Gravidute prin FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Am pus cateva poze cu Minunea mea mica. Deocamdata nu am timp sa scriu mai mult si sa va raspund fiecareia in parte, sper sa nu va suparati.
Rami Felicitari mamico! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si mancacioasa, iar tie refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Caaami - ti-am vazut minunea, flacaul - foc de frumos si smecher. Sa-ti traiasca sa va bucurati de el. Abia astept si eu ...

Cami 37+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

IOANA. CAMIce dragalas este micutul,sa fie sanatos,si ce perisor are ii faci freza

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cami- felicitari, ai flacau deja!!! sa ti traiasca !!! mi se pare mie sau seamana mult cu mamica lui?! o sa fie norocos sa stii, fiinca este ocrotit de cei Trei ierarhi, din ziua in care s a nascut!(aceeasi zi cu mine, 30 ian.)
Elena, Muffi - bafta la eco si vreau carucioareee colorate!!!!!

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... 13+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

RAMIfelicitari mamico,sa iti traiasca printesa.
ZISACAMI ce baietel scump ai tu acolo,vroiam sa te invit la mamici dar vad ca ne-ai aratat minunea si acolo.Sa iti traiasca si sa va bucurati de baiatul vostru ca o meritati.
BIANCA,AMZULICA astept pozici cu minunile voastre acum,nasteri cat mai usoare mamicilor.
Sarcini usoare burtici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Rami, FELICITARI MAMICO DRAGA! Sa-ti traiasca printesa, sa creasca frumoasa si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

ZisaCami super printisor ai! Sa va traiasca!

Moniland, felicitari pentru galustele dragi! Sarcina usoara in continuare!

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cami Raducu e un copil tare reusit. E un scump. Sa fie sanatos.

Moniland felicitari pt fetite.

Eu am fost azi la control bebeii sunt sanatosi si bine dezvoltati si sunt fetitasi baietel.
Colul il am cam scurt asa ca stam cumintei in pat. Ma rog sa fie bine si sa duc sarcina la termen.

Pupici la burtici si mamici

elena +15
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Bravo Elene!
E minunat!
2 vesti minunate pe ziua de azi!
Elena si Moni stiu culorile carucioarelor!
Felicitari inca o data!

Bq 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Bianca B, Moniland, va multumesc entru incurajari... bebelina era bine si luni cand s-a intamplat si am mai imbatranit putin pana i-am auzit inimioara... si ieri cand am mai fost o tura la control ...se zbenguia intr-una si totul era in regula.
Colul era de 4,2 cm si inchis dr. meu mi-a zis ca nu-i cazul de cerclaj dar ce sa te faci cu piticii de pe creierii mei ... vom vedea.

Elenada,felicitari pentru pereche...super veste !!!

Klu.14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

KLU, in aceeasi situatie sunt si eu ca tine...acum 2 seri am avut o sangerare mai mult maroniu roscat din senin si fara durere....am crezut ca trec prin cel mai mare cosmar al vietii....am sunat dr si am ajuns la spital....tot de la placenta care e cam jos inserata...nu toata, doar o parte din ea si de aceea sangerez...mie mi-a dat gynipral si utrogestan in continuare si sa stau cat mai linistita...sper sa nu fie chiar placenta previa...
Tie ce ti-a mai recomandat dr in afara de repaus? sincer nici nu stiu ce am voie si ce nu sa fac...mi-e si frica sa mai merg pe jos distante mai mari sau sa intru in bucatarie sa gatesc....si la mine colul era inchis si tot 4.2 cm are.

Ayda 18+

Mergi la inceput