Gravidute prin FIV (32)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Rami, felicitari, ai reusit, sa-ti traiasca minunea 
Moni, felicitari pentru printesele din burtica 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
KLU1973 spune:
RAMI73,TI-AI VAZUT VISUL IMPLINIT...FELICITARI SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!
Moniland, felicitari pentru printzese sa stea la mami in burtica atat cat trebuie sa se nasca sanatoase si frumoase !!!
Despre mine ce sa va mai spun ma chinui cu niste samgerari care apa si dispar ... de data asta m-am speriat ingrozitor cand am vazut niste cheaguri foarte mari maronii. Am fost de urgenta la spital m-a pus dr perfuzii si mi-a reconamdat repaus total la pat.
Se pare ca placenta este inserata foarte jos si acopera orificil colului. Dr. spune ca se va ridica ca nu-i inca cazul sa dau verdict de previa pana dupa saptamana 17-18.
Am vb si despre cerclaj si mi-a zis ca daca continui sa sangerez nu poate sa-mi mai faca pentru ca sangele tb eliminat cumva.

Klu.14+ 

Bianca B spune:
'Neata buna fetelor!
Ieri seara am scris un mesaj dar nu-l vad, s-o fi ratacit pe undeva
Felicitari
Rami refacere rapida Bun venit Ilinca Maria sa ai o viata frumoasa si usoara ca un fulg. Sanatate la toti trei: Ilinca, mami si tati
Amzulica deci de 25 feb e programata cezariana ta, sper ca baietelul nostru sa soseasca pana atunci. Marti aflu pe ce data imi vor programa inducerea in cazul in care nu nasc pana pe 20 feb
Multumesc tuturor ptr incurajari si urari. Astazi s-au implinit 39 de saptamani! Ce a mai trecut timpul. O sa-mi fie dor de aceasta perioada.
Azi-noapte pe la 11.45 am avut ptr vre-o 10-12 min contractii durereroase si singura pozitie ce le facea suportabile a fost stand in genunchi. Nu le-am numarat, stiu doar ca pauzele dintre contractii erau foarte scurte, 10-20 sec. Din fericire am dormit bine iar dimineata m-am trezit doar cu dureri ca la CM, suportabile.
www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag
Bianca
39+
AMR doar 1 sapt!!! Doamne ajuta!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
bombonique spune:
Bine ai venit Ilinca Maria! felicitari mamico si taticule! Multa sanatate si numai bucurii!

Felicitari Moni pt carucioarele roz!poate ne "incuscrim"!
![]()
Pt noi a mai trecut o saptamana!
Am schimbat prefixul!
Bq
30+
amzulica spune:
Bianca ma sperii cu contractiile dureroase ca eu nu am avut pana acum. La ce intervale de timp intre contractii trebuie sa ma sperii sau sa fug la spital, stie cineva sa-mi spuna?
La mine 25 feb. inseamna exact 39 de sapt. mi s-a spus ca beieteii sunt mai lenesei ... oricum pana atunci ma mai duc o data la eco si pe 19 februarie.
Cami
37+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
Moniland spune:
Klu, imi pare rau de sangerari, dar daca nu afecteaza bebelusa parca esti mai linistita. Nici mie nu-mi face cerclaj ca nu am probleme. Iar cerclaj profilactic el nu a auzit sa se faca doar pentru ca e sarcina gemelara. Mi-a zis ca am colul lung si inchis. Aceleasi explicatii mi le-a dat si celalalt dr. asa ca am incredere in ei.
Bianca, inseamna ca se apropie momentul. Of, am emotii...
Bq, are de unde alege baietelul tau ![]()
16+

dariaioanaxx spune:
Moni- tepup si aici si pup si fetitele, acum trebuie sa te gandesti la nume si la cercelusiii!!
Rami-felicitari mamico si sa ti traiasca printesa !
sapt.13+ cu
DAR...- INIMA A INIMII MELE!!!
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
cellu spune:
RAMI73,FELICITARI SA VA TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
CAMI, DE ASEMENEA, FELICITARI PENTRU BAIETEL!
Moniland, felicitari pentru carucioarele roz!
Tuturor burticilor, viitoarelor mamici - sarcini cu bebei cuminti si nastere usoara! 
BB George-Ion 1 an
Bianca B spune:
Amzulica la clasele de antenatal ni s-a spus sa sunam spitalul atunci cand contractiile se repeta la fiecare 30 min si daca nu se rup membranele sa venim atunci cand se repeta la fiecare 3-5 min.
Moniland iti sta tare bine cu 2 carucioare roz
Klu trebuie sa ramai optimista
si cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine
www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag
Bianca
39+
AMR doar 1 sapt!!! Doamne ajuta!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti