Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neata...bai intru sa va zic sa nu va mai stresati cu piciorusele...eu fusei la buc la super ortoped si mi-a zis ca asa tre sa mearga,atunci mergea cu ambele picioare in interior,si mi-a mai zis ca o sa aibe perioade cand o sa mearga si in X,asa ca nu va mai stresti,o sa isi indrepte mersul,cat despre ghete,nu le recomanda,doar la cei cu platfus intr-adevar numai talonetul,nu mi-a zis mai multe despre ghete pt ca nu era cazul...eu va zic dak va duceti la ortoped aveti grija la cine va duceti,eu fusei aici la br,cand razvan avea 1 an si 2 luni,si mi-a zis ca are platfus,ca treb de urgenta ghete si m-am suparat si m-am dus la buc,la doc asta care e suuuuperrr tare,tipu opera in elvetia,doar ca are si cabinet aici....si nici nu e scumpa o consultatie,si mai stai si o gramada la el,si vb si fff frumos....

o zi buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, nebunicooo,denaturatoo! La multi ani, Karra!
Iti urez sa ai o zi frumoasa si sa te simti iubita de toti cei dragi!

Diana, rad de dimineata cu Alexu tau, parca-i vad mutrita panicata ca-i prins ca nu-si face "treaba"...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI KARAA,SA FII SANATOASA,FERICITA SI IUBITA!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

da, da,

La multi ani, denaturatoo! La multi ani, Karra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Karra!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa te bucuri din plin de copilul tau minunat si sa ramai mereu cu sufletul tanar si nelinistit!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

LA MULTI ANI KARRA!!!

edy a facut de aseara diaree....cred ca de la augmentin.

va pup.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

La multi ani si din partea noastra Karra!!!!!!!!!!!!
Revenind la discutia despre mers.Noemi de cand a inceput sa mearga (11 luni)si pana pe la 1 an si ceva tot asa aveam impresia mereu ca aduce piciorul in interior.Acum merge corect(si l-a corectat in timp).
Mi-am pertrecut 3 ani cu cea mare in centre de recuperare si sincer nu am vazut copii asa mici(decat cei cu pareze sau alte probleme)care sa vina pt recuperare.Asa ca momentan nu prea aveti de ce sa va ingrijorati.
Momentan si noi suntem bolnavioare,ca de obicei am inceput cu cea mare ,i-a trecut si acum sunt la cea mica.
Sun ieri la spital sa imi fac o programare si ma tin de vorba 30 min timp in care mi-au pus mii de intrebari despre problema ei,iar la final au ajuns la concluzia ca sa incerc 2 zile cu paracetamol,ibuprifen si multe lichide.
M-am enervat si am dus-o direct la spital si le-am spus antibiotic nene ,vrem antibiotic.Atunci au fost mai amabili si ne-au dat ceva sa o tratez mai repede.x
De ieri starea ei s-a ameliorat,tot nu mananca prea bine de 2 zile(rosu in gat)dar se vede ca este mult mai vioaie.
Va pupam si weekend placut in continuare.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Karra

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuulti ani, Karra!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am sunat Dr. ...a zis sa ii opresc antibioticul (sa nu ii mai dau augmentinul) si maine sa mergem la control sa vedem ce si cum!sa ii dau dimi si seara un pliculet de smecta + bioticsul care deja il dadeam, ceai de menta, morcovi fierti, orez, etc

a mancat si el azi cereale asa simple fara lapte, le crontzanea in dinti si cativa covrigei, orez cu morcovi si separat inca vreo 2 morcovi maricei fierti, ceai de menta .deocamdata e ok.sa vedem spre seara ce o fi.

va pup.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput