ramona spune:
Alina, faina ocupatie ai tu .
Cred ca Miha s-a dus la strand la Oroshaza.
Miha, sa ne pui poze daca ai facut.
Clau, tare fain a fost la tn. Stresant pentru mine pt ca Bogdi i-a lovit pe cativa dintre copii si e prima data cand il vad asa bataus . Sper sa-i treaca repede faza asta.
Moni, cum e Diana? Eu ii dau la Bogdi inca de mic iaurtul direct din frigider si cred ca s-a obisnuit, dar asa e el, nu toti copii is la fel si cine stiem, poate si el imi va face la un moment dat ceva din cauza asta.
M-am bucurat ca v-am vazut pe toate, e fain sa mai iesi dn cotidian si sa lasi stresul la o parte pentru cateva ore. Noi am ajuns la 11:05 acasa si nici Bogdi, ca si Ade, nu a dat semne de oboseala. A plans ca el vrea la copii, a plans si dupa pufysori ca i-am lasat acasa.
Ieri m-am simtit ca batuta, nu stiu de ce, nu am facut decat curatenie, in rest am cam trandavit. Azi am facut mancare si ceva clatite ca nu am facut de mult si cam atat.
Carmen, cum e cu ovi, nu iese in CIC?
monica70 spune:
ALINA chiar asa,trai nineaca p-acolo pe la serviciul tau
FLAVIA Diana a mai facut cam 37-38 febra pe la amiaza si acum e ok,e deja la mami ca era in vacanta de maine.Sa vedem daca mai urca febra diseara ... Noi nu i-am dat din frigider aproape deloc ,doar vara ce mai mananca inghetzata. Adevarul e ca si eu sunt destul de sensibila daca beau ceva rece,imediat ma trezesc ca ma zgarie pe gat a doua zi dimineata.
Nu te mai agita cu Bogdi ca a fost figura rau,eu m-am distrat tare de el.N-ai vazut ca si Diana voia sa il ia acasa,nu a contat ca i-a tras cateva peste capatzana Eu chiar m-am asteptat sa se mai cafteasca astia micii pe jucarii.Din ce-am prins eu,lupte pe jucarii s-au dat doar intre Bogdi-Diana,Bogdi-Adelina si Adelina-Diana.Restul sau erau deja mari ,sau prea mici,deci e de inteles. Apropo si de la Adelina a primit Diana mea o scaltoaca,nu stiu unde ca n-am prins faza ,dar a venit Diana smiorcaindu-se sa imi raporteze ca a batut-o o fetitza si mi-a aratat si care - Adelina.I-am zis ca asa ii trebuie daca nu i-a dat si ei batzul ala luminos,ca de-aia s-o fi enervat fata ca asta vazusem cum tot umbla Adelina dupa batzul ala si Diana niet ... ca si Bogdi cu masinutzele
Chestia e ca pana nu a mers la gradinita,riposta si ea imediat cand o lovea careva,dar de-atunci a devenit tare defensiva ... cel mult vine si paraste.Asa i-a invatat educatoarea, ca daca sunt loviti sa ii spuna ei si ea il va pedepsi (au un baietel cam bataus in grupa).
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Citat: |
Din ce-am prins eu,lupte pe jucarii s-au dat doar intre Bogdi-Diana,Bogdi-Adelina si Adelina-Diana.Restul sau erau deja mari ,sau prea mici,deci e de inteles. Apropo si de la Adelina a primit Diana mea o scaltoaca,nu stiu unde ca n-am prins faza ,dar a venit Diana smiorcaindu-se sa imi raporteze ca a batut-o o fetitza si mi-a aratat si care - Adelina.I-am zis ca asa ii trebuie daca nu i-a dat si ei batzul ala luminos,ca de-aia s-o fi enervat fata ca asta vazusem cum tot umbla Adelina dupa batzul ala si Diana niet ... ca si Bogdi cu masinutzele |
Moni, io habar n-am avut de luptele intre Ade, Bogdi si Diana. Ea ii mai "articuleaza" cate una lui Dragos acasa ca el a invatat-o, dar in public n-am mai vazut-o de cand era mai mica, atunci si mai musca.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Numa barbat bolnav sa n-ai in casa imi toaca nervu in cel mai mare stil Cred ca nu mai am mult si ii sar in gat Io barbat mai coit ca al meu n-am vazut de cand m-a facut mama
Asta e starea mea
Moni, multa sanatate Dianei
Ali, faina te mai distrezi la munca. Normal apoi poti veni pe forum sa te plangi ca ai mult de lucru si acasa
Flavia, garantat ii va trece si lu Bogdi. si Raul a avut o astfel de perioasa
Sunt stresata la maxim...maine e orasu si mi-e frica, acum chiar mi-e frica! Doamne ajuta-mi sa-l iau
Claudia si Raul-Andrei
Claudelu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinamoro
Moni, io habar n-am avut de luptele intre Ade, Bogdi si Diana. Ea ii mai "articuleaza" cate una lui Dragos acasa ca el a invatat-o, dar in public n-am mai vazut-o de cand era mai mica, atunci si mai musca. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
uite aici una din dispute
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Clau, tinem pumnii pe maine sa iei examenul!
Sa nu fii stresata deloc, asta conteaza mult, comporta-te ca si cum ai fi singura in masina . Nu te grabi si fii foarte atenta, mergi incet si sa te asiguri si daca nu trebuie. La asta te "arde" rapid, chiar daca tu crezi ca te-ai asigurat, trebuie sa te vada si politistul.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Claudelu
uite aici una din dispute Claudia si Raul-Andrei |
monica70 spune:
CLAU ha ha chiar ma gandeam sa o caut si sa v-o arat eu poza asta ,dar tocmai ma lupt amarnic cu fisele fiscale
Bafta maine,hai ca de data asta sigur o fi ok!
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Apropo am intrebat-o pe Diana de palmier,i-am aratat si poza,dar nu stie nimic,citez: "IO NU STIU,IO NU MAI AM VAZUT ASA CEVA"
monica70 spune:
Noa gata cu fisele alea .Am observat ca in seara aia nu se incarcase si poza asta:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-01-30/22:16:15
Asta pentru cine nu l-a vazut live