Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Giulia a inceput antibioticul miercuri si deja joi era cu diaree in ciuda bioticsului. Am continuat cu antibioticul dar n-am mai dat nimic pt febra - oricum nu avea nici 38, nici humexul pt tuse...
Ea e mult mai bine, poate tusea trecea mai usor daca dadeam expectorant in continuare (am dat doar o zi), poate era mai suportabila starea ei daca dadeam nurofen sau panadol, dar m-am gandit sa dau strictul necesar ca sa nu-i fortez burtica ei sensibiloasa.
Maine sun doctorita sa vad ce sa fac, ca o sa aiba 5 zile luate deja.
Adica problema mea e daca trebuie continuat tratamentul in ciuda diareei (explic ca banuiesc ca sunt cam incoerenta )

E greu sa te tot intrebi oare cum e bine...si si doctorii spun fiecare altceva - daca intrebi doi ai deja o dilema, pe care sa-l asculti? Oameni si ei...ce sa zici..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Fetelor, grija la diareea de a antibiotic, sa intrebati neaparat medicii ce si cum. Alex a facut diaree de la Amoksiklav si i-a ars efectiv pielea de pe fundulet, abia acum incepe sa nu il mai usture, dupa mai bine de 2 saptamani... I-a schimbat antibioticul cu Cexyl si apoi a fost ok, de la al doilea n-a patit nimic.

Edit - cred ca am fost incoerenta. A facut diaree de la primul antibiotic, eu iresponsabila am continuat cu el, plus tratament anti diaree... si bietul copil s-a ales cu fundul ars. Abia atunci m-am dus la medic sa il schimbe... ar fi trebuit sa merg mai repede.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

A fost mai rosie la fund Giulia de la diaree, dar am dat ca lumea cu bepanten dupa fiecare eveniment si mi se pare sub control, se mai vede doar putin. La un moment dat era urat tare, parea ca i se face rana.
Multumim de avertizare.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Imi pare tare rau de puiutii bolnavi. Imi spunea mama soacra ca pe vremea lor foloseau pentru diaree tinctura de propolis. Le dadea cate doua picaturi si nu mai aveau nimic. Am luat si eu in caz de am nevoie.
Adelyna, imi pare tare rau sa aud de fetitele tale. Sper sa va faceti bine repede si sa ne povestesti ce a mai facut Noemi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

eu am sunat Dr. pt ca este a 2 oara cand ia Augmentin si mi-am adus aminte ca si prima data cand l-a primit a facut diaree...dar atunci nu stiam sigur de la ce si chiar nu eram sigura ca e antibioticul de vina si am dat in paralel antibioticul si tratament pt diaree.dar acum e mult mai rau in sensul ca e jale la kuru lui, si cand face e plin pana la genunchi si subsiori!+ ce absoarbe pampi( asa apos e)m-am cam speriat pt ca niciodata la diaree nu a fost in starea asta.si mi se pare ca e cam " molcut" adica parca nu are chef de nimik.
de aceea am preferat sa vb cu Dr sa imi zica ce sa fac.vedem maine la control ce zice exact.

va pup.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi ani! Karra!

Siiiii ..... de ziua ta mamicoooo, in dar iti trimitem protectia (copilului) ...

Sa fii sanatoasa si la fel de denaturata pana la adanci batraneti!

Edy ... sanatate multa puiule! Sa iti treaca repede, repejor.

Si Giuliei la fel.

Asadar ... am concluzionat eu din ce ati tot scris ... las copilul sa calce cum o vrea si la 3 ani il duc la ortoped ... am grija sa ii cumpar incaltaminte cat de cat rigida.
Multumesc mult fetelor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi aniKarra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Karra!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de winnie si de tatal lui winnie muuuulti ani fericiti!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

asa ... raport:
otita medie bilaterala. tratament: augmentin, otipax-picaturi pt urechi, spalaturi nazale cu sterimar si aspirat ... aspirat ... panadol/nurofen - in caz de febra, care a fost doar dimineata.
starea pacientului: satisfacatoare. la 4 s-a trezit plangand: auuuu taaatiii! ce au tati? si se tinea de urechi. la 8 am fost la dr, deja avea 38. acum e cocotat pe spatarul canapelei.

picioruse strambe am avut si noi, cu ghetute de gips. nu mai e cazul de ghetute ortopedice, orice corectie se mai face pana la 3 ani, "natural". pe noi ne-a mai sfatuit ortopedul, dc obs ca duce un picior spre interior/exterior, sa-i dam in casa incaltarile inverse, adica stangul in dreptul si dreptul in stangul. asa a purtat si sora-mea incaltarile cand era mica, muuulti ani!!

diaree de la antibiotic: nu stiu ce sa zic. a facut azi o olita pliiiinaaaa, dar nu facuse ieri nimic. consistenta ... acceptabila. a mai facut inca un scaun sparcait de la pranz.
nu ma pot pronunta de la ce ar fi, pt ca ii mai ies si 2 dinti.

fund rosu: aveeem, mai tot timpul de fapt, ca el dc prinde o bucatica de portocala imediat se irita. noi tinem in frau fff bine cu reviken. (andra stie!!!)

cu bubele din fundul lui matei am terminat.

cuib de viespi sa le mancati sanatoase. da? ca eu nu fac!!! poate sa mananc la careva, dar sa nu asteptati poze de la mine, ca nu fac! asta ca sa nu va dezamagesc si sa stati sa asteptati degeaba.

sanatate gastii de bolnaviori, sa speram ca ceilalti ramaneti pe margine!

pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

LA MULTI ANI KARRA!

si cand te gandesti ca acu doua zeci....si ceva de ani toboganu' o fost de vina!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput