Gravidute prin FIV (32)
Raspunsuri - Pagina 19
sima1 spune:
Bianca 

RAMI FELICITARI PT ILINCA MARIA
Klu, Ayda va doresc sarcini fara probleme si la termen.
Moniland super ,felicitari 2 fetite ca si mine.
Elenada felicitari pt baietel si fetita.
23+

nusy spune:
Cami:
multumim pentru poze,Raducu este foarte reusit..frumos si dragalas
...deh,are cu cine sa semene!
Elenada: felicitari pentru pereche,este tare frumos...
Nusy
20+ 
KLU1973 spune:
Ayda,ieri cand am fost la control ma dusesem si eu chitita pe gynipral dar dr mi-a zis ca se prescrie de la 18-20 saptamani...acum repaus la pat fara urcat scari stat in picioare... mi-a dat CM 2 saptamani, control saptamanal, no-spa 2/zi, utrogestan 6/zi, magne B6 2/zi. Eu am mai avut o repriza si in saptamana 10 tot asa din senin fara dureri fara nimic si atunci a suspectat ca-i si de la faptul ca redusesem tratamentul de sustinere cu progesteron.
Sper sa trecem cu bine si peste asta 
Klu.14+ 

ayda_m spune:
KLU, sper sa fie bine pt amandoua....ideea e ca pe mine m-a chemat la urm echo abia peste o luna..asa cum mergeam de obicei la dansul...si ma cam sperie ca am ceva de asteptat...sper sa nu se mai repete episodul de acum 2 zile ca eu am panichez f tare...sper ca tratam sa-si faca efect, eu tot 6 utrogestan pe zi iau, nospa si mi-a dat acest gynipral...
sa fie bine!
Ayda
18+ 
Fragutza spune:
Klu, Ayda,
Si eu sunt in aceeasi situatie. Luni mi s-a declansat din senin o hemoragie de mi-am iesit din minti. Am fost imediat la medic, copilul, slava Domnului e bine. Am inteles ca placenta e inserata cam jos si de aici sangerarile.
Acum trebuie sa stau numai in pat, la baie si atat. Nici vorba de stat in picioare la bucatarie. Tot pentru 2 saptamani mi-a recomandat sa stau in pat dar tot el a zis ca cel mai probabil asa va fi toata sarcina.
Zilele urmatoare mai merg sa vad ce face strumfu:)
Va pup, numai bine tuturor,
Raluca
ayda_m spune:
Ralucapaun, in cate sapt esti? Totusi se poate ridica placenta in urm sapt din cate am mai citit pe forum...sper sa nu fim nevoite sa stam doar in pat desi dc trebuie, pt bebe orice
Ayda
18+ 
Moniland spune:
Cami, felicitari! Ai un copil reusit!
Sima, dar nume la fetite ai gasit? Eu sunt cam blocata la capitolul acesta.
16+

Fragutza spune:
Ayda,
Luni am intrat in saptamana 10. Am mai avut in saptamana 5 ceva pete maronii, dar foarte putin. Sangerarea s-a oprit de luni, dar inca mai am ceva scurgeri maronii, ca atunci cand se temina menstruatia.
Asa am inteles si eu, ca se mai ridica. Tu ai dureri de burtica? Eu mai simt din cand in cand intepaturi,nici nu stiu sa descriu exact.
Raluca
ayda_m spune:
Raluca, dureri de burtica nu am avut...decat usor disconfort dupa ce m-a consultat medicul pe masa sa vada cum e colul...atat...ieri m-am simtit f balonata, de fapt am simtit burta grea in partea de jos...incerc sa stau cat mai linistita ca acum ma mai ingrijorez si pt faptul ca mi-a scris ca am placenta de gradul II si am omis sa-l intreb ce inseamna si nici dansul nu a zis nimic...sper sa fie totul bine
Ayda
18+ 
KLU1973 spune:
Ayda,
eu te sfatuiesc sa nu stai o luna pana la urmatorul eco...asta pentru psihicul tau. Mergi la spital la camera de garda si spune ce ti s-a intamplat, o sa rezolvi cu siguranta...sau vb cu medicul tau si spune-i ca vrei sa stii mai devreme ce se mai intampla cu bebe. Trebuie sa te inteleaga ... al meu dr. saracu cred ca da baieram cand va scapa de mine... eu merg in spital si il caut chiar fara sa-l anunt , cand ma vede isi pune mainile in cap
...oricum, este un om deosebit.
Ralucapaun,
e cam devreme sa se stie cu siguranta ca va ramane asa... o sa se ridice ...si eu am avut in saptamana a 10a o alta repriza atunci a fost si mai cumplit ca m-am trezit dim cu sangerare maronie abundenta de nu stiam ce sa fac mai repede , sa sun dr , sa ma imbrac , sa plec fara sa-l sun...cumplit.
Am avut si atunci si acum dureri de burtica dar dau cu no-spa, ce sa fac.
Iti spun ca se va ridica pt ca la mine cand am fost joi mi-a zis ca incepe sa se stabilizeze posterior.
Fetelor, rabdare si sa gandim pozitiv ca oricum pentru puiutii nostri facem ocrice ! 
Klu.14+